آلرژی به گوشت قرمزاخبار کوتاه سلامتی 

آلرژی به گوشت قرمز ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد

آلرژی به گوشت قرمز ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد
‎5 (100%) ‎1 vote

آلرژی به گوشت قرمز

 

به نظر می رسد که بسیاری از مردم در ایالات متحده به گوشت قرمز آلرژی دارند. یک مطالعه جدید نشان می دهد که پاسخ ایمنی بدن ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد.

اینکه گوشت قرمز می تواند برای سلامتی ما بد باشد خبر جدیدی نیست

در حال حاضر مشخص شده است که گوشت قرمز در دیابت، سکته مغزی، سرطان و بیماری های قلبی عروقی دخیل است.

در ابتدا سطح چربی اشباع شده در گوشت قرمز است که به بیماری قلب کمک می کند.

با این حال، بر اساس یک مطالعه اخیر، برخی افراد در معرض خطر بیشتری نسبت به دیگران هستند.آخرین یافته ها در مجله Arteriosclerosis، Thrombois و Biology Vascular منتشر شده است.

اخیرا آلرژن اصلی در گوشت قرمز – یک قند پیچیده به نام گالاکتوز-آلفا-۱،۳-گالاکتوز (آلفا گال) شناسایی شد.

 

آلرژی و بیماری قلبی

 

در حال حاضر دانشمندان معتقدند که آلرژی ها به طور کلی ممکن است یک واکنش زنجیره ای ایمنی ایجاد کنند که منجر به آترواسکلروز یا ایجاد پلاک چربی در شریان ها می شود که در طول زمان رگ های خونی را سخت می کند.

“یافته های این تحقیق بر روی یک گروه کوچک از افراد احتمال بالقوه ای را ایجاد می کند که حساسیت به گوشت قرمز ممکن است عامل مضری در بیماری های قلبی باشد.”

 

چه کسانی در خطر هستند؟

 

هنوز مشخص نیست که دقیقا چه تعداد از مردم به گوشت قرمز آلرژی دارند، امااحتمالا تقریبا ۱ درصد جمعیت هستند. با این حال، تا حدود ۲۰ درصد از جمعیت خاص ممکن است واکنش سطح پایین نسبت به گوشت قرمز ایجاد کنند.

گوشت قرمز حاوی ویتامین ها و مواد معدنی زیادی است که برای رژیم سالم و متعادل ضروری هستند. با این حال، در سال های اخیر، شهرت آن بسیار شدید بوده است و مطالعات نشان می دهد که مصرف گوشت قرمز می تواند خطر ابتلا به سرطان و سایر بیماری ها را افزایش دهد. اما آیا واقعا برای ما بد است؟ ما تحقیق میکنیم
[انواع گوشت قرمز]
مصرف گوشت قرمز در ایالات متحده در طول ۴ دهه گذشته به طور چشمگیری کاهش یافته است.

گوشت قرمز به عنوان گوشتی است که از عضله پستانداران به دست می آید. این شامل گوشت گاو، گوسفند، گوشت خوک، بز، گوشت گوساله و گوشت گوسفند است.

برای بسیاری از خانوارها، گوشت قرمز به عنوان یک غذای اصلی محسوب می شود و بعضی از ما گوشت گاو، گوسفند و گوشت خوک را به صورت روزانه مصرف می کنیم.

در سال گذشته، میانگین افراد در ایالات متحده حدود ۶/۶ پوند گوشت قرمز مصرف کرده است. اگر چه ممکن است مصرف زیاد آن به نظر برسد اما این کاهش قابل توجهی از میانگین ۱۴۵.۸ پوند مصرفی در سرانه در سال ۱۹۷۰ است.

ظرف مدت ۱۰ سال تنها مصرف گوشت قرمز در حدود ۱۰ پوند در هر نفر کاهش یافته است و از سال ۱۹۶۰، کمترین میزان مصرف گوشت قرمز را فقط ۱۰۱.۷ پوند در هر نفر به خود اختصاص داده است.

اما چرا بسیاری از ما گوشت قرمز را قطع می کنیم؟
تغییر به سوی غذاهای گیاهی

به گفته یک نظرسنجی هریس ۲۰۱۶، حدود ۸ میلیون بزرگسال در ایالات متحده، گیاهخواری یا گیاهخواری هستند، و نگرانی در مورد رفاه حیوانات عامل اصلی است.

با این حال، به نظر می رسد که میلیون ها نفر از ما برای غذاهای گیاهی بر محصولات گوشتی ترجیح می دهند، زیرا معتقدیم که آنها سالم تر هستند. نظرسنجی هریس ۲۰۱۶ دریافت که ۳۷ درصد از بزرگسالان ایالات متحده “همیشه” یا “گاهی” غذا های گیاهی را هنگام غذا خوردن می خورند، در حالی که ۳۶ درصد از این موارد به دلایل بهداشتی برای انتخاب خود است.

