کرفسفواید مواد غذایی 

خواص و فواید کرفس برای کلسترول ، لاغری و فشار خون

خواص و فواید کرفس برای کلسترول ، لاغری و فشار خون
۵ (۱۰۰%) ۱ vote

کرفس منبع عالی آنتی اکسیدان ها و آنزیم های مفید، علاوه بر ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین K، ویتامین C، پتاسیم، فولات و ویتامین B6 است .

کرفس به عنوان یک عامل ضد فشار خون در طب سنتی برای قرن ها مصرف شده و مزایای قلبی عروقی زیادی دارد. در واقع، مطالعات فارماکولوژیک، کرفس را دارای هر دو مواد مغذی آنتی اکسیدان و ضد التهابی نشان می دهد که به بهبود فشار خون و میزان کلسترول کمک می کند و همچنین از بیماری قلبی جلوگیری می کند.

کرفس همچنین فیبر غذایی را فراهم می آورد و باعث هضم و کاهش وزن می شود. علاوه بر این، آب و الکترولیت های کرفس می تواند از کمبود آب جلوگیری کند و ترکیبات خاص کرفس به عنوان یک دیورتیک عمل می کنند و باعث کاهش التهاب می شوند.

به عنوان یک منبع فلاونوئیدهای آنتی اکسیدان و پلی فنول ، سایر مزایای قابل توجه کرفس شامل توانایی آن در بهبود کبد،پوست، چشم و سلامتی شناختی است.

ارزش تغذیه ای کرفس

برگ و دانه های کرفس هم خوراکی و مفید هستند.

دانه های کرفس دارای مزایای سلامتی چشمگیر خود هستند ، زیرا آنها به کاهش التهاب و مبارزه با عفونت های باکتری کمک می کنند.

کرفس دارای ویتامین های فوق العاده و مواد معدنی است.

یک فنجان کرفس خرد شده (حدود ۱۰۰ گرم) شامل تقریبا:

۱۶.۲ کالری
۳.۵ گرم کربوهیدرات
۰.۷ گرم پروتئین
۰.۲ گرم چربی
۱.۶ گرم فیبر
۲۹.۶ میکروگرم ویتامین K (37 درصد DV)
۳۶.۵ میکروگرم فولات (۹ درصد DV)
۲۶۳ میلی گرم پتاسیم (۸ درصد DV)
۳.۱ میلی گرم ویتامین C (5 درصد DV)
۰.۱ میلیگرم منگنز (۵ درصد DV)
۰.۱ میلی گرم ویتامین B6 (4 درصد DV)
۴۰.۴ میلی گرم کلسیم (۴ درصد DV)
۰.۱ میلی گرم ریبوفلاوین (۳ درصد DV)
۱۱.۱ میلیگرم منیزیم (۳ درصد DV)

است.

کرفس دارای ویتامین E، نیاسین، اسید پانتوتنیک، آهن، فسفر، روی و سلنیوم نیز هست.

 

 

خواص و فواید کرفس

 

خواص و فواید کرفس

 

۱.کرفس باعث کاهش کلسترول مضر می شود

 

مزایای کرفس شامل قدرت پایین آوردن کلسترول است که برای بهبود یا حفظ سلامت قلب مفید می باشد. کرفس حاوی یک ترکیب منحصر به فرد ۳-n-butylphthalide (BuPh) است که موجب کاهش چربی خون می شود.

 

۲.کرفس باعث کاهش التهاب می شود

 

کرفس حاوی آنتی اکسیدان ها و پلی ساکارید ها است که به عنوان ضد التهابی عمل می کنند، مخصوصا آنتی اکسیدان های فلاونوئید و پلی فنول.

التهاب اغلب علت بیماریهای مزمن مانند سرطان، بیماری قلبی، آرتریت و بسیاری موارد دیگر است.

محققان بیش از دوازده نوع مختلف آنتی اکسیدان ها را در کرفس شناسایی کرده اند از جمله اسید های فنولی مانند اسید کافئیک و اسید فورولیک .

