مردانی که مقدار زیادی میوه و سبزی می خورند، حافظه بهتری دارنداخبار کوتاه سلامتی 

مردانی که مقدار زیادی میوه و سبزی می خورند، حافظه بهتری دارند

مردانی که مقدار زیادی میوه و سبزی می خورند، حافظه بهتری دارند
۵ (۱۰۰%) ۱ vote

بر طبق یک مطالعه جدید که بیش از دو دهه است گروهی از مردان را دنبال می کند، مردان که رژیم سالم دارند می توانند از مغزشان محافظت کنند.

برای مطالعه این مقاله کلیک کنید

محققان دانشگاه هاروارد T.H. مدرسه بهداشت عمومی چان در بوستون، MA، داده های حاصل از یک مطالعه که ۲۷،۸۴۲ مرد را به مدت ۲۶ سال دنبال کرده است، تجزیه و تحلیل کردند.

در ابتدای مطالعه در سال ۱۹۸۶، مردانی که به طور متوسط ​​سالانه ۵۱ ساله بودند، در مطالعات دقیق درباره مصرف مواد غذایی و نوشیدنی خود، از آنها پر شده و پس از آن هر ۴ سال تا سال ۲۰۰۲ را پر کردند.

پیگیری تا سال ۲۰۱۲ ادامه داشت، در آن زمان میانگین سن آنها در اواسط تا اواخر دهه ۷۰ بود.

در طی چند سال گذشته پیگیری، آنها همچنین آزمایشات کوتاه را برای یافتن اینکه آیا آنها توانایی خود را برای فکر کردن و به یاد آوردن چیزهایی که در ذهنشان بود، مشاهده کردند.

تجزیه و تحلیل نشان داد که مصرف مقادیر بالاتری از غذاها و نوشیدنی ها به کاهش خطر حافظه و مهارت های تفکر وابسته است.

مواد غذایی که به شدت این اثر را نشان داد، سبزیجات برگ، سبزیجات نارنجی قرمز و تیره، میوه های توت و آب پرتقال بود.

مجله مغز و اعصاب به تازگی مقاله ای در مورد این مطالعه و یافته هایش منتشر کرده است.

دکتر Changzheng یوان، که در بخش های تغذیه و اپیدمیولوژی مدرسه کار می کند، می گوید: “مطالعات ما،” شواهد بیشتری را نشان می دهد [که] انتخاب های رژیمی می تواند برای حفظ سلامت مغز شما مهم باشد. ”
آزمون تابع شناختی ذهنی

هدف از تابع شناختی ذهنی (SCF) این است که مردان تکمیل شده اند تا تغییرات در حافظه و توانایی های تفکر را که آنها خود را متوجه شده اند، تشخیص دهند.

تست SCF شامل شش مورد است، و نویسندگان مطالعه خاطرنشان می سازند که “اعتبار آن توسط انجمن های قوی” پشتیبانی می شود با یک ژن مرتبط با بیماری آلزایمر.
چگونه قهوه مغز را محافظت می کند
چگونه قهوه مغز را محافظت می کند
این مطالعه نشان می دهد برخی از مکانیسم های که از طریق آن قهوه کمک می کند تا از بین بردن ذهنی، بیماری آلزایمر و بیماری پارکینسون.
حالا بخوان

تست ذهنی می تواند کاهش مهارت حافظه و تفکر را پیش از شروع آزمایشات عینی نشان دهد.

مردان این آزمون SCF را دو بار انجام دادند: یک بار در سال ۲۰۰۸ و دوباره در پایان پیگیری ها در سال ۲۰۱۲. پرسش های متداول شامل:

“آیا بیشتر از معمول به یاد آوردن یک لیست کوتاه از اقلام مانند لیست خرید مشکل دارید؟”
“با توجه به حافظه شما، آیا بعد از یک مکالمه گروهی یا طرح در یک برنامه تلویزیونی مشکل دارید؟”

نویسندگان توجه می کنند که آنها “میانگین نمرات [دو] را به عنوان خوب، متوسط ​​و ضعیف SCF طبقه بندی کرده اند”.
هشدار اولیه در مورد اختلال شناختی خفیف

هر گونه کاهش حافظه در نتایج SCF نشان دهنده شروع اختلال شناختی خفیف (MCI) است.