تعدادی از مطالعات نشان داده اند که وقتی که به سلامتی می آید، یک رژیم غذایی بر پایه گیاهی راه رفتن است. در دسامبر ۲۰۱۶، مقاله ای از سوی آکادمی تغذیه و رژیم غذایی ادعا کرد که یک رژیم گیاهی می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را ۶۲ درصد کاهش دهد و همچنین خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد.

سوزان لوین، از کمیته پزشکان پزشکی مسئول در واشنگتن، دی سی، اظهار داشت: “اگر شما می توانید یک نسخه از گیاهان بطری بگنجانید، تبدیل به یک دارو بمب افکن می شود یک شبه”.

این مزایای بهداشتی نه تنها مربوط به رژیم های گیاهی است که ما را از گوشت قرمز دور می کند، بلکه خطرات سلامتی که ممکن است از خوردن گوشت قرمز حاصل شود. ما نگاهی به برخی از این خطرات می دهیم.
سرطان

وقتی که به غذا خوردن قرمز می آید، ممکن است سرطان به عنوان معیار سلامتی شناخته شده باشد.

در اکتبر سال ۲۰۱۵، سازمان بهداشت جهانی (WHO) گزارشی را منتشر کرد که نتیجه آن این است که گوشت قرمز احتمالا سرطانزا برای انسان است، به این معنی که شواهدی وجود دارد که می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

علاوه بر این WHO نتیجه گرفت که گوشت فرآوری شده – به عنوان “گوشتی که از طریق نشاسته، فرآوری، تخمیر، سیگار کشیدن، یا فرآیندهای دیگر برای افزایش طعم یا بهبود حفظ شده” تغییر یافته است – “سرطان زایی برای انسان ها” است، به این معنی که شواهد کافی وجود دارد مصرف گوشت پردازش باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان می شود.
[یک برگ بیکن سرخ شده]
با توجه به WHO، مصرف بالاي گوشت فرآورده با خطر بيشتر سرطان کولورکتال همراه است.

برای رسیدن به این نتیجه گیری، گروه کاری آژانس بین المللی آژانس تحقیقاتی بر روی سرطان (IARC) سازمان جهانی بهداشت (IARC) بیش از ۸۰۰ مطالعۀ بررسی اثرات گوشت قرمز و فرآوری شده را بر انواع مختلف سرطان بررسی کرد.

آنها دریافتند که هر بخش ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده – که عمدتا شامل گوشت خوک و گوشت است – روزانه مصرف ۱۸ درصد خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را افزایش می دهد.

IARC همچنین شواهدی مبنی بر ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و افزایش خطر سرطان کولورکتال، پانکراس و پروستات را کشف کرد.

تصور می شود که پخت و پز قرمز گوشت گوشت در دماهای بالا – به عنوان مثال – از طریق سرخ کردن و یا کبابی، چیزی است که به افزایش خطر ابتلا به سرطان کمک می کند.

طبق گفته موسسه ملی سرطان – بخشی از موسسه ملی بهداشت (NIH) – گوشت های پخت و پز در دمای بالا می تواند منجر به تولید آمین های هتروسیکلی (HCAs) و هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAH ها) شود که مواد شیمیایی هستند که نشان داده شده اند برای افزایش خطر ابتلا به سرطان در مدل های حیوانی.

با این حال، گزارش WHO به این نتیجه رسید که نقش HCA ها و PAH ها در خطر ابتلا به سرطان انسان به طور کامل درک نمی شود و از بررسی آنها داده های کافی برای تعیین اینکه آیا نحوه پخته شدن گوشت از روی خطر سرطان تاثیر می گذارد وجود ندارد.
نارسایی کلیه

تخمین زده می شود که بیش از ۶۶۱۰۰۰ نفر در ایالات متحده آمریکا مبتلا به نارسایی کلیه – که به موجب آن کلیه ها قادر به فیلتر کردن مواد زائد و آب از خون نیستند.

دیابت و فشار خون بالا یکی از شایعترین علل نارسایی کلیه هستند، اما در ماه ژوئیه ۲۰۱۶، یک مطالعه نشان داد که مصرف گوشت قرمز ممکن است عامل خطر باشد.

این مطالعه در رابطه با مصرف قرص گوشت قرمز و خطر نارسایی کلیه گزارش شده است.

