چربی های لبنی بر خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ تاثیر می گذارند؟اخبار کوتاه سلامتی 

چربی های لبنی بر خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ تاثیر می گذارند؟

چربی های لبنی بر خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ تاثیر می گذارند؟
۵ (۱۰۰%) ۱ vote

بحث در مورد اینکه چربیهای مشتق شده از لبنیات برای سلامتی خوب یا بد هستند، سالهاست که ادامه دارد.
با این حال، داده های اخیر نشان می دهد که شیر، پنیر و ماست ممکن است مفید باشد. یک مطالعه بین المللی جدید نشان می دهد که چربی های لبنی ممکن است خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهند.

برای مطالعه این مقاله کلیک کنید

مطالعات اخیر نشان می دهد که مصرف فراورده های لبنی ممکن است منافع بهداشتی مختلفی داشته باشد.

به عنوان مثال، یک تحقیق تحت پوشش خبرگزاری پزشکی امروز در ماه گذشته استدلال کرد که لبنیات با چربی کامل می تواند به حفظ سلامت قلب و عروق کمک کند.

با این حال، همه با این یافته ها موافق نیستند و برخی از کشورها – از جمله انگلستان و ایالات متحده – دستورالعمل های غذایی را پیشنهاد کرده اند که مردم را تشویق به انتخاب محصولات لبنی کم چربی یا چربی می کنند.

در حال حاضر، یک تیم تحقیق بین المللی به رهبری دانشمندان دانشگاه کمبریج در انگلستان و از دانشگاه تافتس در مدفورد، MA، تجزیه و تحلیل متقابل از مطالعات مختلف هماهنگ آینده را انجام داده است، با نگاهی به رابطه بین مصرف چربی لبنیات و خطر دیابت نوع ۲.

محققان داده های جمع آوری شده از ۱۶ همسایه آینده نگر ۱۲ کشور از جمله ایالات متحده آمریکا و استرالیا را که ۶۳ ۶۸۲ شرکت کننده در آن جمع آوری کرده اند، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. یافته های آنها در مجله PLOS Medicine ظاهر می شود.

نویسندگان در توضیح اینکه چرا تصمیم گرفتند این تجزیه و تحلیل را انجام دهند، «اثرات چربی لبنیات بر دیابت نوع ۲ به خوبی ثابت نشده است».

“در حالی که چربی لب حاوی اسید پالمیتیک است که می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد، همچنین دارای انواع مختلفی از اسیدهای چرب است و بیشتر نشان دهنده غذاهای خاص مانند پنیر یا ماست است که می تواند خطر را کاهش دهد.”
سطح چربی لبنیات و خطر دیابت

محققان بیومارکرهای مصرف کننده مصرف چربی لبنیات را مطالعه کردند، با توجه به این که این ارتباط با خطر دیابت نوع ۲ همبسته است.

هیچ کدام از بیماران مبتلا به ابتلا به دیابت نبودند، هرچند ۱۵۱۵۸ نفر این وضعیت متابولیک را در دوره پیگیری بررسی کردند که بیش از ۲۰ سال طول کشید.
دستورالعمل مصرف مواد لبنی “باید تجدید نظر شود”
دستورالعمل مصرف مواد لبنی “باید تجدید نظر شود”
آیا دستورالعمل های فعلی برای مصرف لبنی درست و مفید هستند؟
حالا بخوان

با تجزیه و تحلیل داده های حاصل از تمام ۱۶ مطالعه، محققان ارتباط بین افرادی با غلظت های بالاتر از بیومارکرهای چربی لب را در سیستم خود و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ پیدا کردند.

علاوه بر این، دانشمندان اذعان می کنند که عواملی غیر از سطوح مصرف لبنیات در افراد ممکن است بر سطوح بیومارکرهایی که در این مطالعه در نظر گرفته شده، تاثیر بگذارند.

در مقایسه با شرکت کنندگان با کمترین غلظت بیومارکرهای چربی لبنیات، افرادی که دارای بالاترین سطوح بودند حدود ۳۰ درصد کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دادند.

پژوهشگران سرپرست دکتر فومیاکی امامورا می گویند: “نتایج ما، جامع ترین شواهد جهانی را در مورد بیومارکرهای چربی لبنیات و ارتباط آنها با خطر کمتر دیابت نوع ۲ ارائه می دهند.”

وی افزود: “ما آگاه هستیم که کار بیومارکرمان ما محدودیت دارد و نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد مکانیسم های پایه دارد، اما حداقل شواهد موجود در مورد چربی لبنی هیچ گونه افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را نشان نمی دهد.”

“ما امیدواریم که یافته های ما و شواهد موجود در مورد چربی های لبنی به پیش بینی های پیشگیری از پیشگیری از بیماری های مرتبط با شیوه زندگی کمک کند.”

پست های مرتبط