هشت میوه با قند کمدانستنی ها 

هشت میوه با قند کم

هشت میوه با قند کم
۵ (۱۰۰%) ۱ vote

همه میوه ها حاوی قند هستند، اگر چه برخی از انواع میوه ها دارای محتوای قند بالاتر از دیگران هستند.

افرادی که قصد کنترل مصرف قند خود را دارند اغلب مصرف نوشیدنیهای شیرین، شکلات یا آب نبات را کاهش می دهند ولی نباید در مورد کاهش مصرف میوه فکر کنند.

البته، میوه یک راه سالم برای اضافه کردن مواد مغذی به رژیم غذایی است، اما بعضی از میوه ها مانند موز و انبه، مقدار شکر بیشتری نسبت بقیه میوه ها دارند.

در این مقاله، ما به بهترین میوه های با قند کم، نگاه کنیم.

برای مطالعه این مقاله کلیک کنید

هشت میوه با قند کم

میوه های کم قند می توانند فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز فرد را فراهم کنند.

میوه های کم قند عبارتند از:
۱. توت فرنگی

توت فرنگی، مانند بسیاری از انواع دیگر، اغلب دارای فیبر بالا و حاوی قند بسیار کم است.

فقط هشت گرم (گرم) شکر در هشت توت فرنگی متوسط ​​وجود دارد. آنها همچنین منبع خوبی از ویتامین C هستند.
۲. هلو

اگر چه آنها طعم شیرین دارند، هلو متوسط ​​فقط شامل حدود ۱۳ گرم شکر است.
۳. خربزه
تمشک و توت فرنگی
بعضی از میوه ها دارای محتوای شکر بالاتر از دیگران هستند و بسیاری از انواع توت ها حاوی قند بسیار کم هستند.

مانند توت فرنگی، این توت ها همچنین حاوی بین ۴ و ۵ گرم قند، ۵.۳ گرم فیبر و ۱.۳۹ گرم پروتئین در هر ۱۰۰ گرم است.

آنها همچنین منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند.

جالب است که توجه داشته باشید که زغال اخته حاوی مقدار تقریبی شکر به عنوان زغال اخته است.
۴. لیمو و لیمو

چند نفر نمی توانند لیمو یا آهک را به عنوان یک میان وعده مصرف کنند. با این حال، بدون بیش از ۲ گرم قند در هر میوه و سطح بالایی از ویتامین C، این علاوه بر رژیم غذایی یک فرد است.

مردم می توانند یک لیمو یا آهک را به آب درخشان برای جایگزینی دیگر نوشابه های گازدار شیرین فشار آورند یا حتی به جای استفاده از یک سس سالاد، آب لیمو را بر روی سالاد فشار دهید.
۵. خربزه عسل

یک میان وعده تابستانی محبوب، یک قطعه از خربزه عسل حاوی حدود ۱۱ گرم شکر قابل هضم است.

خربزه Honeydew همچنین حاوی پتاسیم، ویتامین C و آهن است.
۶. پرتقال

پرتقال متوسط ​​دارای حدود ۱۴ گرم قند قابل هضم است و همچنین یک منبع عالی از ویتامین C است.

آب پرتقال و تمام آبمیوه های دیگر که از سوپرمارکت خریداری شده اند ممکن است حاوی قند اضافی باشند. اگر یک فرد بخواهد میزان مصرف شکر خود را محدود کند، معمولا بهتر است که میوه خود را بخورید تا آب آن نوشید.
۷. گریپ فروت

این میوه کم قند یک غذای صبحانه مورد علاقه است.

نیمی از گریپ فروت متوسط ​​حاوی حدود ۱۱ گرم قند است. اگر یک فرد گریپ فروت را بیش از حد تیز بگیرد، ممکن است بخواهند میزان کمی از عسل را بجوشانند یا Stevia را در بالای آن بپاشید.
۸. آووکادو

آووکادو تقریبا بدون قند است. آنها همچنین منبع خوبی از چربی های سالم و فیبر هستند.
حاوی میوه های کم قند به رژیم غذایی شما
سالاد با آوکادو و گوجه فرنگی
میوه می تواند در هر وعده گنجانده شود.

صرفنظر از محتوای قند آن، میوه باید بخشی از یک برنامه رژیم متعادل و سلامت باشد.

مزایای افزایش مصرف روزانه فرد از میوه ها عبارتند از:

از دست دادن وزن یا حفظ وزن سالم
گرفتن ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر ضروری است
کاهش خطر ابتلا به سرطان و سایر بیماری ها

در واقع، انجمن سرطان آمریکا توصیه می کند که فرد هر روز حدود ۲ ½ فنجان میوه و سبزی مصرف کند.

یک فرد می تواند سبزیجات کم قند را در رژیم غذایی خود در هر وعده غذایی ترکیب کند:
صبحانه

افرادی که معمولا غلات را می خورند باید حتما غلات را بدون قند اضافه کنند. سعی کنید با اضافه کردن انواع توت های بریده شده یا هلو در بالا. بعلاوه، خوردن تعداد انگشت شماری از انواع توت ها با ماست کم چرب ساده نیز یک گزینه سالم است.

به جای نوشیدن آب میوه که دارای محتوای قند بالا است، آب کردن نیمی از لیمو یا آهک را به آب درخشان می تواند جایگزین طراوت باشد.
ناهار و شام

حتی یک سالاد خوش طعم می تواند شامل عناصر میوه ای کم قند باشد. سعی کنید از آب لیمو یا لیمو به عنوان یک پانسمان استفاده کنید یا یک آوکادو را در بالای سر بگذارید. تکه های نارنجی و انواع توت ها نیز میوه های بزرگ سالاد را می خورند.

میوه های کامل یک جایگزین عالی برای دسر های پردازش می باشد. میوه با مقدار کمی قند می تواند با ماست ساده خورده شود یا با اضافه کردن مقدار کمی عسل در صورت نیاز به سالاد میوه اضافه شود.
اسنک ها

میوه با کیفیت پایین می تواند جایگزین جایگزین عالی باشد. فرد می تواند با خوردن میوه های بزرگتر مانند خربزه، به اندازه قطعات نیشیقه و نگه داشتن آنها در یخچال، راحت تر روی میوه ها را آسان کند.
۱۳ میوه و سبزیجات کم کربن
۱۳ میوه و سبزیجات کم کربن
میوه های تازه و سبزیجات به طور کلی کم چربی و کالری هستند، اما حاوی مقادیر مختلف کربوهیدرات ها و قندها هستند. برای برخی از مردم در تلاش برای مدیریت مصرف خود، مفید است به دانستن محتوای کربوهیدرات.
حالا بخوان
بردن

اکثر مردم می توانند به رژیم غذایی خود میوه بیشتری اضافه کنند، حتی اگر آنها به دنبال کاهش مصرف شکر خود باشند. فرد می تواند انتخاب میوه سالم را آسان تر:

با هدف خوردن حداقل ۲ ½ فنجان میوه یا سبزیجات هر روز
تهیه سبزیجات کم قند به عنوان یک میان وعده در پیش، برای جلوگیری از جذب فرآورده های فرآوری شده
خوردن تمام میوه ها به جای نوشیدن آب میوه

افراد مبتلا به دیابت ممکن است مایل به صحبت با یک پزشک یا متخصص ثبت شده در مورد مقدار میوه که باید بخورند.

تمام میوه ها حاوی قند هستند، اما آنها حاوی مواد مغذی سالم، فیبر و مواد معدنی هستند که آنها را جایگزین بسیار بهتر برای تنقلات حاوی قند فرآوری می کند.

پست های مرتبط