به عنوان مثال، شرکت کنندگان که در بالاترین میزان ۲۵ درصد مصرف گوشت قرمز بودند، ۴۰ درصد افزایش خطر ابتلا به نارسایی کلیه را در مقایسه با افرادی که در پایین ترین ۲۵ درصد قرار داشتند، پیدا کردند. “یافته های ما نشان می دهد که این افراد هنوز می توانند مصرف پروتئین را حفظ کنند، اما می گوید تغییر در منابع گیاهی، اگرچه هنوز هم تصمیم به خوردن گوشت دارند، ماهی ها / صدف ها و مرغ ها جایگزین مناسبتری برای گوشت قرمز می شوند، “دکتر وال پوای کوه، دانشیار دانشکده پزشکی دوک در سنگاپور. بیماری قلبی بیماری قلبی یکی از قاتلان در ایالات متحده است که مسئول مرگ سالانه ۶۱۰،۰۰۰ نفر در این کشور است. رژیم نامناسب، چربی اشباع و کلسترول بالا، یک عامل خطر شناخته شده برای بیماری قلبی است . تعدادی از مطالعات پیشنهاد کرده اند که گوشت قرمز به این دسته می افتد و خطر بیماری قلبی و دیگر بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد. [گوشت قرمز به شکل یک قلب] برخی مطالعات مربوط به مصرف گوشت قرمز با بیماری قلبی است. به عنوان مثال، بیش از ۳۷۰۰۰ مرد از سوئد دریافتند که مردانی که بیش از ۷۵ گرم گوشت قرمز فرآوری شده را در روز مصرف کردند، در معرض خطر ۱.۲۸ برابر بیشتر از نارسایی قلبی نسبت به افرادی بود که روزانه کمتر از ۲۵ گرم مصرف کردند. سایر مطالعات منتشر شده در سال ۲۰۱۳ ، ارتباط بین مصرف قرص گوشت و افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی را گزارش کرد، اما این پیوند به مقدار بالای چربی اشباع شده و کلسترول گوشت قرمز منجر نشد. محققان از دانشگاه کلمبیا در نیویورک دریافتند که باکتری روده، ترکیبات هضم می کند در گوشت قرمز به نام L-کارنیتین، آن را تبدیل به یک ترکیب به نام trimethylamine-N-oxide (TMAO). در موش، محققان دریافتند که TMAO منجر به توسعه آترواسکلروز – شخصیت شرط تحقیقات دیگری که توسط محققان دانشگاه پردی در غرب انجام شده است، به بررسی برخی از این عوامل می پردازند. به عنوان مثال، Lafayette IN دریافت که خوردن ۳ اونس گوشت قرمز سه بار در هفته باعث افزایش فاکتورهای خطر برای بیماری های قلبی عروقی نمی شود. DiversiculitisDiverticulitis شرطی است که التهاب در یک یا چند کیسه که به دیواره کولون، که به نام دیورتیکولا نامیده می شود. این التهاب می تواند منجر به تعدادی از عوارض شدید، از جمله آبسه ها، سوراخ شدن روده بزرگ و پریتونیت (عفونت و تورم در ناحیه شکم) شود. در حالی که علل خاص دیورتیکولیت نامشخص است پیشنهاد شده است که یک رژیم غذایی با فیبر بالا می تواند خطر ابتلا به بیماری را افزایش دهد. در اوایل ماه جاری، یک مطالعه منتشر شده در مجله Gut پیشنهاد کرد که خوردن مقدار بالایی از گوشت قرمز همچنین احتمال ابتلا به دیورتیکولیت را افزایش می دهد. در مقایسه با مردان که گزارش کمتری مصرف گوشت قرمز می گویند، کسانی که بیشترین میزان غذا خوردن را گزارش می دهند، خطر ابتلا به دیورتیکولیت را ۵۸ درصد افزایش می دهند. خطر محققان دریافتند که گوشت قرمز گوشت باید بیشتر از مصرف گوشت قرمز فرآوری شده باشد. با وجود شواهد حیرت انگیز از خطرات بالقوه سلامت مصرف گوشت قرمز، توجه داشته باشید که گوشت قرمز پر از مواد مغذی است.به عنوان مثال به عنوان مثال، یک قسمت ۱۰۰ گرم گوشت گاو زمین خام شامل حدود ۲۵ درصد از روزانه توصیه شده از ویتامین B-3 و ۳۲ درصد از توصیه روزانه zinc. توصیه می شود گوشت قرمز نیز در heme آهن است که جذب بهتر از آهن مشتق شده از گیاه – ویتامین B-6، سلنیوم و سایر ویتامین ها و مواد معدنی. با این حال، بر اساس شواهد تا به امروز، دستورالعمل های بهداشت عمومی توصیه می شود که مصرف گوشت قرمز محدود شود. برای مثال، ایوتو برای تحقیقات سرطان توصیه می کند که هر هفته برای خوردن بیش از ۱۸ اونس گوشت قرمز پخته شده برای کاهش خطر ابتلا به سرطان توصیه شود، در حالی که باید به طور کامل از خوردن گوشت فراموش شود. با اینحال، در حالی که دستورالعمل های تغذیه ای ۲۰۱۵-۲۰۲۰ برای آمریکایی ها توصیه می شود برداشتن قرمز به گزارش دکتر Christopher Wild، مدیر IARC، گزارش ۲۰۱۵ که میزان مصرف گوشت قرمز را برای افزایش خطر ابتلا به سرطان افزایش می دهد از توصیه های بهداشت عمومی برای محدود کردن مصرف گوشت قرمز حمایت می کند. با این حال، او خاطرنشان می کند گوشت قرمز دارای ارزش غذایی است و این باید در تحقیقات آینده در نظر گرفته شود “به منظور تعادل خطرات و مزایای خوردن گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده و ارائه بهترین توصیه های غذایی مناسب”.

پست های مرتبط