۱۳ خاصیت شگفت انگیز پاپایافواید مواد غذایی 

۱۳ خاصیت شگفت انگیز پاپایا

۱۳ خاصیت شگفت انگیز پاپایا
۵ (۱۰۰%) ۱ vote

مزایای سلامتی پاپایا شامل :

هضم بهتر، تسکین درد دندان، قاعدگی تنظیم شده، سیستم ایمنی قوی، کاهش وزن، مراقبت از پوست و سلامت قلب بهتر است.

اعتقاد بر این است که پاپایا، همچنین از سرطان جلوگیری می کند. جای تعجب نیست که این میوه برای ارزش تغذیه ای و دارویی اش بسیار محبوب است.

برای مطالعه این مقاله کلیک کنید

پاپایا چیست؟

پاپایا یک میوه آبدار با رنگ نارنجی رنگی است که نه تنها معطر و خوشمزه است بلکه بسیار سالم است. این صدها سال است که مشهور شده و یک بار به نام “میوه فرشتگان” توسط کریستف کلمبوس نامیده شده است. پاپایا منبع طبیعی ویتامین ها و مواد معدنی است که برای عملکرد طبیعی بدن ضروری است. این برای طعم خوش طعم و رنگ آفتابگردان گرمسیری معروف است و می تواند به عنوان یک میوه در شکل خام، شیرینی، شیرینی شیرین یا یک سبزی در دستور غذاها استفاده شود.

لاتکس مشتق شده از میوه های پاپایا خام به عنوان یک کمپرسور گوشتی استفاده می شود و همچنین در تولید محصولات مختلف زیبایی، پوست و زیبایی، و نیز برخی آدامس های جویدن استفاده می شود. آنها در تمام طول سال برای مصرف در دسترس هستند.

تمام میوه ها، از جمله سایر قسمت های درخت، به چندین روش برای سلامت مفید هستند. پاپایا در فرم خام دارای آنزیم هایی است که در تهیه مکمل های غذایی و آدامس استفاده می شود. با توجه به پایگاه اطلاعاتی کتابخانه ملی کشاورزی آمریکا، پاپایا سرشار از مواد مغذی آنتی اکسیدان مانند کاروتن، فلاونوئیدها، و ویتامین C، و همچنین ویتامین B (فولات و اسید پانتوتنیک) است. [۱] همچنین منبع خوبی از فیبر و مواد معدنی مانند منیزیم است. با هم، این مواد مغذی به بهبود سلامت قلب و عروق کمک می کند و از سرطان کولون محافظت می کند.
تماشای ویدیو: ۴ مزایای شگفت انگیز پاپایا

برای آخرین ویدیوها، لطفا به کانال ما مشترک شوید
مزایای بهداشت پاپایا

مزایای سلامتی پاپایا عبارتند از:

پاپایا در هضم کمک می کند
این باعث کاهش وزن می شود
این قاعدگی را تنظیم می کند
این مانع از عفونت می شود
این یک درد دندان را از بین می برد
دارای خواص ضد سرطانی است
این در مراقبت از پوست کمک می کند
این باعث بهبود سلامت قلب می شود
پاپایا علائم آکنه و سوختگی را کاهش می دهد
دارای اثرات ضد التهابی است
پاپایا برای دژنراسیون ماکولا مناسب است
این در مورد یبوست کمک می کند
این کمک می کند تا از آرتریت جلوگیری شود
این باعث ایمنی می شود

اجازه دهید ما به جزئیات این مزایا را نگاه کنیم.
کمک در هضم

پاپایا معمولا برای هضم مناسب مورد استفاده قرار می گیرد. [۲] آن دارای خواص ضد زخم است. [۳] همچنین حضور پاپائین، یک آنزیم سوپر هضم، هضم را با شکستن پروتئین ها بهبود می بخشد و همچنین دستگاه گوارش را پاک می کند. این باعث کاهش تبدیل پروتئین به چربی بدن می شود. اگر پروتئین در رژیم غذایی ما به درستی هضم نشود، ممکن است باعث آرتریت، یبوست، دیابت، فشار خون بالا و سایر شرایط مرتبط با سلامتی شود. [۴]
کاهش وزن

پاپایا نیز برای افرادی که سعی در از دست دادن وزن به طور طبیعی دارند مفید است. داشتن یک کاسه پر از پاپایا به عنوان یک میان وعده یا میان وعده میان وعده صبحانه مناسب سلامت است.
جلوگیری از عفونت ها

پاپایا برای کشتن کرم روده موثر است، بنابراین اجتناب از عفونت ها و عوارض مرتبط با آنها می شود. [۵]
دندان درد را کاهش می دهد