 

۳.کرفس باعث جلوگیری یا درمان فشار خون بالا می شود

کرفس دارای خواص ضد فشار خون است که به کاهش فشار خون کمک می کند، که یکی از عوامل خطر مهم برای بیماری های قلبی عروقی است که بیشترین علت مرگ و میر در کشورهای صنعتی است.

کرفس به طور بالقوه به کنترل فشار خون بالا می انجامد. کرفس باعث بهبود گردش خون، کاهش التهاب و کمک به کنترل فشار خون می شود.

 

۴. کرفس باعث کمک به جلوگیری از زخم معده می شود

 

کرفس  می تواند باعث کمک به جلوگیری یا کاهش تشکیل زخم های گوارشی شود . کرفس برای محافظت از پوشش مجرای دستگاه گوارش مفید است.

محققان بر این باورند که کرفس به دلیل وجود ترکیبات شیمیایی مانند فلاونوئیدها، تانن ها، برای معده و روده مفید است.

۵. کرفس از سلامت کبد محافظت می کند

 

کرفس باعث بهبود عملکرد آنزیم های کبدی و سطوح چربی خون می شود.

 

۶. کرفس باعث کمک به کاهش وزن می شود

 

کرفس کم کالری است و می تواند یک غذای ارزشمند باشد که به شما در کاهش وزن کمک می کند تا بتوانید به تنظیم سوخت و ساز چربی  کمک کنید.

 

۷. کرفس باعث کمک به هضم و کاهش نفخ می شود

 

کرفس حاوی ترکیبات بی بو و چرب به نام NBP است که دارای اثر دیورتیک است و به سم زدایی بدن کمک می کند.

مزایای گوارش کرفس به علت اثر دیورتیک آن است.که می تواند یکی از مکانیسم های ضد فشار خون بالا باشد که باعث کاهش فشار خون می شوند. از آنجایی که گردش خون درون روده را بهبود می بخشد،  برای بهبود هضم مفید است.

 

۸.کرفس دارای خواص ضد میکروبی است که به مبارزه با عفونت ها کمک می کند

 

کرفس به عنوان یک داروی گیاهی با اثرات ضد باکتری شناخته شده است. گزارش  منتشر شده سال ۲۰۰۹ در مجله داروسازی و فارماکولوژی نشان می دهد که کرفس حاوی اجزای ضد میکروبی خاصی است .

۹. کرفس باعث کمک به جلوگیری از عفونت های دستگاه ادراری می شود

 

از آنجا که کرفس به کاهش اسید اوریک کمک می کند و باعث تولید ادرار می شود، برای مبارزه با عفونت های باکتریایی در دستگاه گوارش و ارگان های تولید مثل سودمند است. کرفس، می تواند به جلوگیری از چنین بیماری های عفونی، و همچنین اختلالات مثانه، مشکلات کلیوی و احتمالا کیست ها در اندام های تولید مثل کمک کند.

۱۰. کرفس ممکن است باعث کمک به جلوگیری از سرطان شود

 

کرفس، حاوی ترکیبات شیمیایی به نام پلی استیلن Polyacetlynes است .مطالعات اولیه نشان داده است که به کاهش سمیت و مبارزه با تشکیل سلول سرطان ، به ویژه سرطان سینه، سرطان روده و لوسمی کمک می کند.

 

Celery benefits

 

احتیاط

اگر چه حساسیت به کرفس معمول نیست، کرفس یکی از گروه های کوچکی از غذاها است که در برخی موارد باعث ایجاد واکنش های شدید آلرژیک می شود، مانند آلرژی بادام زمینی.

RAW MACHINE TRANSLATED TEXTدر سوپ ها، سینی های سبزیجات، با کره بادام زمینی سر سفره یا اضافه کردن به یک ظرف، اکثر مردم کرفس را در یک جهت، شکل یا فرم مصرف کرده اند. این یک چیز خوب است، زیرا مزایای کرفس – و نه اشاره به دانه کرفس – از آن شروع به منبع عالی آنتی اکسیدان ها و آنزیم های مفید، علاوه بر ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین K، ویتامین C، پتاسیم، فولات و ویتامین B6 .