MCI شرطی است که اغلب پیش از بیماری آلزایمر، شایع ترین شکل دمانس است. با این حال، همه کسانی که MCI ندارند، آلزایمر را توسعه خواهند داد.

در ایالات متحده، طبق گفته موسسه ملی پیری، حدود ۸۰ درصد از افرادی که “به تعریف MCI آمنیوتیک تعلق دارند” در طی ۷ سال بیماری آلزایمر را توسعه می دهند.

MCI Amnestic MCI است که اغلب به از دست دادن حافظه وابسته است.

در مطالعه اخیر، ۵۵ درصد مردان در آزمایش SCF “خوب”، ۳۸ درصد “متوسط”، ۷ درصد “ضعیف” را “خوب” بدست آوردند.
مصرف میوه ها و سبزیجات

این تیم با توجه به مصرف میوه و سبزیجات آنها را به پنج گروه تقسیم کرد. نتایج نشان داد که گروهی که بیشتر سبزیجات مصرف می کردند حدود ۶ وعده در روز بود و گروهی که حداقل مصرف می کردند ۲.

مصرف روزانه میوه از ۳ وعده برای گروهی بود که حداکثر نصف خدمت را برای گروهی که حداقل خورده بودند، خوردند.

مقایسه مصرف سبزی با نمره SCF نشان داد که:

مردانی که بیشتر سبزیجات مصرف می کردند، ۳۴ درصد احتمال کمتری نسبت به کاهش حافظه داشتند.
از مردان که بیشتر سبزیجات خوردند، ۶.۶ درصد فقیر در SCF، در مقایسه با ۷.۹ درصد از کسانی که کمتر خوردن.

نتایج همچنین نشان داد که ۴۷ درصد احتمال کمتری از نظر SCF در بین مردانی که هر روز آب پرتقال مصرف می کنند، نسبت به افرادی که فقط یک بار در ماه مصرف می کنند، ۴۷ درصد کمتر است. این لینک بیشتر مربوط به مردان مسن است که هر روز آب پرتقال را می خورند.

علاوه بر این، مردان که هر روز بیشتر میوه می خورند، احتمالا کمترین نمره SCF را دارند، اما این پیوند پس از آنکه تیم دیگر اثرات سایر مواد غذایی را در نظر گرفت، قدرت خود را از دست داد.

این تیم همچنین دریافت که سطح بالای مصرف میوه و سبزی در آغاز دوره مطالعه با احتمال پایینتر داشتن نمره SCF بدنی حدود ۲۰ سال بعد ارتباط دارد.

این که آیا مردان غذاهای زیادی از میوه ها و سبزیجات مصرف می کردند یا نه – تا ۶ سال قبل از مصرف آزمایش SCF – هیچ تاثیری روی پیوند نداشت.
این پیوند علت و معلوم نیست

با توجه به طراحی آن، مطالعه نمی تواند نتیجه گیری کند که مصرف زیاد میوه ها، سبزیجات و آب پرتقال احتمالا موجب کاهش حافظه می شود.

با این حال، نتایج نشان می دهد که ارتباط بین این دو، به ویژه در طول مدت زمانی طولانی، از این ایده پشتیبانی می کند که خوردن مقدار زیادی میوه و سبزیجات باعث کاهش میزان حافظه می شود.

نویسندگان استدلال می کنند که این واقعیت است که
مردان آزمون های حافظه و توانایی تفکر در ابتدای مطالعه را انجام نداده اند تا بتوانند در تمام دوره ها کاهش یابد، لزوما ضعف بزرگ نیست. همه افراد حرفه ای بودند که سال ها آموزش داشتند و نیاز به سطح بالایی از شایستگی شناختی مانند دندانپزشکی، اپتومتری و دامپزشکی. همچنین توجه داشته باشید که به دلیل اینکه این مطالعه تنها به مردان در این گروه محدود بود، یافته های لازم برای همه مردان یا زنان اعمال نمی شود. “یکی از مهمترین عوامل در این مطالعه این است که ما توانستیم چنین گروه بزرگی از مردان را در طول یک دوره ۲۰ ساله تحقیق و پیگیری کنیم، که نتایج بسیار قابل توجهی را به دست می دهد.”

پست های مرتبط