یک رب از ریشه های پاپایا تازه می تواند بر روی دندانها و لثه ها بمالد تا از درد دندان ها تسکین یابد. پوست پوست درخت، عمدتا پوست داخلی است، همچنین یک درمان عالی برای مشکلات دندان است.
خواص ضد سرطان

محققان کشف کردند که پاپایا در مقابل سکته، لوزالمعده و سرطان های دیگر موثر است. عصاره برگ پاپایا که از برگ های خشک خشک شده است، اثرات ضد سرطان زایی بر روی سلول های توموری که در آزمایشگاه رشد می کنند، تولید می کند. در مطالعه ای که توسط دکتر دان دان و همکارانش در ژاپن انجام شد، این اثرات قوی تر شد، زمانی که سلول ها مقدار بیشتری از چای برگ پاپایا دریافت کردند. دانشمندان انواع مختلفی از سلول های تحت تاثیر سرطان را به عصاره برگ های مختلف پاپایا در معرض دید قرار دادند و دریافتند که رشد تومورها کاهش می یابد. این میوه اعتبار به دست آورده است و در بسیاری از داروها برای قدرت ضد سرطان استفاده شده است.

مراقبت از پوست

پاپایا می تواند عامل های احیا کننده بزرگ باشد، به همین دلیل آنها در بسیاری از لوازم آرایشی استفاده می شود. همچنین، پاپایا در بسیاری از زنان در ماسک های خانگی استفاده می شود. [۷] پاپائین در آنها سلولهای مرده را می کشد و پوست را پاک می کند. خواص سودمند و آنزیم های شفا دهنده موجود در پاپایا به درمان آفتاب سوختگی و پوست تحریک شده کمک می کند. بر اساس یک مطالعه توسط دکتر [۸] گیل جنکینز، مدیر تحقیقات و توسعه جهانی یونیلور، لندن، لیکوپن موجود در پاپایا، شکل گیری چین و چروک در زنان بعد از یائسگی را کاهش می دهد.

ماساژ صورت خوب با استفاده از پاپایا یک درمان افسانه برای حذف سلول های مرده است. اگر فردی هستید که بیشتر وقت خود را در خارج از منزل می گذراند، پاپایا می تواند کمک خوبی باشد، زیرا پاپایا با مبارزه با رادیکال های آزاد که پوست شما را می گیرند مبارزه می کند. پوست های پاپایا نیز برای چسباندن پوست و پوست به پوست استفاده می شود. پاپایا نیز برای درمان اختلالات پوست مانند اگزما، پسوریازیس و غیره استفاده می شود. [۹]
سلامت قلب را بهبود می بخشد

دانه های پاپایا برای یک قلب سالم مفید هستند. [۵] داشتن سه ویتامین قوی آنتی اکسیدان، یعنی ویتامین A، C و E، به معنای پاپایا در پیشگیری از مشکلات مانند آترواسکلروز و بیماری های قلبی دیابتی است. حضور مواد مغذی پروتئین کاروتنوئیدی به جلوگیری از اکسیداسیون کلسترول در بدن کمک می کند. وقتی اکسیداسیون کلسترول اتفاق می افتد،

