راه های طبیعی برای پیشگیری از سرطان پروستاتجدیدترین یافته ها در مورد سرطان دانستنی ها سلامت سالمندان 

راه های طبیعی برای پیشگیری از سرطان پروستات چیست؟

راه های طبیعی برای پیشگیری از سرطان پروستات چیست؟
۵ (۱۰۰%) ۲ votes

بهترین راه برای جلوگیری از سرطان پروستات، تنها یک روش نیست. بهترین راه برای جلوگیری از سرطان پروستات شامل حفظ وزن سالم، تمرین و خوردن مقدار زیادی میوه و سبزیجات است.

با توجه به مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) پس از سرطان پوست، سرطان پروستات نوعی شایع در میان مردان آمریکایی است. برای اکثریت، سرطان پروستات کشنده نیست.

 

سرطان پروستات هنوز هم می تواند عواقب جدی برای کیفیت زندگی داشته باشد و ممکن است تهدید کننده زندگی باشد.

در این مقاله، ما چندین روش طبیعی را که فرد می تواند برای کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات در نظر بگیرد را توصیف می کنیم.

آیا می توان از سرطان پروستات جلوگیری کرد؟

اضافه کردن محصولات سویا به رژیم غذایی ممکن است خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد.

 

جلوگیری قطعی از سرطان پروستات امکان پذیر نیست، اما ممکن است خطر ابتلا فرد را کاهش دهد.

 

اکثر روش های طبیعی کاهش خطر ایمن هستند.

 

به گفته انجمن سرطان آمریکا، بهترین راه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات، ایجاد تغییرات مثبت در رژیم غذایی و ورزش است.

راه های طبیعی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات

 

محققان همچنان به بررسی پتانسیل داروها و داروهای طبیعی برای کاهش خطر سرطان پروستات ادامه می دهند.

 

داروهای زیر ممکن است برای کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات موثر باشند:

فیناستراید (Proscar)
دوتاستراید (Avodart)
آسپرین

با این حال، هیچ مطالعه تا به امروز به طور قطعی نشان نمی دهد که هر گونه دارو می تواند خطر را از بین ببرد.

 

مواد غذایی  طبیعی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات

محصولات سویا

ایزوفلاوونیک ترکیب شیمیایی با خواص ضد التهابی است. غذاهای با بیشترین میزان ایزوفلاون ها محصولات سویا هستند، از جمله:

توفو
شیر سویا

سایر غذاهایی که حاوی ایزوفلاون هستند عبارتند از:

نخود
لوبیا
یونجه

 

در حالی که ایزوفلاون ها نمی توانند بیماری را درمان کنند یا از این بیماری جلوگیری کنند، می توانند نقش محافظتی ایفا کنند.

اسیدهای چرب امگا ۳

 

اسیدهای چرب امگا ۳ در ماهی و دیگر انواع غذاهای دریایی وجود دارد. منابع  دیگر عبارتند از:

گردو
دانه های کتان
سویا

شواهدی وجود دارد که اسیدهای چرب امگا ۳ ممکن است خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهند.

 

گوجه فرنگی

مطالعات نشان می دهد که مصرف گوجه فرنگی ممکن است منجر به کاهش خطر سرطان پروستات شود.

گوجه فرنگی ، گوجه فرنگی پخته شده و کنسرو شده، حاوی ترکیبی به نام لیکوپن است.

برخی مطالعات نشان می دهد که این ترکیب خطر ابتلا به سرطان، به ویژه پروستات، ریه و معده را کاهش می دهد.

بررسی سال ۲۰۱۶ نشان داد که افزایش مصرف گوجه فرنگی منجر به کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات شد، هرچند نویسندگان به این نتیجه رسیده اند که تحقیقات بیشتری لازم است.

 

گریپ فروت، هندوانه و زردآلو نیز حاوی لیکوپن هستند.

 

قهوه

 

در سال ۲۰۱۶، محققان ۱۰۵ بررسی انجام دادند که تأثیر قهوه را بر خطر سرطان بررسی کردند.

آنها نتیجه گرفتند که قهوه و قابلیت های آنتی اکسیدانی  آن ممکن است خطر ابتلا به سرطان پروستات و برخی از انواع دیگر بیماری را کاهش دهد.

 

از چه چیزی برای جلوگیری از خطر ابتلا به سرطان پروستات باید اجتناب کرد

 

برخی ترکیبات در غذاها ممکن است خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش دهد.

