غذاهایی بدون ارزش غذایی و مضر منجر به افزایش خطر سرطان می شونداخبار کوتاه سلامتی جدیدترین یافته ها در مورد سرطان 

غذاهایی بدون ارزش غذایی و مضر منجر به افزایش خطر سرطان می شوند

غذاهایی بدون ارزش غذایی و مضر منجر به افزایش خطر سرطان می شوند
۵ (۱۰۰%) ۱ vote

غذاهایی بدون ارزش غذایی و مضر منجر به افزایش خطر سرطان می شوند!

کیفیت غذایی نباید نادیده گرفته شود

محصولات غذایی با کیفیت پایین تر تغذیه، خطر ابتلا به سرطان را به طور کلی افزایش می دهند.

به طور خاص، مصرف منظم غذاهایی با کیفیت پایین تغذیه با افزایش خطر ابتلا به سرطان کولورکتال و سرطان  معده و همچنین سرطان ریه در مردان مواجه شد.

برای زنان، به ویژه، خوردن غذاهای کم مواد مغذی با خطر بالاتری از سرطان کبد و همچنین سرطان سینه بعد از یائسگی مرتبط است.

 

 

برای مطالعه بیشتر و منبع خبر کلیک کنید

 

افرادی که به طور منظم غذاهای کم کالری مصرف می کنند، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند. نویسندگان این تحقیق اظهار داشتند که کشور های بیشتری باید برچسب غذایی را که به وضوح ارزش غذایی را مشخص می کنند، اعمال کنند.
مجموعه ای از غذاهای میان وعده
کشورها باید سیاست های بهتر برای برچسب زدن مواد غذایی را اجرا کنند تا مصرف کنندگان درک کنند که چه چیزی خریداری می کنند.

آژانس استاندارد های غذایی بریتانیا سیستم تولید پروفایل مواد مغذی خود را (FSAm-NPS) را به عنوان راهی برای اطمینان از اینکه مردم قادر به وضوح چه مقدار ارزش غذایی هر محصول غذایی را می بینند، توسعه دادند.

این سیستم به مردم اجازه می دهد تا انتخاب های غذایی مناسب را در اختیار شما قرار دهند و بتوانند از افرادی که دارای مزایای کمتری هستند یا هیچ مزیت ندارند، غذاهای سالم داشته باشند.

سیستم های مشابه FSAm-NPS نیز توسط فرانسه و اخیرا بلژیک به تصویب رسیده است، اما بسیاری از مناطق هنوز طرح های مشابهی را اجرا نکرده اند.

در حال حاضر مجموعه ای از یافته های نگران کننده که باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان با مصرف غذاهایی با کیفیت پایین تغذیه می شود، ممکن است شواهد کافی برای سیاست گذاران را برای استفاده گسترده تر از پروفایل های مواد مغذی در نشانه های مواد غذایی ایجاد کند.

مطالعه جدید توسط مولانی دشاسوکس، در موسسه ملی بهداشت و تحقیقات پزشکی فرانسه در پاریس، با همکاری متخصصین بسیاری از موسسات تحقیقاتی دیگر انجام شده است.

Deschasaux و همکارانش نتایج تحقیقات خود را در مجله PLOS Medicine منتشر کردند.
کیفیت غذایی نباید نادیده گرفته شود

محققان داده های جمع آوری شده از ۴۷۱،۴۹۵ شرکت کنندگان از تحقیقات آینده اروپا را به سرطان و تغذیه تجزیه و تحلیل کردند.

دوره پیگیری متوسط ​​به ترتیب ۱۵.۳ سال بود و داوطلبان اطلاعاتی در مورد عادات رژیم غذایی و سایر اطلاعات پزشکی مربوطه از جمله تاریخچه سرطان ارائه دادند.
آیا باکتری باعث سرطان معده می شود؟
آیا باکتری باعث سرطان معده می شود؟
تحقیقات نشان می دهد که فشار باکتری های روده ای موجب توسعه سرطان معده می شود.
الان بخوان

از همه شرکت کنندگان ۴۹،۷۹۴ مورد سرطان تشخیص داده شده بود، که ۱۲،۰۶۳ نفر سرطان سینه داشتند، ۷،۴۵۴ نفر سرطان پروستات داشتند و ۵،۸۰۶ سرطان کولورکتال داشتند.

بر اساس اطلاعات ارائه شده، دانشمندان محصوالت بین غذاها با کیفیت غذایی مختلف و خطر ابتلا به سرطان را محاسبه کردند.

در مقاله مطالعه، Deschasaux و همکارانش گزارش دادند که شرکت کنندگان که “به طور متوسط ​​مصرف می کنند محصولات غذایی با کیفیت پایین تر تغذیه، خطر ابتلا به سرطان را به طور کلی افزایش می دهند.”

به طور خاص، مصرف منظم غذاهایی با کیفیت پایین تغذیه با افزایش خطر ابتلا به سرطان کولورکتال و سرطان دستگاه عضلانی و معده و همچنین سرطان ریه در مردان مواجه شد.

برای زنان، به ویژه، خوردن غذاهای کم مواد مغذی با خطر بالاتری از سرطان کبد و همچنین سرطان سینه بعد از یائسگی مرتبط است.

محدودیت اصلی این مطالعه این بود که آن داده ها را تجزیه و تحلیل کرد که توسط شرکت کنندگان خود گزارش شده بود، بنابراین ممکن است آنها کاملا دقیق نباشد. با این حال، نویسندگان نیز توضیح می دهند که قدرت مطالعه در اندازه و ثروت اطلاعاتی است که تیم به آن دست یافته و قادر به ارزیابی است.

نویسندگان می نویسند: “به نظر ما، این مطالعه اولین تلاش برای بررسی رابطه بین FSAm-NPS [شاخص غذا و بیماری در یک گروه بزرگ اروپایی بود].

Deschasaux و تیم فکر می کنند که یافته های جدید آنها به اندازه کافی جامد است که خواستار اجرای سیاست های بهتر در کشورهای بیشتر در مورد چگونگی برچسب گذاری مواد غذایی است.

محققان ادعا می کنند “این مطالعه [می گوید] ارتباط FSAm-NPS را به عنوان یک سیستم طبقه بندی مواد مغذی پایه ای برای برچسب های تغذیه جلویی و همچنین سایر اقدامات تغذیه ای عمومی تأیید می کند.”

پست های مرتبط