آن را به دیواره های رگ های خونی می چسبانند و پلاک ایجاد می کند که می تواند منجر به حملات قلبی و سکته مغزی شود. ویتامین E و ویتامین C به دست آمده از پاپایا کمک می کند تا کلسترول را از چسبیدن به دیواره ها جلوگیری کند، بنابراین قلب شما سالم می شود. پاپایا به عنوان یک منبع خوب فیبر نیز به کاهش سطح کلسترول LDL در بدن کمک می کند. پاپایا را در رژیم روزانه خود به عنوان یک میان وعده میان وعده در نظر بگیرید تا جوانه قلب خود را حفظ کنید. همچنین در درمان زخم، زخم، و زخم کمک می کند. [۱۰] آکنه و برنز را کاهش می دهد لاتکس به دست آمده از پاپایا برای درمان مناطق بر روی پوست آسیب دیده استفاده می شود. [۵] پوست گوشتی پوست پاپایا را می توان به عنوان ماسک برای درمان آکنه استفاده کرد. رژیم غذایی حاوی پاپایا به بهبود وضعیت داخلی کمک می کند و پوست را روشن می کند. سوختگی گرفتی؟ استفاده از پاپایا هنگامی که لاتکس از میوه به یک منطقه سوخته اعمال می شود، به کاهش علائم ناشی از سوختگی کمک می کند. اثرات ضد التهابی آنزیم های موجود در پاپایا، به ویژه پاپائین و کیموپاپائین، التهاب را در قسمت های مختلف بدن کاهش می دهد. با توجه به تحقیقات منتشر شده در تحقیقات تغذیه مولکولی و مواد غذایی. [۱۱] تداخل ماکولا دژنراسیون دژنراسیون مغزی یک بیماری چشم است. در این حالت سلول های چشم تخریب می شوند، که منجر به تاری دید می شود و همچنین می تواند باعث نابینایی شود. [۱۲] این یک بیماری مرتبط با سن است و افزودن پاپایا به رژیم غذایی برای کاهش خطر ابتلا به دیابت ماکولا مفید است. یک آنتی اکسیدان به نام بتا کاروتن، پاپایا رنگ نارنجی آن است. همانطور که هویج به دلیل حضور بتا کاروتن به بهبود بینایی کمک می کند، پاپایا نیز در کاهش اثر دژنراسیون ماکولا موثر است. بر اساس یک مطالعه منتشر شده در Archives of Ophthalmology، مصرف سه وعده از این میوه روزانه روزانه ممکن است خطر دژنراسیون ماکولا (ARMD) مرتبط با سن را کاهش دهد. [۱۳] درمان یبوست. حضور فولات، ویتامین C و ویتامین E در پاپایا، باعث کاهش بیماری مریض می شود و باعث ایجاد یک اثر تونیک در معده و روده می شود. آب پاپایا و شکل بلوط پاپایا همچنین به هضم کمک می کند. یک مطالعه از سوی گروهی از محققان از اتریش می گوید: فیبر حاصل از میوه به افزایش حرکت روده کمک می کند. [۲] بهبود حرکات روده کمک می کند تا عبور از مدفوع، در نتیجه کاهش اثرات یبوست. تنظیم MenstruationPapaya آب می تواند کمک زیادی برای زنان با مردانگی نامنظم است. مصرف پاپایا سبز و نابالغ می تواند بی نظمی را در چرخه دوره ای خود طبیعی کند. پاپایا به عنوان یک غذای گرم در نظر گرفته می شوند، به این معنی که آنها در بدن تولید گرما می کنند. [۱۴] این تولید بیش از حد حرارت در بدن هورمون استروژن را تحریک می کند. این دوره ها را در زنان ایجاد می کند. از این رو، پاپایا می تواند مفید باشد در برخورد با معیارهای سخت. پیشگیری آرتریت پاپایاس شناخته شده است در برابر آرتریت روماتوئید و استئوآرتریت موثر است. یکی از آنزیم های پاپایایی که chymopapain نامیده می شود، تاثیر قابل توجهی در کنترل آرتریت روماتوئید و استئوآرتریت دارد. بهبود ایمنی مصرف پاپایا نیز به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک می کند. آنتی اکسیدان های موجود در پاپایا نقش مهمی در بهبود ایمنی افراد دارند. گل ها و ریشه های گیاه اثبات شده است که در برابر زردی، برونشیت، کولیک کلیوی و سایر بیماری ها سودمند است. اثرات پاپایا پاپایا در مقادیر نرمال توسط FDA به رسمیت شناخته شده است. با این حال، عوارض جانبی خاصی از مصرف پاپایا وجود دارد. زنان باردار: پاپایا در دوران بارداری مضر است. این یک میوه گرم است. لاتکس، حاوی غلظت بالا در پاپایا خام و نیمه رسیده، باعث انقباض رحم می شود که ممکن است منجر به سقط جنین شود. جلوگیری از خوردن پاپایا خام اگر حامله باشید. اسهال دستگاه گوارش: مصرف پاپایا بیش از حد می تواند یک اثر ملینزا در روده ایجاد کند. اجتناب از خوردن مقدار زیادی پاپایا، به ویژه اگر آن را در فرم خام خود است. پاپایای نابالغ یا خام می تواند درد در روده یا معده ایجاد کند و گاهی اوقات باعث ایجاد سوراخ های مری شود. دانه ها: دانه های سیاه پاپایا حاوی عناصر آنزیمی است که به نام کارپین، که یک ماده بالقوه سمی است. بر طبق اطلاعات بنیاد بین المللی BioPark در مورد گیاهان دارویی آمازون پرو، این آنزیم می تواند باعث خنثی شدن مراکز عصبی شود که می تواند موجب فلج شدن یا افسردگی قلبی شود. در بعضی موارد، کاهش رگهای خونی نیز دیده می شود، که ناشی از کارپین است. انتخاب ۸ سودمند شگفت انگیز از آب پاپایا ۸ مزایای شگفت انگیز از Epsom Salts نکات سریع برای لذت بردن از پاپایا: قطعات پاپایا، زمانی که خیس با کمی آب لیمو و عسل، درمان مطلق برای جوانه های طعم هستند. مخلوط پاپایا، توت فرنگی و ماست برای درمان سوپ سرد. یک تکه پاپایا را به یک سالاد میوه تازه اضافه کنید و آن را به عنوان یک میان وعده بدهید. یک کاسه پاپایا تازه و رسیده همراه با صبحانه خود را برای اضافه کردن کالری که برای روز نیاز دارید اضافه کنید.

پست های مرتبط