سلنیوم و ویتامین E

 

تحقیقات اخیر نشان می دهد که این ترکیبات هنگامی که به صورت جداگانه مصرف یا با یکدیگر جمع می شوند، ممکن است خطر ابتلا به سرطان پروستات را در برخی افراد افزایش دهند.

هرکسی که در مورد سرطان پروستات نگران است باید از مکملهای حاوی ویتامین E یا سلنیوم اجتناب کند.

 

روغن های گیاهی

 

اضافه وزن زیاد می تواند خطر ابتلا به انواع سرطان را افزایش دهد و اسیدهای چرب امگا -۶ در روغن های گیاهی می تواند رشد سلول های سرطانی پروستات را افزایش دهد.

روغن مشتق شده از ذرت، آفتابگردان، تخم کتان و سویا، می تواند مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب امگا -۶ را شامل شود.

گوشت کبابی یا سرخ شده

 

مؤسسه ملی سرطان در ایالات متحده توصیه می کند که از خوردن گوشت های پخته شده در دماهای بالا، اجتناب شود.

هنگامی که  گوشت ، از جمله گوشت گاو، و مرغ را در دمای بالاسرخ می شود، گوشت ممکن است مواد شیمیایی ایجاد کند که موجب تغییرات در DNA شود و نتیجه افزایش خطر ابتلا به سرطان باشد.

 

شکر و کربوهیدرات

 

برخی مطالعات نشان داده اند که یک رژیم غذایی با بار گلیسمی بالا ممکن است خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش دهد.

در حالی که رابطه بین شکر و سرطان پیچیده است، شکر ممکن است بیشترین تاثیر را در خطر ابتلا به سرطان پروستات، کولورکتال و پانکراس داشته باشد.

عوامل خطر سرطان پروستات

 

عوامل خطر سرطان پروستات عبارتند از:

سن

تقریبا ۶۰ درصد از همه تشخیص سرطان پروستات در مردان بالای ۶۵ سال یا بیشتر دیده می شود.

ژنتیک

بالاترین میزان سرطان پروستات در ایالات متحده در مردان آفریقایی رخ می دهد

رژیم غذایی

رژیم غذایی حاوی چربی و کم میوه و سبزیجات خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می دهد.

محیط

قرار گرفتن در معرض برخی از مواد شیمیایی صنعتی نیز این خطر را افزایش می دهد.

سابقه خانوادگی

اگر یک پدر یا برادر سرطان پروستات داشته باشد، فرد بیش از دو برابر خطر توسعه آن را دارد.

 

آزمایش منظم انجام دهید

 

یک شیوه زندگی که شامل ورزش و رژیم سالم است، می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات کمک کند.

با این حال، شرکت در بازبینی های منظم  هنوز بهترین راه برای رسیدگی به این خطر است.

قبل از استفاده از روش های طبیعی یا جایگزین برای جلوگیری از سرطان پروستات ، با یک پزشک مشورت کنید.

 

 

RAW MACHINE TRANSLATED TEXTبهترین راه برای جلوگیری از سرطان پروستات، تنها چند روش طبیعی نیست، اما به شما کمک می کند. این شامل حفظ وزن سالم، تمرین و خوردن مقدار زیادی میوه و سبزیجات است.

با توجه به مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) پس از سرطان پوست، سرطان پروستات نوعی شایع در میان مردان آمریکایی است. برای اکثریت، سرطان پروستات کشنده نیست.

انجمن سرطان آمریکا تخمین می زند که مردان مبتلا به سرطان پروستات، میزان مرگ و میر ۵ ساله ۹۹ درصد را دارند.

سرطان پروستات هنوز هم می تواند عواقب جدی برای کیفیت زندگی داشته باشد و ممکن است تهدید کننده زندگی باشد.

در این مقاله، ما چندین مرحله طبیعی را که فرد می تواند برای کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات در نظر بگیریم را توصیف می کنیم.
آیا می توانید از سرطان پروستات جلوگیری کنید؟
توفو در یک کاسه که ممکن است به کاهش خطر سرطان پروستات کمک کند
اضافه کردن محصولات سویا به رژیم غذایی ممکن است خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد.

جلوگیری از سرطان پروستات امکان پذیر نیست، اما ممکن است خطر ابتلا به فرد را کاهش دهد.

