بهترین میوه ها برای خوردن در دوران بارداری چیستدانستنی ها سلامت مادر و فرزند 

بهترین میوه ها برای خوردن در دوران بارداری چیست

بهترین میوه ها برای خوردن در دوران بارداری چیست
۵ (۱۰۰%) ۲ votes

انتخاب مواد غذایی سالم برای زنان هنگام بارداری بسیار مهم است. رژیم غذایی آنها مواد مغذی ضروری برای رشد و توسعه جنین را فراهم می کند.

رژیم غذایی مغذی در سلامت کلی بدن افراد نقش مهمی ایفا می کند، به بدن کمک می کند تا به طور موثر عمل کند و خطر برخی بیماری ها را کاهش می دهد.

اکثر مردم آگاه هستند که رژیم سالم باید حاوی مقدار زیادی میوه، سبزیجات، پروتئین ، و چربی های سالم باشد.

در این مقاله، ما توضیح می دهیم که در طول بارداری چه غذاهایی باید خورد. همچنین  بهترین میوه ها در طول این زمان چیست و از چه نوع میوه هایی باید اجتناب کرد.

 

مزایای خوردن میوه در دوران بارداری چیست؟

 

خوردن یک رژیم سالم و متنوع مخصوصا در دوران بارداری مهم است زیرا مواد مغذی مناسب می توانند به رشد جنین کمک کنند.

علاوه بر حمایت از رشد کودک، افزایش مصرف ویتامین ها و مواد معدنی می تواند به یک زن باردار کمک کند که بدن خود را در بهترین وضعیت ممکن حفظ کند.

با خوردن میوه تازه در دوران بارداری می توان اطمینان حاصل کرد که مادر و نوزاد هر دو سالم باقی می مانند. میوه های تازه حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد مغذی ضروری است و همچنین منبع خوبی از فیبر هستند.

بهترین میوه ها در دوران بارداری

 

۱. زردآلو

 

زردآلو حاوی:

ویتامین A، C و E
کلسیم
آهن
پتاسیم
بتاکاروتن
فسفر
سیلیکون

است.

همه این مواد مغذی به رشد کودک کمک می کند. آهن می تواند از کم خونی جلوگیری کند و کلسیم به استخوان ها و دندان ها کمک می کند.

 

۲. پرتقال

 

پرتقال یک منبع عالی از:

فولات
ویتامین سی
آب

است.

پرتقال برای هیدراته و سالم نگه داشتن مفید است. ویتامین C می تواند به جلوگیری از آسیب سلولی و جذب آهن کمک کند.

فولات می تواند به جلوگیری از نقص لوله عصبی(که می تواند موجب اختلالات مغزی و نخاعی در نوزاد شود) کمک کند .

 

۳. انبه

 

انبه از ویتامین A و C غنی است.

یک فنجان انبه خرد شده ۱۰۰ درصد از نیاز ویتامین C روزانه (RDA) و بیش از یک سوم نیاز روزانه ویتامین A را فراهم می کند.

یک نوزاد متولد شده با کمبود ویتامین A ممکن است ایمنی کمتر و خطر بالاتری از عوارض پس از زایمان مانند عفونت تنفسی داشته باشد.

 

۴. گلابی

 

گلابی مقدار زیادی از مواد مغذی زیر را داراست:

فیبر
پتاسیم
فولات

دریافت مقدار زیادی فیبر در رژیم بارداری می تواند به کاهش یبوست بارداری کمک کند.

پتاسیم می تواند برای سلامت قلب مادر و کودک مفید باشد.

 

۵. انار

انار  مقدار زیادی از:

ویتامین K
کلسیم
فولات
اهن
پروتئین
فیبر

را دارا است.

 

انار یک منبع خوب انرژی است و محتوای آهن بالا آن به جلوگیری از کمبود آهن کمک می کند.

ویتامین K نیز برای حفظ استخوان های سالم ضروری است.

تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن آب انار ممکن است به کاهش خطر آسیب به جنین کمک کند.

 

۶. آووکادو

 

آووکادو یک منبع عالی از:

ویتامین C، E و K
اسیدهای چرب غیر اشباع
فیبر
ویتامین B
پتاسیم
مس

می باشد.

