چگونه قهوه از مغز محافظت می کندفواید مواد غذایی 

چگونه قهوه از مغز محافظت می کند

چگونه قهوه از مغز محافظت می کند
۵ (۱۰۰%) ۱ vote

دانشمندان اکنون ثابت کرده اند که نوشیدن انواع خاصی از قهوه می تواند برای سلامت مغز مفید باشد، اما چگونه قهوه از عملکرد شناختی پشتیبانی می کند؟
یک مطالعه جدید، برخی از مکانیزم هایی را که اجازه می دهد قهوه آرامش روانی به وجود بیاورد، را شناسایی می کند.

برای مطالعه این مقاله کلیک کنید

طبق داده های هاروارد T.H. مدرسه بهداشت عمومی چان در بوستون، MA، حدود ۵۴ درصد از بزرگسالان در ایالات متحده، روزانه قهوه می خورند.

مطالعهی سال ۲۰۱۶ از دانشگاه اولستر در کلرین، انگلستان، در حالی که نوشیدن قهوه میتواند هر دو منافع و خطرات سلامتی فرد را به همراه آورد، نتیجه گرفت که مزایای سلامت مصرف قهوه نسبتا “به وضوح بیشتر از خطرات بالقوه است”.

یکی از این مزایا این است که قهوه به نظر می رسد از مغز در برابر اختلالات شناختی محافظت کند و مهارت های تفکر را افزایش دهد.

این اتفاق می افتد، و در مورد قهوه ای که برای سلامتی شناختی مفید است، چیست؟ این ها بعضی از سوالاتی است که یک مطالعه جدید از موسسه مغز کرمیل – بخشی از موسسه تحقیقات کرمبیل در تورنتو، کانادا – به دنبال پاسخ است.

دکتر دونالد ویور، مدیر کل موسسه مغز کریم، می گوید: “مصرف قهوه به دلیل کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و بیماری پارکینسون رابطه ای دارد.”

او می افزاید: “اما ما می خواستیم تحقیق کنیم که چرا این است که – چه ترکیباتی درگیر هستند و چگونه ممکن است بر کاهش شناختی مرتبط با سن تاثیر گذارد.”

دکتر Weaver و یافته های تیم – منتشر شده در مجله Frontiers in Neuroscience – نشان می دهد که کلید منافع محافظت از مغز قهوه نه در محتوای کافئین آن، بلکه در وجود ترکیبات آزاد شده در فرآیند قهوه لوبیای فست فود.
همه چیز در مورد فرآیند فست فود است

در پژوهش حاضر، محققان تصمیم گرفتند تا به تاثیرات سه نوع قهوه نگاهی بیاندازند: کبابی تیره کافئین، کباب نعناع کافئین و کبابی تیره کافئین.

دکتر روس مانچینی، یکی از همکاران محترم شیمی درمانی، می گوید: “کبابی تیره کافئین و کافئین دار هر دو دارای توانایی های یکسان در آزمایش های تجربی اولیه ما بود. بنابراین ما در اوایل مشاهده کردیم که اثر محافظتی آن نمی تواند به دلیل کافئین باشد.” .
آیا قهوه نوشیدن طول عمر خود را افزایش می دهد؟
آیا قهوه نوشیدن طول عمر خود را افزایش می دهد؟
محققان ارتباط بین مصرف این تلخ و امید به زندگی را بررسی می کنند.
حالا بخوان

به تدریج تمام پیوندها به جای گذاشتند، به عنوان محققان شروع به تمرکز بر مجموعه ای از ترکیبات به نام phenylindanes، که در طول فرایند کباب کردن دانه های قهوه و قهوه تلخ آن را تشکیل می دهند.

این فنیلینانها، به جای هر ترکیب دیگری که مرتبط با قهوه است، به نظر میرسد مانع ادغام تتو و بتا آمیلوئید شدهاند. این پروتئین های سمی است که ایجاد بیش از حد در مغز عامل اصلی در شرایط نورولوژیک مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون است.

“بنابراین فنیلیندن ها یک مهارکننده دوگانه هستند. بسیار جالب است که ما این انتظار را نداشتیم”، دکتر Weaver اذعان دارد.

به نظر می رسد که یک زمان پخت طولانی باعث می شود دانه های قهوه فینیلیندان بیشتری تولید کنند. این نشان می دهد که قهوه تند تند تیره – به طور منظم یا کافئین – دارای قوی ترین اثر محافظتی در مغز است.

دکتر منچینی می گوید: “این اولین بار است که هر کسی بررسی می کند که چگونه فنیلینندان با پروتئین هایی که مسئول آلزایمر و پارکینسون هستند را تعامل می کند.”

در آینده، محققان با هدف بررسی دقیق تر خواص فنيلینان ها و تأثیر آنها بر بدن بعد از خوردن، تلاش می کنند.

دکتر گومز می افزاید: «گام بعدی بررسی این ترکیبات مفید است و اینکه آیا آنها توانایی ورود به جریان خون یا عبور از مانع خون مغزی را دارند.
‘مادر طبیعت شیمیدان بهتر است’

برای محققان، یکی دیگر از جنبه های هیجان انگیز این کشف این است که این ترکیبات قهوه طبیعی هستند و نیازی به سنتز در آزمایشگاه نیستند، که باعث می شود آنها تولید کمتری داشته باشند.

“طبیعت مادر شیمیائی بسیار بهتر از ماست و طبیعت مادر قادر به ساخت این ترکیبات است. اگر ترکیب پیچیده ای داشته باشید، بهتر است که آن را در یک محصول رشد دهید، محصول را برداشت کنید، محصول را برش دهید برای آن. ”

پست های مرتبط