آیا شکلات باعث آکنه و جوش می شوددسته‌بندی نشده 

آیا شکلات باعث آکنه و جوش می شود

آیا شکلات باعث آکنه و جوش می شود
۵ (۱۰۰%) ۱ vote

آیا شکلات باعث آکنه می شود؟ اگر چنین است، شکلات تلخ کمتر احتمال دارد باعث آکنه شود؟
متاسفانه به نظر می رسد که بله، شکلات با آکنه مرتبط است و شکلات تیره بیشتر احتمال دارد که باعث آکنه شود.

برای مطالعه این مقاله کلیک کنید

ادعا می کند که شکلات آکنه ایجاد نمی کند

اگر چه به طور سنتی اعتقاد بر این بود که مصرف شکلات می تواند آکنه را بدتر کند، این محقق به عنوان یک افسانه بر اساس یک مطالعه منتشر شده در سال ۱۹۶۹ اخراج شد. محققان با بررسی انجمن شکلات سازندگان ایالات متحده تحقیق کردند که آیا شکلات در ۶۵ نوجوان مبتلا به آکنه خفیف تا متوسط . داوطلبان خواسته شد که یک نوار شکلات غنی شده بخورند که ده برابر مقدار جامدات کاکائو در یک نوار معمولی ۴۵ گرم یا یک نوار ظاهری که حاوی شکلات نبودند، حاوی همان مقدار چربی و قند سبوس دار بود.

پس از خوردن یکی از میله های شکلات هر روز به مدت چهار هفته، آنها سه هفته استراحت می کردند و سپس به نوع دیگری از نوار می خوردند، به طوری که آنها به عنوان کنترل های خود عمل می کردند.

هنگامی که تمام ضایعات آکنه در سمت چپ قبل و بعد از هر دوره آزمون شمارش شدند، تفاوت معنی داری بین دو گروه مشاهده نشد.

سپس پنج داوطلب سالم که آکنه نداشتند، خواسته شد هر دو ماه یک بار از دو میله شکلات غنی شده بخورند و هیچ تغییری در کیفیت یا کمیت روغن های پوستی آنها یافت نشد. این محققان اولیه نتیجه گرفتند که شکلات آکنه ایجاد نمی کند و این خط مشی برای ۴۵ سال آینده باقی مانده است.
ادعا می کند که شکلات باعث ایجاد آکنه می شود

محققان در حال حاضر این یافته های اولیه را رد می کنند که شکلات آکنه را ایجاد نمی کند و نتایج نادرست را در نظر می گیرد زیرا:

هر دو مرد و زن گنجانده شده بودند و تعدادی از نقاط آکنه نیز ممکن است تحت تاثیر تغییرات هورمونی در طی دوره ماهیانه قرار داشته باشند
فقط یک طرف صورت (سمت چپ) برای نقاط آکنه مورد بررسی قرار گرفت
محققان تنها آکنه را در نظر گرفتند اگر تعداد کلسیم، پاپول و پوسچول در ۳۰٪ افزایش یابد، بدتر شد
فقط تعداد کل ضایعات – سیاه و سفید، پاپول ها و پوسچول ها – شمارش شدند. کسی می توانست با ۱۰ ذره و ۲ پودول شروع کند و به عنوان مثال ۲ ذره بین و ۱۰ پودولیزه را به پایان برساند که به عنوان یک تغییر از مجموع ۱۲ ضایعه طبقه بندی شده بود، حتی اگر آکنه به طور قابل توجهی بیش از حد ملتهب شد خوردن شکلات.

در زندگی واقعی، متخصصین پوست و دوستداران شکلات در معرض آکنه به طور یکسان پیوندهای قطعی میان خوردن شکلات و تمایل به ایجاد جوش و جوش را متوجه شده اند، به طوری که به تازگی برنامه ریزی شده است.
آیا شکر در شکلات باعث آکنه بدتر می شود؟

مطالعات دیگر ارتباطات قطعی بین مصرف شکر و بدتر شدن علائم آکنه در افراد مبتلا به رژیم غذایی گلیسمی بالا وجود دارد.

بنابراين آزمايشي به منظور مقايسه اثرات علائم آکنه خوردن شکلات با مصرف لوبیا ژله طراحی شده است. اگر شکر در شکلات است که آکنه را بدتر می کند، نتایج باید مشابه باشد، در صورتی که مقدار مساوی شکر در قالب لوبیا ژله خورده شود.

یک گروه خوش شانس از ۵۴ دانشجوی کالج خواسته شد که در دو بار جداگانه از هر دو نوع شکلات شیری (حدود ۱۱ درصد جامدات کاکائو) یا ۱۵ لوبیا ژله ای (که همان قند شکر را تولید می کنند) مصرف می کردند. سپس آکنه آنها توسط یک متخصص پوست ۴۸ ساعت پس از هر روزه قند انجام شد.