آووکادو حاوی چربی های سالم است که انرژی و کمک به جلوگیری از نقص لوله عصبی را فراهم می کند. آنها همچنین سلول های پوست و بافت های مغز کودک در حال رشد را تقویت می کنند.

پتاسیم در آووکادو می تواند از گرفتگی عضلات پا، امراض دیگری که در دوران بارداری، بخصوص در سه ماهه سوم، شایع هستند ، جلوگیری کند.

 

۷. موز

 

موز دارای سطوح بالا:

ویتامین سی
پتاسیم
ویتامین B-6
فیبر

است.

محتوای فیبر بالا موز می تواند به یبوست مرتبط با بارداری کمک کند و شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ویتامین B-6 می تواند در جلوگیری از تهوع و استفراغ در اوایل بارداری کمک کند.

 

۸. انگور

 

انگور دارای :

ویتامین C و K
فولات
آنتی اکسیدان ها
فیبر
اسیدهای ارگانیک
پکتین

است.

انگور حاوی آنتی اکسیدان های تقویت کننده ایمنی مانند فلاونول، تانن، لینالول، آنتوسیانین ها و گرانیول است که همچنین به پیشگیری از عفونت کمک می کند.

 

۹. انواع توت ها

توت ها یک منبع خوب از:

ویتامین سی
کربوهیدرات سالم
آنتی اکسیدان ها
فیبر

هستند.

توت همچنین دارای مقدار زیادی آب است. ویتامین C به جذب آهن کمک می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

 

۱۰. سیب

 

سیب دارای مواد مغذی برای کمک به یک جنین رو به رشد است، از جمله:

ویتامین A و C
فیبر
پتاسیم

یک مطالعه نشان داد که خوردن سیب در دوران بارداری احتمال ابتلا به آسم و آلرژی در نوزاد را کاهش می دهد.

 

۱۱. میوه خشک

 

مواد مغذی زیر در میوه های خشک وجود دارد:

فیبر
ویتامین ها و مواد معدنی
انرژی

میوه خشک حاوی تمام مواد مغذی همانند میوه های تازه است. بنابراین، زنان باردار می توانند نیاز خود را از ویتامین ها و مواد معدنی دریافت کنند.

با این حال، مهم است که به یاد داشته باشید که میوه های خشک می تواند قند بالا و آب کم داشته باشند. و به هضم کمک نمی کنند.

بهتر است میوه های خشک را علاوه بر میوه های تازه خورد و نه به عنوان جایگزین میوه های تازه.

 

چه مقدار میوه باید در طول بارداری خورد؟

 

هر روز پنج وعده میوه و سبزی تازه مصرف کنید و این مقدار را تا آنجا که ممکن است از هم متفاوت و متنوع کنید.

به عنوان یک قاعده کلی، هر وعده میوه شامل :

یک برش میوه، برای میوه ها که بزرگتر از اندازه توپ تنیس هستند
یا یک فنجان میوه خرد شده

می شود.

خوردن میوه و سبزی در دوران بارداری، خطر بیماری های خاص و نقص های نوزاد را به حداقل می رساند و به تغذیه بدن زن کمک می کند.

 

آیا میوه هایی وجود دارد که فرد باید در دوران بارداری از آنها اجتناب کند؟

 

هیچ میوه خاصی برای زنان باردار ممنوع نیست. با این حال، زنان باید از اندازه مصرف آنها آگاه باشند. بعضی از میوه ها دارای محتوای شکر بالا هستند و  آبمیوه ها و میوه های خشک معمولا در قند و کالری بیشتر از همتایان تازه خود هستند.

با خرید میوه های ارگانیک اطمینان حاصل خواهید کرد که میوه ها با کود و آفت کش ها تماس نداشته باشند که می تواند به کیفیت آن آسیب برساند.

با این حال، اگر میوه های ارگانیک در دسترس نیست، میوه غیر ارگانیک هنوز هم بهتر از حذف میوه از رژیم غذایی است.

مهم است که هر گونه آفت کش و باکتری هایی که ممکن است در میوه ها باشد ، با شستن آن به طور کامل قبل از خوردن، حذف شوند.