من مطمئن هستم که کرفس را داشته اید، اما آیا شما ۱۰ مزایای سلامت شگفت انگیز در پشت سبزی را می دانید؟ اینجا را پیدا کنید

کرفس به عنوان یک عامل ضد فشار خون در طب سنتی برای قرن ها به عنوان یک داروی ضد افسردگی به اثبات می رسد که مزایای قلبی عروقی زیادی دارد. در واقع، مطالعات فارماکولوژیک، کرفس هر دو مواد مغذی آنتی اکسیدان و فعالیت های ضد التهابی را نشان می دهد که به بهبود فشار خون و میزان کلسترول کمک می کند و همچنین جلوگیری از بیماری قلبی است.

کرفس همچنین فیبر غذایی را فراهم می آورد – به ویژه هنگامی که شما بیش از یک فنجان را در یک زمان بخورید – باعث هضم و کاهش وزن می شود. علاوه بر این، درصد زیادی از آب و الکترولیت های کرفس می تواند از کمبود آب جلوگیری کند و ترکیبات خاص کرفس به عنوان یک دیورتیک عمل می کنند و باعث کاهش التهاب می شوند. به عنوان یک منبع فلاونوئیدهای آنتی اکسیدان و فیتونیتی های پلی فنول مانند فتالید، سایر مزایای قابل توجه کرفس شامل توانایی آن در بهبود کبد، پوست، چشم و سلامتی شناختی است.
آمار تغذیه کرفس

اکثر مردم برای خوردن ساقه کرفس انتخاب می کنند، اما برگ و دانه های کرفس هم خوراکی و مفید هستند. به عنوان مثال، برگ های کرفس علاوه بر کرفس و سوپ هم بزنید، بنابراین از کرفس برگ خجالت نکشید.

دانه های کرفس – که می توانند در کل دانه ها، شکل عصاره یا زمین به دست آمده – دارای مزایای سلامتی چشمگیر خود باشند، زیرا آنها به کاهش التهاب و مبارزه با عفونت های باکتری کمک می کنند. در برخی از نقاط جهان، کرفس به طور عمده برای دانه های مفید آن رشد می کند که در واقع نوع بسیار کمی از میوه هستند. دانه های کرفی معمولا به عنوان یک ادویه در زمان خرد کردن و حاوی یک ترکیب روغن مخصوص به نام آپیل است که به عنوان یک عامل طعم دهنده و برای بسیاری از مواد دارویی مورد استفاده قرار می گیرد.

کرفس تازه به خاطر تمام ویتامین های فوق العاده و مواد معدنی موجود در آن تغذیه می شود. یک فنجان کرفس خرد شده (حدود ۱۰۱ گرم) شامل تقریبا: (۱)

۱۶.۲ کالری
۳.۵ گرم کربوهیدرات
۰.۷ گرم پروتئین
۰.۲ گرم چربی
۱.۶ گرم فیبر
۲۹.۶ میکروگرم ویتامین K (37 درصد DV)
۴۵۳ واحد بین المللی (۹ درصد DV)
۳۶.۵ میکروگرم فولات (۹ درصد DV)
۲۶۳ میلی گرم پتاسیم (۸ درصد DV)
۳.۱ میلی گرم ویتامین C (5 درصد DV)
۰.۱ میلیگرم منگنز (۵ درصد DV)
۰.۱ میلی گرم ویتامین B6 (4 درصد DV)
۴۰.۴ میلی گرم کلسیم (۴ درصد DV)
۰.۱ میلی گرم ریبوفلاوین (۳ درصد DV)
۱۱.۱ میلیگرم منیزیم (۳ درصد DV)

کرفس با برخی از قندها حاوی برخی از ویتامین E، نیاسین، اسید پانتوتنیک، آهن، فسفر، روی و سلنیوم است.
Top 10 مزایای بهداشتی کرفس

کلسترول پایین پایین را کمک می کند
کاهش التهاب
جلوگیری یا درمان فشار خون بالا
کمک به پیشگیری از زخم
محافظت از سلامت کبد
مزایای کاهش وزن
افزایش هضم و کاهش پف کرده
دارای خواص ضد میکروبی است که به مبارزه با عفونت ها کمک می کند
کمک می کند تا از عفونت های دستگاه ادراری جلوگیری شود
می تواند از سرطان محافظت کند

۱. کمک می کند پایین کلسترول بالا

مزایای کرفس شامل قدرت پایین آوردن کلسترول است که برای بهبود یا حفظ سلامت قلب مفید می باشد. کرفس حاوی یک ترکیب منحصر به فرد ۳-n-butylphthalide (BuPh) است که قبلا گزارش شده است اقدام به کاهش چربی، اما محققان معتقدند کرفس دارای بسیاری از دیگر ترکیبات مفید دیگر است که هنوز در تحقیقات در حال ظهور است.