اکثر روش های طبیعی کاهش این خطر ایمن هستند اگر فرد به دنبال دستورالعمل پزشک است و هیچ پاسخ حساسیتی ندارد.

این روش ها را به یک طرح مراقبت گسترده تر اضافه کنید و قبل از آن با دکتر صحبت کنید.

به گفته انجمن سرطان آمریکا، بهترین راه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات، ایجاد تغییرات مثبت در رژیم غذایی و ورزش است.

اگر فرد سعی در کاهش خطر خود را از راه های دیگر، این کمتر احتمال دارد که بدون برنامه رژیم غذایی و ورزش سالم موثر باشد.
راه های طبیعی برای کاهش خطر

محققان همچنان به بررسی پتانسیل داروها و داروهای طبیعی برای کاهش خطر سرطان پروستات ادامه می دهند.

داروهای زیر ممکن است موثر باشند:

فیناستراید (Proscar)
دوتاستراید (Avodart)
آسپرین

با این حال، هیچ مطالعه تا به امروز به طور قطعی نشان نمی دهد که هر گونه دارو می تواند خطر را از بین ببرد.

در سال های اخیر، تحقیقات زیست پزشکی دقیق اثربخشی درمان های طبیعی را مورد آزمایش قرار داده است. به عنوان مثال، نتایج مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که palmetto دارای خواص سودمند است. با این حال، درمان موثر برای سرطان پروستات نیست.

در زیر برخی از درمان های طبیعی است که معمولا برای کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات استفاده می شود.
محصولات سویا

ایسفلاوونها یک ترکیب شیمیایی با خواص ضد التهابی است. غذاهای با بیشترین میزان ایزوفلاون ها محصولات سویا هستند، از جمله:

توفو
شیر سویا
میسو

سایر غذاهایی که حاوی ایزوفلاون هستند عبارتند از:

نخود ها
لوبیا
یونجه

یک مطالعه ۲۰۱۶ به این نتیجه رسید که ایزوفلاون ها می توانند از راه های مختلفی به سلامت برسند، از جمله کمک به محافظت در برابر سرطان پروستات.

جامعه پزشکی در حال حاضر این را می گوید، در حالی که ایزوفلاون ها نمی توانند بیماری را درمان کنند یا از این بیماری جلوگیری کنند، می توانند نقش محافظتی ایفا کنند.
اسیدهای چرب امگا ۳

اسیدهای چرب امگا ۳ در ماهی و دیگر انواع غذاهای دریایی وجود دارد. منابع اضافی عبارتند از:

گردو
دانه های کتان
سویا

شواهدی وجود دارد که اسیدهای چرب امگا ۳ ممکن است خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهند.

با این حال، بسیاری از متخصصان دیگر اعتقاد ندارند که اسید دارای ویژگی های مهم سرطان مبارزه هستند.
گوجه فرنگیها
انواع گوجه فرنگی در هیئت مدیره
مطالعات نشان می دهد که مصرف گوجه فرنگی ممکن است منجر به کاهش خطر سرطان پروستات شود.

گوجه فرنگی پردازش شده، از جمله تمام انواع پخته شده و کنسرو شده، حاوی ترکیبی به نام لیکوپن است.

برخی مطالعات نشان می دهد که این ترکیب خطر ابتلا به سرطان ها، به ویژه پروستات، ریه و معده را کاهش می دهد.

بررسی سال ۲۰۱۶ نشان داد که افزایش مصرف گوجه فرنگی منجر به کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات شد، هرچند نویسندگان به این نتیجه رسیده اند که تحقیقات بیشتری لازم است.

گریپ فروت، هندوانه و زردآلو نیز حاوی لیکوپن هستند.
قهوه

در سال ۲۰۱۶، محققان ۱۰۵ بررسی انجام دادند که تأثیر قهوه را بر خطر سرطان بررسی کردند.

آنها نتیجه گرفتند که قهوه و قابلیت های آنتی اکسیدانی ممکن است خطر ابتلا به سرطان پروستات و برخی از انواع دیگر بیماری را کاهش دهد.
چه غذاهایی برای پروستات بزرگ شده مناسب است؟
چه غذاهایی برای پروستات بزرگ شده مناسب است؟
فرد می تواند التهاب را با تغییر در رژیم غذایی کاهش دهد. این می تواند عملکرد پروستات را تقویت کند و از سرطان جلوگیری کند. اگر فرد دارای پروستات بزرگ است، غذاهای خاصی ممکن است کمک کنند. درباره این غذاها در اینجا بخوانید.
الان بخوان
چه چیزی باید اجتناب کرد

برخی ترکیبات در غذاها ممکن است خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش دهد.