افراد باید اقدامات احتیاطی دیگر را نیز انجام دهند:

از بین بردن مناطق له شده میوه، که بیشتر احتمال دارد که حاوی باکتری باشد.
ذخیره میوه در یک منطقه جداگانه یخچال که جدا از محصولات گوشتی باشد.
فقط آب میوه سالم و بهداشتی مصرف کنید.

 

 

 

RAW MACHINE TRANSLATED TEXTانتخاب مواد غذایی سالم برای زنان هنگام باردار بسیار مهم است. رژیم غذایی آنها جنین را با مواد مغذی ضروری برای رشد و توسعه فراهم می کند.

رژیم غذایی مغذی در سلامت کلی بدن افراد نقش مهمی ایفا می کند، به بدن کمک می کند تا به طور موثر عمل کند و خطر برخی بیماری ها را کاهش دهد.

اکثر مردم آگاه هستند که رژیم سالم باید حاوی مقدار زیادی میوه، سبزیجات، دانه های جامد، پروتئین ناب، و چربی های سالم باشد. با این حال، ممکن است آنها را درک نکنند که میوه های خاص مخصوص بارداری مخصوصا مفید هستند.

در این مقاله، ما توضیح می دهیم که مهم است که در طول بارداری بخوریم. ما همچنین پوشش می دهیم که بهترین میوه ها در طول این زمان غذا خوردن چه نوع میوه های باردار می توانند از آن اجتناب کنند.
مزایای خوردن میوه در دوران بارداری چیست؟
زن باردار میوه ای از جمله سیب و پرتقال را از طریق تپش ملایم
میوه ها ویتامین ها و مواد مغذی را که در دوران بارداری ضروری هستند فراهم می کند.

خوردن یک رژیم سالم و متنوع مخصوصا در دوران بارداری مهم است زیرا مواد مغذی مناسب می توانند به رشد جنین کمک کنند.

علاوه بر حمایت از رشد کودک، افزایش مصرف ویتامین ها و مواد معدنی می تواند به یک زن باردار کمک کند که بدن خود را در بهترین وضعیت ممکن حفظ کند.

خوردن مقدار زیادی میوه تازه در دوران بارداری می تواند به اطمینان حاصل شود که هر دو زن و کودک باقی می ماند. میوه های تازه حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد مغذی ضروری است و همچنین منبع خوبی از فیبر هستند.
بهترین میوه ها برای خوردن در دوران بارداری

Snacking در میوه می تواند یک راه عالی برای افزایش مصرف ویتامین علاوه بر محدود کردن میل قند باشد.

در زیر، ما ۱۲ بهترین میوه را به لیست رژیم های بارداری سالم اضافه می کنیم.
۱. زردآلو

زردآلو حاوی:

ویتامین A، C و E
کلسیم
اهن
پتاسیم
بتاکاروتن
فسفر
سیلیکون

همه این مواد مغذی با رشد و رشد کودک کمک می کند. آهن می تواند از کم خونی جلوگیری کند و کلسیم به استخوان ها و دندان ها کمک می کند.
۲. پرتقال

پرتقال یک منبع عالی از:

فولات
ویتامین سی
اب

پرتقال برای نگه داشتن یک فرد هیدراته و سالم است. ویتامین C می تواند به جلوگیری از آسیب سلولی و کمک به جذب آهن کمک کند.

فولات می تواند به جلوگیری از نقص لوله عصبی کمک کند که می تواند موجب اختلالات مغزی و نخاعی در نوزاد شود. نقص لوله عصبی می تواند شرایطی مانند اسپینا بیفیدا را ایجاد کند، جایی که نخاع به درستی رشد نکند و آنانسفالی که در آن بخش بزرگی از مغز و جمجمه گم شده است.
۳. انبه ها

منگها در ویتامین A و C غنی هستند.

یک فنجان انبه خرد شده ۱۰۰ درصد از روزانه توصیه می شود روزانه (RDA) ویتامین C و بیش از یک سوم از RDA خود را از ویتامین A فراهم می کند.