در مطالعه ای که توسط گروه فارماکولوژی دانشگاه سنگاپور انجام شد، هنگامی که موش های حاوی رژیم غذایی با چربی بالا برای هشت هفته تغذیه شدند، موش هایی که عصاره کرفس را به آنها داده بودند، سطوح چربی های خونشان را نسبت به گروه شاهد موش هایی که عصاره کرفس را دریافت نکرده اند. (۲)

گروه مكمل عصاره كرفس كاهش معني داري در كلسترول تام سرم (TC)، كلسترول LDL-C و تري گليسريد (TG) داشتند.
۲. کاهش التهاب

کرفس حاوی آنتی اکسیدان ها و پلی ساکارید ها است که به عنوان ضد التهابی عمل می کنند، مخصوصا آنتی اکسیدان های فلاونوئید و پلی فنول. این با حفظ مبارزه با رادیکالهای آزاد (و یا استرس اکسیداتیو) که به التهاب منجر می شود، سلامت کلی را، به ویژه به عنوان یک فرد سنین، حمایت می کند. التهاب اغلب علت بیماری مزمن مانند سرطان، بیماری قلبی، آرتریت و بسیاری موارد دیگر است. (۳)

محققان بیش از دوازده نوع مختلف آنتی اکسیدان ها را شناسایی کرده اند که مسئولیت منافع کرفس را شامل می شود – از جمله این اسید های فنولی مانند اسید کافئیک و اسید فورولیک و همچنین اسید فلوئور مانند کورستین. این باعث می شود کرفس مفید برای درمان طیف گسترده ای از شرایط که توسط التهاب بدتر شده است
این بیماری: درد مفاصل (از جمله آرتریت)، نقرس، عفونت کلیوی و کبدی، اختلالات پوستی، سندرم روده تحریک پذیر، و عفونت های دستگاه ادراری، فقط برای نامیدن ۳. جلوگیری یا درمان فشار خون بالا عصاره دانه کرفی دارای خواص ضد فشار خون است که به کاهش فشار خون بالا کمک می کند، یکی از عوامل خطر مهم برای بیماری های قلبی عروقی است که بزرگترین علت مرگ و میر در کشورهای صنعتی است. مزایای دانه های کرفس به طور بالقوه کمک به کنترل سطح فشار خون مزمن افزایش یافته است. مزایای پایین آوردن فشار خون کرفس از دانه های آن حاوی عصاره های هگزانی، متانولی و اتیلن است که باعث بهبود گردش خون، کاهش التهاب و کنترل فشار خون می شوند. وقتی موش های عصاره دانه کرفی در طول دوره هفت هفته در یک مطالعه منتشر شده در مجله غذای دارویی، آنها با پیشرفت قابل توجهی در میزان فشار خون نسبت به موش هایی که رژیم غذایی مشابه داشته اند اما عصاره کرفی دریافت نکرده اند. اعتقاد بر این است که کرفس به کاهش فشار خون بالا کمک می کند و به عنوان یک آرامبخش عضلات صاف و بهبود جریان کلسیم و پتاسیم به داخل و خارج سلول ها کمک می کند. عصاره کرفس، رگ های خونی را گسترش و قرارداد می کند، جریان خون را بهبود می بخشد و کمک به سلامت کلی قلب می کند. (۴) ۴. کمک می کند تا از ابتلا به زخم جلوگیری شود. یکی از مزایای کرفس شما ممکن است در مورد آن شناخته نشده باشد: این می تواند به جلوگیری یا کاهش شکل زخم های دردناک کمک کند. یک مطالعه ۲۰۱۰ در نشریه زیستشناسی دارویی نشان داد که کرفس دارای نوع خاصی از عصاره اتانول است که برای محافظت از پوشش مجرای دستگاه گوارش از زخم مفید است. عصاره کرفس توانایی به میزان قابل ملاحظه ای از سطوح خالی از مخاط معده را که برای پوشش سوراخ های معده نیاز به پیش ریزی دارد، برای جلوگیری از تشکیل سوراخ ها و حفره های کوچک تشکیل می دهد. پژوهشگران