نتایج شگفت انگیزی متفاوت بود. خوردن شکلات موجب شد که ضایعات آکنه بیشتری نسبت به خوردن لوبیا ژله داشته باشد.

بعد از غذا خوردن شکلات، دانش آموزان به طور متوسط ​​دوازده روز به طور متوسط ​​۴.۸ لکه آکنه را توسعه دادند. بعد از خوردن لوبیا ژله، حدود یک نقطه آکنه کمتر از قبل داشتند.

این نشان می دهد که خوردن حتی یک نوار شکلات می تواند آکنه را بدتر کند اما این ارتباط به دلیل قند نیست.
آیا شیر در شکلات باعث آکنه بدتر می شود؟

اگر شکلات آکنه را بدتر کند، این شکر نیست که گسل باشد، شاید شیر باشد. شیر حاوی هورمون های آندروژن و عوامل رشد و رژیم غذایی حاوی مصرف بالای محصولات لبنی با افزایش آکنه است.

گام منطقی بعدی این بود که چگونگی خوردن شکلات سفید (که حاوی چربی شیر، قند و کاکائو و بدون جامدات کاکائو است) بر میزان آکنه تاثیر می گذارد در مقایسه با خوردن شکلات تیره ۱۰۰٪ که حاوی جامدات کاکائو است و بسیار کم است. این شکلات فوق العاده تیره خیلی تلخ است، چیزی از طعم و مزه به دست آمده است.

در این آزمایش ۵۷ داوطلب مبتلا به آکنه خفیف تا متوسط ​​به سه گروه تقسیم شدند و از ۳۰ روز متوالی برای هر ۱۰۰ گرم شکلات سفید، ۱۰۰ گرم شکلات تیره و ۱۰۰ درصد شکلات یا هر شکلات نوشیدنی استفاده کردند. تعداد آنها از ضایعات التهابی، غير التهاب و کل آکنه در آغاز، پس از ۲ هفته و در پايان ۳۰ روز شمارش شد.

در کسانی که خوردن شکلات سفید، میانگین تعداد ضایعات آکنه ملتهب و غیر التهاب از ۴۵.۹ در شروع مطالعه به مجموع ۵۴.۶ نقطه افزایش یافته است. در افرادی که خوردن شکلات تیره و در گروه کنترل تفاوت معنی داری در تعداد لکه های آکنه وجود نداشت. این مطالعه نشان می دهد که خوردن شکلات سفید برای آکنه بد است اما خوردن شکلات خالص ۱۰۰٪ تیره آکنه را تحت تاثیر قرار نمی دهد.

اگر مطالعات آنجا متوقف شد، می توانستم به شما گفتم که از خوردن سفید یا شیر انتخاب کنید

