روغن جوانه گندم برای سلامتی کبدفواید مواد غذایی 

روغن جوانه گندم برای سلامتی کبد

روغن جوانه گندم برای سلامتی کبد
۵ (۱۰۰%) ۱ vote

به گزارش ایسنا، کبد اندام اصلی متابولیسم و سم‌زدایی در بدن است. عوامل ایجادکننده آسیب‌های کبدی متفاوت بوده و در بسیاری از موارد نیز ممکن است ناشناخته باشند.

برای مطالعه این مقاله کلیک کنید

همه نمی دانند که انواع توت ها گندم، دانه های مصرف شده بر روی زمین، می توانند بیشترین مزیت را هنگام مصرف انواع توت ها و جوانه ها به ارمغان بیاورند. با این حال، علم ثابت می کند که فرآیند جوانه زدن، مزایای سلامتی محصول را افزایش می دهد. خوردن غذای زنده مانند جوانه گندم یک راه اقتصادی و موثر برای بهبود سلامت است با کمک متابولیسم، خنثی سازی سموم، پاک کردن خون، ضرب کردن مقدار مواد مغذی و افزایش میزان انرژی بدن. با این وجود، بافت چاق و چاشنی نعناع آنها را علاوه بر سالاد، سوپ، ماکارونی و برنج نیز عالی می کند.

مزایای بهداشتی گندم
مزایای بهداشتی گندم

جوانه زدن آنزیم های ارزشمند را فعال می کند، که پروتئین های فعال بنیادی فعال کردن قابلیت های روزانه هستند.
Sprouting دانه های گندم حاوی ۳۰۰ درصد پروتئین بیشتری برای بهبود متابولیسم، افزایش انرژی و حفظ سطح قند خون پایدار است.

حمایت از غذا برای زندگی
کوسکوس گندم کامل آلی را خریداری کنید ۱۳.۴۸ دلار به ازای هر لیتر

کاسکوس گندم کامل ارگانیک
کاموت خرید ۹.۹۸ دلار / پوند

آرد KAMUT® گندم خراسان
توت گندم فروش ۸.۴۹ دلار به ازای هر لیتر

توت گندم آلی
فقط سه روز از شیر خوردن چگالی ویتامین ها را به طور قابل توجهی افزایش می دهد: محتوای ویتامین E 300٪، ویتامین C 600٪ و محتوای ویتامین B به میزان ۱۰۰۰٪ افزایش می یابد. محتوای ویتامین B17 که برای پیشگیری از سرطان شناخته شده است، ۱۰۰٪ بیشتر از دانه های جوانه ای است.
در اصل، گندم غنی از کربوهیدرات است و باعث مخاطی بیش از حد می شود که می تواند عواقب ناخوشایند مانند سرفه مزمن، چشم پوسته، دائما بینی و نفس بکشد. در فرایند جوانه زدن، کربوهیدرات ها به شکر طبیعی تبدیل می شوند و میزان تشکیل مخاط آنها کاهش می یابد.

چگونه گندم گزنده
چگونه گندم گزنده

توصیه می شود که تعداد انگشت شماری از دانه های کامل را در هر دو روز رشد دهید. خبر خوب این است که شما نیازی به مشارکت در روش های کاشت دشوار و کثیف نیستید یا هر چیز دیگری مانند کود را خریداری کنید. به سادگی این مراحل آسان را دنبال کنید و جوانه های گندم آماده می شوید.
توت گندم: تقویت تغذیه ای طبیعی برای همه امکان پذیر است

توت گندم: تقویت تغذیه ای طبیعی برای همه امکان پذیر است

یک کاسه یا یک جوانه را آماده کنید. ۲/۳ فنجان دانه گندم را در آن قرار دهید و یک فنجان یا یک فنجان و یک نصف آب سرد (نه بیش از ۷۰ درجه) اضافه کنید. مخلوط دانه ها به طوری که آنها آب به طور مساوی.
بذر را برای مدت ۶ تا ۱۲ ساعت بگذارید.
آب را تخلیه کنید. بذر را با آب سرد بشویید و سپس دوباره تخلیه کنید.
تخم مرغ یا کاسه را در دمای اتاق مطلوب (حدود ۷۰ درجه) تنظیم کنید. این باید دور از نور مستقیم خورشید قرار گیرد، اما آنها را پنهان نمی کنند – گندم گردش خون را دوست دارد و فتوسنتز امکان پذیر نمی شود تا دانه ها به چمن رشد کنند.
شستشو و دفع چندین بار در هر ۸ تا ۱۲ ساعت.

این است که شما تصمیم بگیرید چند بار تکرار روش شستشو و تخلیه. هر بار که آنها را بشویید آزمایش کنید و سعی کنید گله ای را بپزید. مطالعات نشان می دهد که افزایش قابل ملاحظه ای از ویتامین ها و مواد مغذی در روز سوم جوانه زني مشاهده می شود. با این حال، بسیاری از مواد مغذی مفید وجود دارد در حال حاضر پس از اولین شستشو.

پست های مرتبط