معتقدند کرفس به دلیل وجود ترکیبات شیمیایی مانند فلاونوئیدهای تغذیه کننده معده، روده و روده تانن ها، روغن های فرار و آلکالوئیدها، که سطح هورمون اسید معده را کنترل می کند و همچنین افزایش سطح موم محافظ را کنترل می کند. (۵) ۵. محافظت از سلامت کبد هنگامی که محققان گروه علوم تغذیه و مواد غذایی در دانشگاه هلوان مصر غذای کرفس موز (همراه با کیک و جو) را تحویل دادند، این موش ها کاهش میزان چربی های خطرناک درون کبد را کاهش داد. به طور خاص، زمانی که محققان رژیم های کم کلسترول موش صحرایی با کرفس، کیک و پودر جو، بهبود عملکرد آنزیم کبدی و سطح چربی خون را مشاهده کردند. بیشتر موش های صحرایی، کرفس، جوجه و جو، بیشتر سلامت کبد خود را بهبود می بخشید. این نشان می دهد که رژیم غذایی بالا در کرفس، و همچنین کیک و جو، می تواند برای افراد مبتلا به بیماری کبد مفید باشد. (۶) مزایای کرفس ۶. مزایای کاهش وزن کالری بسیار کم کالری است و می تواند یک غذای ارزشمند باشد که به شما در کاهش وزن کمک می کند تا از مواد مغذی حیاتی و کمک به تنظیم متابولیسم چربی (چربی) کمک بگیرید. یکی از مهمترین مزایای کرفس این است که آن مواد مغذی بسیار متراکم است، به این معنی آن آنتی اکسیدان ها، الکترولیت ها، ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین C، ویتامین B و پتاسیم را به وجود می آورد. افزایش هضم و کاهش BloatingCelery دانه ها شامل یک ترکیب بی بو و روغن چرب به نام NBP است که اثر دیورتیک و کمک به بدن سم زدایی. در موش های مورد استفاده در مجله غذاهای دارویی که در بالا ذکر شد، حجم ادرار در هنگام عصاره کرفس در مقایسه با یک گروه کنترل به میزان قابل توجهی بیشتر بود. مزایای گوارشی از کرفس بخشی از آن به دلیل اثر دیورتیک آن است. این نیز می تواند یکی از مکانیسم های ضد فشار خون بالا باشد که باعث کاهش فشار خون می شوند. از آنجایی که گردش خون درون روده ها را بهبود می بخشد، همچنین برای بهبود هضم مفید است تا از بروز پوسیدگی و نفخ جلوگیری شود. حاوی خواص ضد میکروبی است که مبارزه با عفونت دانه کرفی در واقع برای قرن ها بعنوان یک داروی گیاهی با اثرات ضد باکتریایی گزارش شده است. گزارش سال ۲۰۰۹ منتشر شده در مجله داروسازی و فارماکولوژی نشان می دهد که کرفس حاوی اجزای ضد میکروبی خاصی است که در دانه های گیاه کرفس وجود دارد. (۷) هنگامی که عصاره از دانه های کرفس گرفته شد و همراه با ترکیبات مضر باکتریایی که باعث عفونت در انسان می شوند، عصاره کرفس به طور قابل توجهی پاک می شود و رشد باکتری را کاهش می دهد، پیشنهاد می کند که کرفس می تواند به طور طبیعی افزایش ایمنی و مبارزه با عفونت های باکتری را مورد استفاده قرار دهد. ۹ کمک می کند تا از عفونت های دستگاه ادراری جلوگیری شود زیرا کرفس به کاهش اسید اوریک کمک می کند و باعث تولید ادرار می شود و برای مبارزه با عفونت های باکتریایی در دستگاه گوارش و ارگان های تولید مثل مفید است. کرفس به طور مشابه با خربزه هایی که برای مبارزه با عفونت های دستگاه ادراری شناخته شده اند، می تواند از جلوگیری از چنین بیماری های عفونی، و همچنین اختلالات مثانه، مشکلات کلیوی و احتمالا کیست ها در اندام های تولید مثل کمک کند. (۸) ۱۰. می تواند از CancerAnothe محافظت کند