کولت به خوردن شکلات با کیفیت خوب برای کاهش علائم آکنه، و هر کس خوشحال بود. اما همانطور که همیشه، آن را به عنوان ساده نیست. مطالعات دیگر نشان داده است که خوردن شکلات تیره می تواند آکنه را به طور قابل توجهی بدتر کند – حداقل در بعضی افراد. شکلات دودی آکنه را بدتر می کند. یک مطالعه دلخراش ۲۵ مرد مبتلا به آکنه برای خوردن ۲۵ گرم شکلات تیره ۹۹٪ هر روز برای ۴ هفته. آکنه آنها به صورت هفتگی مورد بررسی قرار گرفت و پرسشنامه های فرکانس غذا را برای حذف سایر اثرات رژیم غذایی برداشت. در یک جهان ایده آل، آکنه خود را باید به علت تمام polyphenols ضد التهابی مفید در شکلات تیره بهبود یافته است. هیچ شانسی ندارد. با ۲ هفته، تعداد قابل توجهی از کمون های آکنه (سیاه و سفید و سفید) و تعداد پاپول های التهابی (لکه ها و توده های التهابی) آکنه مشخص شد. این افزایش در ۴ هفته به میزان قابل توجهی باقی ماند و محققان نتیجه گرفتند که خوردن شکلات تیره می تواند باعث آکنه در مردان مبتلا به آکنه شود. این در مطالعات دیگری تایید شد که در آن ۱۴ مرد با آکنه خفیف از کپسول های پر از ۱۰۰٪ کاکائو، یا پودر پروتئین پروتئین ژلاتین هیدرولیز شده، یا ترکیبی از این دو. هر داوطلب فروختن همان تعداد کپسول در یک بار “گلودرد”، اما نمی دانستند که آیا آنها شش اونس پودر کاکائو، شش اونس ژلاتین ، یا دوزهای بین (یک تا پنج اونس پودر کاکائو تا شش اونس با ژلاتین). پوست خود را قبل از کپسول از بین برد، پس از آن ۴ روز و در ۷ روز برای ارزیابی آکنه خود عکس گرفت. تعدادی از ضایعات آکنه (comedones، papules، pustules or nodules) در روز ۴ دیده می شد و تا روز ۷ ادامه داشت. واکنش دوز مشخصی وجود داشت به طوری که کسانی که کاکائو بیشتری مصرف می کردند، ضایعات آکنه بیشتری نسبت به کسانی که کمترین دوز دریافت می کنند. میانگین تعداد کل ضایعات آکنه از روز سوم تا سوم به ۱۰.۵ افزایش یافته و بیشترین مقدار آن در روز ۷ افزایش یافته است. تعداد کمدون ها بیشتر از تعداد ضایعات التهابی افزایش یافته است. اگرچه این مطالعه تعداد کمی از افراد را شامل می شود، اما شواهد قانع کننده ای مبنی بر اینکه جامدات کاکائو موجود در شکلات تیره می تواند آکنه را در مردان مبتلا به آکنه تشدید کند. شکلات تیره احتمالا بر روی زنان تاثیر می گذارد، اما مطالعات تمایل دارند که از داوطلبان زن استفاده نکنند زیرا دشوار است که اثرات تغییرات هورمون را در طول دوره قاعدگی بررسی کند. توجه داشته باشید که باید توجه داشته باشید که پودر ژلاتین درستکار دارونما غیر فعال ژلاتین حاوی کلاژن دارای اثرات مفیدی بر روی پوست، بهبود بافت و کاهش چین و چروک پوست با استفاده طولانی مدت است. مکمل های کلن به طور گسترده ای برای بهبود آکنه استفاده می شود و بسیاری از افراد آن را هنگامی که به عنوان مکمل خوراکی مصرف می شوند یا هنگامی که به صورت پوستی ماسک کلاژن. بنابراین ممکن است که آکنه ساخت شکلات بدتر نباشد، اما پروتئین ژلاتین (کلاژن) آکنه بهتر است! آیا پلی فنول های شکلاتی آکنه را بدتر می کنند؟ اگر قبول کنیم که خوردن شکلات تیره می تواند آکنه را بدتر کند و این شیر نیست قند یا چربی که سرزنش می شود تنها چیزی است که پلی فنول های آنتی اکسیدان باقی مانده است. پلی فینول ها دارای اثر ضد التهابی قوی در برابر بیماری های قلبی عروقی هستند و همچنین برای مغز مفید هستند. از این رو حس می کند که اثر ضد التهابی از پلی فنول های شکلاتی تیره نیز باید آکنه را بهبود بخشد. با این حال، اثرات تقویت ایمنی آنها ممکن است منجر به افزایش پاسخ سلول های سفید در برابر باکتری های پوستی شود که باعث آکنه می شوند. این آزمایش در هفت داوطلب که پس از یک هفته خوردن هیچ شکلات خون را پس از خوردن ۵۰ گرم شکلات (مواد جامد کاکائو ۳۰٪) به مدت چهار روز هر روز دریافت کردند. سلول های ایمنی استخراج شده از این نمونه های خون پس از آن برای ارزیابی پاسخ آنها به باکتری های پوستی مرتبط با آکنه (Propionibacterium acnes و Staphylococcus aureus) قرار گرفتند. سلول های ایمنی با استفاده از پلی فنول های شکلاتی بر روی سلول های سفید خون در برابر باکتری P. acnes شبیه سازی شدند ، و سرکوب سطح حمله خود را نسبت به S. aureus در آزمایشگاه. اگر اثرات مشابه در پوست اتفاق می افتد، پس پاسخ افزایش یافته به P. acnes ممکن است باعث التهاب بدتر شود. در عین حال، کاهش واکنش های التهابی در برابر S. aureus می تواند سوپرنواختی را با رشد پوسچول ها و بهبودی تاخیر در لکه ها افزایش دهد. بنابراین خوردن شکلات باعث کاهش آکنه می شود؟ اکثریت شواهد نشان می دهد که آسیب های شکلاتی در بعضی افراد سبب بدتر شدن . هر کس متفاوت است و همه تحت تأثیر قرار نخواهند گرفت. اگر شما مستعد آکنه نباشید و پوستی ناخوشایند داشته باشید، هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. شکلات تیره شکلات (حداقل ۷۰٪ جامدات کاکائو را انتخاب کنید) و از مزایای بهداشتی لذت ببرید. طب سنتی می تواند خوب باشد – به طوری که یک پودر کاکائو حتی ادعای سلامتی اتحادیه اروپا را تایید می کند که “کمک می کند تا انعطاف پذیری رگ های خونی را حفظ کند که باعث جریان خون طبیعی می شود.” اگر شما مستعد آکنه هستید

پست های مرتبط