یک نوزاد متولد شده با کمبود ویتامین A ممکن است ایمنی کمتر و خطر بالاتری از عوارض پس از زایمان مانند عفونت تنفسی داشته باشد.
۴. گلابی

گلابی مقدار زیادی مواد مغذی زیر را ارائه می دهد:

فیبر
پتاسیم
فولات

دریافت مقدار زیادی فیبر در رژیم بارداری می تواند به کاهش یبوست، نشانه بارداری رایج کمک کند.

پتاسیم می تواند از سلامت قلب برای زن و کودک بهره مند شود. این همچنین باعث بازسازی سلول می شود.
۵. انار

انار می تواند زنان باردار را به مقدار زیادی از:

ویتامین K
کلسیم
فولات
اهن
پروتئین
فیبر

انار انبوه مواد مغذی نیز یک منبع خوب انرژی است و محتوای آهن بالا آنها به جلوگیری از کمبود آهن کمک می کند.

ویتامین K نیز برای حفظ استخوان های سالم ضروری است.

تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن آب انار ممکن است به کاهش خطر ابتلا به جفت کمک کند.
۶. آووکادو

آووکادو یک منبع عالی از:

ویتامین C، E و K
اسیدهای چرب غیر اشباع
فیبر
ویتامین B
پتاسیم
فلز مس

آووکادو حاوی چربی های سالم است که انرژی و کمک به جلوگیری از نقص لوله عصبی را فراهم می کند. آنها همچنین سلول هایی را برای ایجاد پوست و بافت های مغز کودک در حال رشد تقویت می کنند.

پتاسیم در آووکادو می تواند از گرفتگی عضلات پا، امراض دیگری که در دوران بارداری، بخصوص در سه ماهه سوم، شایع باشد، فراهم کند.
۷. گواوا
میوه پاپایا
گوآاا حاوی ویتامین E و فولات است، و آن را میوه ایده آل برای بارداری می داند.

گواوا انتخاب خوبی برای میوه ها برای افرادی است که بیشتر مواد مغذی زیر را می خواهند:

ویتامین C و E
پلی فنل ها
کاروتنوئید ها
ایزوفلاوونیدها
فولات

گواوا حاوی ترکیبی متنوع از مواد مغذی است که برای زنان باردار ایده آل است. خوردن گواوا در دوران بارداری می تواند به کاهش میل ماهیچه ها، کمک به هضم و کاهش یبوست کمک کند.
۸. موز

موز دارای سطوح بالا:

ویتامین سی
پتاسیم
ویتامین B-6
فیبر

محتوای فیبر بالا موز می تواند به یبوست مرتبط با بارداری کمک کند و شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ویتامین B-6 می تواند در تهوع و استفراغ در اوایل بارداری کمک کند.
۹. انگور

خوردن مقدار زیادی انگور می تواند باعث افزایش مصرف مردم شود:

