یک رنگدانه طبیعی می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی عروقی کمک کنداخبار کوتاه سلامتی سلامت قلب 

یک رنگدانه طبیعی می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی عروقی کمک کند

یک رنگدانه طبیعی می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی عروقی کمک کند
۵ (۱۰۰%) ۱ vote

بر اساس شواهد جدید، آنتوسیانین – رنگدانه موجود در انواع میوه ها و سبزیجات – در صورت مصرف در مقادیر زیاد می تواند در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی کمک کند.

برای مطالعه این مقاله کلیک کنید

بیماری های قلبی عروقی بر سلامت بسیاری از مردم در سراسر جهان تاثیر می گذارد. در ایالات متحده تنها، حدود ۸۴ میلیون نفر دارای نوع خاصی از مشکلات قلبی عروقی هستند.

به گفته سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماریهای قلبی عروقی “یکی از علل مرگ در سطح جهان هستند” و یک راهبرد کلیدی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و عروقی، تشویق مردم به رعایت رژیم های سالم است.

بسیاری از میوه ها و سبزیجات باید به عنوان غذای اصلی برای مراقبت از سلامت قلب و رگ های خونی مورد استفاده قرار گیرد زیرا این غذاها با مواد مغذی ضروری پر می شوند.

با این حال، برخی میوه ها و سبزیجات خاص ممکن است به حفظ بیماری های قلبی و عروقی در خلال کمک کنند. این همان چیزی است که نویسندگان یک بررسی سیستماتیک جدید که در مجله انتقادی انتقادات در علوم غذایی و تغذیه مطرح شده است.

محققان – در دانشگاه Northumbria در Newcastle-upon-Tyne، بریتانیا، بر روی مطالعات به دنبال خواص سودمند آنتوسیانین ها، که رنگدانه های طبیعی هستند که بسیاری از میوه ها و سبزیجات را قرمز، بنفش یا رنگ آبی رنگ می کنند، متمرکز شده است.

برخی از انواع میوه با محتوای آنتوسیانین بالا عبارتند از انواع توت ها، اقاقیا، تمشک، زغال اخته، برخی گیلاس و بعضی از انگور. بادام زمینی، برخی از سیب زمینی شیرین و کلم قرمز نیز این رنگدانه را شامل می شود.

آنتوسیانین ها همچنین یک دسته از فلاونوئیدها هستند که آنتی اکسیدان های طبیعی هستند که در سطح سلول ها عمل می کنند و اثر محافظتی در برابر انقراض سلولی دارند.
خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی به طور قابل توجهی پایین تر است

محققان ۱۹ مطالعات کوهورت های آینده را با بررسی تاثیر آنتوسیانین بر سلامت قلب و سیستم گردش خون شناسایی و تحلیل کردند.

در کل، این مطالعات داده هایی را که از بیش از ۶۰۲۰۰۰ نفر از سراسر ایالات متحده آمریکا، اروپا و استرالیا جمع آوری کرده بودند، ارائه دادند و نویسندگان آنها از مدت ۴ تا ۴۱ سال شرکت کنندگان را تحت نظارت قرار دادند.

در بررسی جدید، تیم تمرکز کرد که چگونه مصرف آنتوسیانین در رژیم غذایی نسبت به شیوع بیماری های قلبی و حوادث قلبی عروقی، از جمله سکته مغزی، حملات قلبی و مرگ ناشی از علل مرتبط با بیماری قلبی، متمرکز شده است.
آیا این رژیم غذایی آمازون میتواند راه حل برای بیماری قلب باشد؟
آیا این رژیم غذایی آمازون میتواند راه حل برای بیماری قلب باشد؟
محققان بر روی یک رژیم بومی که ممکن است بیماری قلبی را در حین خاموش نگه دارد.
حالا بخوان

آنها دریافتند افرادی که بیشترین مصرف آنتوسیانین را داشتند خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی ۹ درصد و خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را ۸ درصد پایینتر از همتایان خود داشتند که حداقل منابع آنتوسیانین را در رژیم غذایی خود ادغام کردند.

“بررسی ما بزرگترین و جامع ترین ارزیابی ارتباط بین مصرف آنتوسیانین در رژیم غذایی و خطر بیماری قلبی عروقی است” یادآوری می شود که پروفسور گلین هاوتسون، عضو گروه ورزش و توانبخشی ورزش در دانشگاه Northumbria، همکاری نویسنده را یادآوری می کند.

او اضافه می کند: “در سال های اخیر شواهد نشان داده شده است تا نشان دهد که این ترکیبات گیاهی طبیعی ممکن است به ویژه برای ارتقای سلامت قلبی و عروقی مفید باشد.”

با این حال، محققان همچنین هشدار می دهند که مزایایی که آنتوسیانین ها به نظر می رسند ممکن است در سراسر جمعیت اعمال نشوند. این به این دلیل است که وقتی دانشمندان تلاش کردند تمایز میان ارتباطات بین رنگدانه و خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی براساس محل قرار گیرند، متوجه شد که این ارتباط فقط برای گروههایی که در ایالات متحده قرار دارد، قابل توجه است.

به این ترتیب، محققان پیشنهاد می کنند که آنتوسیانین ها در سلامت قلب و عروق در زمینه عادات غذایی رژیم غذایی آمریکای شمالی به ویژه برای سلامت قلب و عروق مفید هستند.

این نظرسنجی، نویسندگان نیز افشا شده، حمایت مالی از مؤسسه بازاریابی گیلاس، یک سازمان غیر انتفاعی که توسط تولید کنندگان و پردازنده های گیلاس ترشی مبتنی بر ایالات متحده تامین می شود، دریافت کرد.

پست های مرتبط