در نظر بگیرید اجتناب از موارد زیر:
سلنیوم و ویتامین E

جامعه پزشکی یک بار سلنیوم و ویتامین E را مخالف سرطان دانسته است.

با این حال، تحقیقات اخیر نشان می دهد که این ترکیبات هنگامی که به صورت جداگانه یا با یکدیگر جمع می شوند، ممکن است خطر ابتلا به سرطان پروستات را در برخی افراد افزایش دهند.

هرکسی که در مورد سرطان پروستات نگران است باید از مکملهای حاوی ویتامین E یا سلنیوم اجتناب کند.
روغن های گیاهی

رژیم غذایی با اضافه وزن زیاد می تواند خطر ابتلا به انواع سرطان را افزایش دهد و اسیدهای چرب امگا -۶ در روغن های گیاهی می تواند رشد سلول های سرطانی پروستات را افزایش دهد.

روغن مشتق شده
اد از ذرت، گل آفتابگردان، گلرنگ، پنبه و سویا، برای مثال، می توانید حاوی مقادیر قابل توجهی از acids.Grilled چرب امگا ۶ و یا سرخ شده موسسه ملی سرطان meatsThe در ایالات متحده توصیه در برابر خوردن گوشت پخته شده در دمای بالا، به طور معمول توسط کباب یا frying.When یک فرد آشپز گوشت عضلات، از جمله گوشت گاو، خوک و مرغ، در دمای بالا، گوشت ممکن است مواد شیمیایی است که باعث تغییرات در DNA تشکیل می دهند، در افزایش خطر ابتلا به cancer.Sugar و carbohydratesThe بار قند خون و اندازه گیری شاخص قند خون و در نتیجه نشان دهد که چگونه به سرعت کربوهیدرات و قند را تحت تاثیر قرار قند خون یک فرد و مطالعات insulin.Some پیشنهاد کرده اند که یک رژیم غذایی با یک بار قند خون بالا ممکن است خطر سرطان پروستات در حال توسعه گزارش موسسه سرطان دانا-فاربر cancer.The افزایش دهد که، در حالی که رابطه بین قند و سرطان همچنان پیچیده است، قند ممکن است بیشترین تاثیر را در خطر ابتلا به سرطان پروستات، کولورکتال و پانکراس داشته باشد. عوامل خطرساز گوش دادن به افسردگی بیمار مرد نایرو و یادداشت برداری افراد ۶۵ ساله یا بیشتر در معرض سرطان پروستات قرار دارند. عوامل خطرساز برای سرطان پروستات عبارتند از: سن. تقریبا ۶۰ درصد از همه تشخیص سرطان پروستات در مردان بالای ۶۵ سال یا بیشتر دیده می شود. ژنتیک بالاترین میزان سرطان پروستات در ایالات متحده در مردان آفریقایی-آمریکایی رخ می دهد که به ترتیب مردان قفقازی، اسپانیایی، آمریکایی هندی / بومی آلاسکا و آسیایی / جزیره اقیانوس آرام هستند. رژیم غذایی. رژیم غذایی حاوی چربی و کم میوه و سبزیجات خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می دهد. محیط. قرار گرفتن در معرض برخی از مواد شیمیایی صنعتی نیز این خطر را افزایش می دهد. سابقه خانوادگی. اگر پدر یا برادر تا به حال سرطان پروستات، یک فرد دارای بیش از دو برابر خطر ابتلا به شیوه زندگی testingA به طور منظم it.Get که شامل ورزش و رژیم غذایی سالم می تواند کمک به کاهش خطر ابتلا به cancer.However پروستات، حضور در معاینات منظم و نمایش هنوز هم بهترین راه برای رسیدگی به این risk.Speak با یک دکتر قبل از تلاش راه های طبیعی و یا جایگزین برای جلوگیری از cancer.TakeawayWhile آن ممکن است برای جلوگیری از سرطان پروستات، برخی تغییرات در شیوه زندگی و ترکیبات طبیعی ممکن است risk.Anyone یک شخص نگران کاهش خود ریسک ابتلا به سرطان پروستات باید به طور منظم بررسی و بازبینی شود.

پست های مرتبط