ویتامین C و K
فولات
آنتی اکسیدان ها
فیبر
اسیدهای ارگانیک
پکتین

مواد مغذی
TS در انگور می تواند به کمک به تغییرات بیولوژیکی که در دوران بارداری رخ می دهد کمک کند. آنها شامل آنتی اکسیدان های تقویت کننده ایمنی مانند فلاونول، تانن، لینالول، آنتوسیانین ها و گرانیول هستند که همچنین به پیشگیری از عفونت ها کمک می کند. BerriesBerries منبع خوبی هستند: فیبررنزهای آنتی اکسیدان کربوهیدرات سالم ویتامین C همچنین دارای مقدار زیادی آب هستند، بنابراین آنها منبع خوبی برای هیدراتاسیون هستند. ویتامین C به جذب آهن کمک می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. ۱۱. سیب سبز با مواد مغذی برای کمک به یک جنین رو به رشد، از جمله: ویتامین A و C فیبر پتاسیم یکی از مطالعات انجام شده نشان می دهد که خوردن سیب در دوران بارداری احتمال ابتلا به آسم و آلرژی در طول زمان را کاهش می دهد. میوه خشک مواد مغذی زیر در میوه های خشک رخ می دهد: فیبر ویتامین ها و مواد معدنی energyDried میوه حاوی تمام مواد مغذی همان میوه های تازه است. بنابراین، زنان باردار می توانند RDA خود را از ویتامین ها و مواد معدنی دریافت می کنند با خوردن بخشی از میوه های خشک که کمتر از مقدار معادل میوه های تازه است. با این حال، مهم است که به یاد داشته باشید که میوه های خشک می تواند با قند زیاد باشد و حاوی آب نباشد محتوا که میوه تازه است. این به معنی آن است که هضم کمک نمی کند. زنان باردار باید فقط میوه های خشک را در نظر می گیرند و باید از آنها اجتناب ورزند. بهتر است که غذاهای خشک شده را علاوه بر میوه های تازه بخورید، نه به جای آنها. رژیم غذایی رژیم غذایی: چه چیزی باید بخورید و چه چیزی برای جلوگیری از رژیم غذایی: چی بخورید؟ و چه چیزی باید اجتناب شود؟ میوه بخشی مهم از رژیم بارداری سالم است، اما چه زنان باردار چه باید بکنند؟ در اینجا بیشتر بدانید. اکنون می توانید چقدر میوه را در طول بارداری بخورید؟ توصیه هایی برای زنان باردار، هر روز حداقل پنج عدد میوه و سبزی تازه مصرف کنید و این مقدار را تا آنجا که ممکن است متفاوت کنید. میوه می تواند تازه، کنسرو شده، یخ زده و یا خشک شود. به عنوان یک قاعده کلی، خدمت از میوه: یک قطعه از میوه، برای میوه ها که بزرگتر از اندازه توپ تنیس یک فنجان میوه خرد شده مقدار زیادی میوه و سبزیجات در دوران بارداری زنان باردار را برای تغذیه مناسب برای حمایت از کودک مبتلا به آن آماده می کند. همچنین باید خطر ابتلا به بیماری ها و نقص های خاصی را به حداقل برساند و به تغذیه بدن زن کمک کند. آیا میوه ای وجود دارد که فرد باید در دوران بارداری اجتناب کند؟ بطری های آب میوه و سبزیجات آب میوه دارای محتوای شکر زیاد است. زنان باید اجتناب کنند با این حال، زنان باید از اندازه بخشی آگاه باشند. بعضی از میوه ها دارای محتوای شکر بالا هستند و انواع خاصی از میوه ها مانند آبمیوه ها و میوه های خشک معمولا در قند و کالری بیشتر از همتایان تازه خود هستند. مصرف میوه های ارگانیک اطمینان حاصل خواهد کرد که با کود و آفت کش ها تماس نداشته باشد. که می تواند به کیفیت آن آسیب برساند. با این حال، اگر میوه های آلی یک گزینه نیست، میوه غیر آلی هنوز هم بهتر از حذف میوه از رژیم غذایی است. برای حذف هر گونه آفت کش ها و باکتری هایی که ممکن است در میوه ها با شستن آن به طور کامل قبل از خوردن آن مهم است مهم است. مردم باید سایر اقدامات احتیاطی را انجام دهند: از بین بردن مناطق کرفس که احتمالا حاوی باکتری های ذخیره میوه در یک منطقه جداگانه یخچال به محصولات گوشتی خام است، اجتناب از خربوزه های اضافی فقط نوشیدن آب میوه پاستوریزه یا آب پز شده است. TakeawayFruit یک منبع عالی از مواد مغذی ضروری در دوران بارداری. میوه ها می توانند ویتامین ها، فولات ها، فیبر ها و دیگر مواد غذایی را تامین کنند که همه آنها باعث حفظ سلامت زن و کودک می شوند. این مواد مغذی همچنین می تواند به کاهش برخی از علائم معمول بارداری کمک کند. زنان باردار باید هر روز حداقل پنج بخش مختلف میوه و سبزی مصرف کنند. ۱۲ میوه ذکر شده در این مقاله انتخاب های بسیار خوبی در دوران بارداری است. زنان باردار نیز باید مصرف میوه های خشک و میوه ها را محدود کنند، زیرا این می تواند در قند و کالری زیاد از انواع تازه باشد.

پست های مرتبط