یکی از مزایای مهم کرفس چیست؟ این گیاه همان خانواده گیاهی است که سبزیجات محافظ سرطان مانند هویج، کرفس، رازیانه، جعفری و پاستارنکس هستند که همه آنها حاوی ترکیبات شیمیایی به نام پلی آستیلن هستند. مطالعات اولیه نشان داده است که پلی آتییلن ها به کاهش سمیت و مبارزه با تشکیل سلول، به ویژه سرطان سینه، سرطان روده و سرطان روده کمک می کند. پلی ساکتین باعث افزایش اثرات ایمنی بدن، از جمله توانایی های مبارزه با تومور می شود که سلول های جهش یافته را از proliferating جلوگیری می کند. طبق گفته دانشکده گروه علوم کشاورزی در دانشگاه آروش دانمارک، “پلی اتیلن ها بسیاری از فعالیت های زیستی جالب توجه را شامل فعالیت های ضد التهابی، ضد تهاجمی، سیتوتوکسیک، ضد تومور، و همچنین فعالیت علیه باکتری ها و مایکوپلاسما نشان داده اند.” (۹) این همش نیست. کرفی حاوی فلاونوئید نامیده می شود apigenin، که نشان داده شده است که باعث مرگ در سلول های سرطانی است. (۱۰) HistoryCelery کرفس، که دارای نام علمی Apium graveolens است، گیاهی است که در خانواده گیاه Apiaceae.It گیاه بسیار پیری است، با پرونده هایی که نشان می دهد برگ های کرفی بخشی از بقایای موجود در آرامگاه فرعون “پادشاه Tutankhamun “، که در سال ۱۳۲۳ درگذشت در یونان باستان، برگ های کرفس به عنوان ارغوانی برای مرده ها و تاج های گلدار یا تاج هایی که به برندگان جنگ داده می شد استفاده می شد. کرفس حتی در “ایلیاد” و “ادیسه” هومر به عنوان اسب ها گفته می شود که کرفس وحشی را که در سراسر تروی بزرگ شده است، مصرف کند. در گذشته، کرفس به عنوان یک سبزی بیشتر از ماه های زمستان و اوایل بهار رشد کرد. مردم دوست داشتند که برای کمک به “پاک کردن” کرفس مصرف کنند و معتقد بودند که کرفس به عنوان یک تونیک ضد التهاب طبیعی عمل می کند که می تواند از بیماری جلوگیری کند. همانطور که می دانیم، کرفس به خاطر ویژگی های آبرسانی بدن خود را از بین می برد. اعتقاد بر این است که دانه های کرفس نیز برای کمک به کاهش درد استفاده می شوند، از جمله اینکه آیا آرتریت یا دیگر کرفس درد در نظر گرفته شده است. چگونه برای خرید و ذخیره CeleryToday در آمریکای شمالی، نوع کرفس بیشتر رشد کرده و خورده شده است “کاسنی پاسکال” در اروپا “سلجوقی” کرفس محبوب تر است. کرفس یک محصول طولانی مدت است و به سختی رشد می کند، زیرا به رطوبت ثابت نیاز دارد و نمیتواند به خوبی حرارت را تحمل کند. آن را در آب و هوای سرد و مرطوب بهتر می کند و می تواند بیشترین زمان ها از سال را پیدا کند، به خصوص در طی ماه های زمستان. به نظر می رسد که کرفس یکی از سبزی های شسته شده با مواد شیمیایی است، همیشه به دنبال کرفس ارگانیک بیشترین مزایای کرفس بدون مصرف سموم و مواد شیمیایی. “Dozen Dozen” کار گروه زیست محیطی نشان می دهد که کرفس معمولا با انواع مختلف آفت کش ها اسپری می شود. هنگام برداشتن کرفس، اطمینان حاصل کنید که ساقه ها ثابت و غیرقابل تحمل اند. اگر ساقه ها برگ های خود را به هم متصل نکنند، نگاه کنید به برگ های رنگی رنگ که تمیز نیستند. قبل از آوردن کرفس، پس از آوردن آن به خانه، کرفس را شستشو نکنید، زیرا این باعث می شود که آن را بدتر کند. کرفس خشک، اگر شما می خواهید، در داخل یخچال و فریزر در حدود ۵ تا ۷ روز بیشتر در یک حوله کاغذی بسته بندی کنید. پس از این زمان، کرفس تمایل پیدا کند و محتوای مواد مغذی آن شروع به کاهش می کند. همچنین توصیه نمی شود که کرفس را منجمد کنید زیرا آن را به راحتی می سوزانید و بعد از آن آن را خنثی می کنید. برای تمیز کردن و برش کرفس، پایه ای که معمولا جامد و سفید است را از بین ببرید. شما می توانید برگ ها را ذخیره کنید و از این دستورالعمل ها استفاده کنید، مانند سوپ ها، بخار و یا سوپ. برگ کرفس منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی درست مثل ساقه است، پس آنها را هدر ندهید! کباب کردن کرفس و برگ ها به خوبی برای حذف هر گونه خاک و سپس برش ساقه به قطعات. دستور العمل های کرفس به جوش، کباب کردن و یا blanching کرفس، کرفس بخار نگه داشتن آنتی اکسیدان های بیشتر حفظ نشده است. ترکیبات کرفی، از جمله آن فلاونوئیدها و پلی فنل ها، مواد مغذی ظریف هستند که می توانند از بین بروند در حالی که کرفس را بیش از حد مصرف می کنید. بهتر است خوردن کرفس خام و یا به آرامی آن را طبخ کنید، مانند کرفس بخار برای چند دقیقه برای نرم کردن آن. آیا مطمئن نیستید که با کرفس یک بار خریداری کنید؟ سعی کنید بعضی از آنها را به یک سالاد، سالاد تخم مرغ، یک گلدان بزرگ سوپ، سرخ کردن، شیرینی یا آبمیوه های کرفس اضافه کنید، یا فقط بعضی ها را به عنوان یک غذای سالم و کم کالری اختصاص دهید. بسیاری از مردم دوست دارند که کرفس خام را با برخی از کره های میوه ای و کشمش بخورند، به عنوان “مورچه ها در یک ورودی”. چند دستورالعمل کرفس برای این کار وجود دارد: مورچه ها در یک دستور العمل دستور العمل آب سوپر آبرسان دستور العمل دستور العمل سوپ سبزیجات مرغ اگرچه آلرژی بسیار رایج نیست ، کرفس یکی از گروه های کوچکی از غذاها است که در برخی موارد باعث ایجاد واکنش های شدید آلرژیک می شود، مانند آلرژی بادام زمینی. هنگامی که کسی که به کرفس آلرژی دارد در معرض روغن های آن قرار می گیرد، قرار گرفتن در معرض آن می تواند عوارض جانبی بالقوه مرگ و میر را ایجاد کند. دانه های کرفی حاوی بالاترین میزان محتوای آلرژن هستند که در طول پخت و پز نابود نمی شوند، بنابراین کرفس باید به طور کامل از هر کسی که آلرژی غذایی شناخته شده دارد اجتناب شود. افکار مزرعه مزایای کرفس – بدون ذکر نام دانه کرفس – از آن شروع می شود منبع عالی آنتی اکسیدان ها و آنزیم های مفید،
علاوه بر ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین K، ویتامین C، پتاسیم، فولات و ویتامین B6. نشان داده شده است که کرفس به کاهش کلسترول بالا، کاهش التهاب، جلوگیری و یا درمان فشار خون بالا، جلوگیری از زخم، محافظت از کبد، کاهش وزن، افزایش هضم و کاهش التهاب، جلوگیری از UTI و بالقوه در برابر سرطان محافظت می شود. علاوه بر این، کرفس دارای خواص ضد میکروبی است که با عفونت مبارزه می کند.

پست های مرتبط