قلب و عروقاخبار کوتاه سلامتی دانستنی ها سلامت قلب 

گیاهخواری خطر مرگ و میر بر اثر بیماری قلبی را ۴۰ درصد کاهش می دهد

گیاهخواری خطر مرگ و میر بر اثر بیماری قلبی را ۴۰ درصد کاهش می دهد
‎3.5 (70%) ‎2 votes

آخرین تحقیقات در مورد مزایای بهداشتی کاهش مصرف گوشت نتیجه گیری می کند که یک رژیم غذایی گیاهی، خبر خوبی برای قلب شماست.
بررسی جدید نتیجه می گیرد که رژیم های غذایی مبتنی بر گیاه به بهبود سلامت قلب کمک می کنند. در حال حاضر، در ایالات متحده، گیاهخواری به طور پیوسته محبوبتر شده است. بسیاری از مردم در تلاش برای کاهش مصرف گوشت خود هستند.

در چند دهه گذشته، مطالعات متعدد نشان داده است که محدود کردن مصرف گوشت به روش های متعددی بر بدن تاثیر مثبت می گذارد.

به عنوان مثال، نشان داده است رژیم غذایی مبتنی بر گیاهخواری خطر ابتلا به چاقی، دیابت نوع ۲ و سندرم متابولیک را کاهش می دهد. گیاهخواری حتی ممکن است در برابر برخی از سرطان ها از ما محافظت کند.

بررسی اخیر، که در مجله پیشرفت بیماری قلبی عروقی منتشر شده است، بر مزایای رژیم غذایی گیاهی بر سلامت قلب و عروق متمرکز است.

 

رژیم های گیاهی و سلامت قلب

 

با جمع آوری اطلاعات از یک سری از مطالعات بالینی  محققان دریافتند که رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان با بهبود در سلامت قلب مرتبط است.

آنها برای افراد دارای رژیم غذایی گیاهی نتیجه گرفتند که:

خطر مرگ از بیماری های قلبی عروقی ۴۰ درصد کاهش می یابد.
خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ۴۰ درصد کاهش می یابد.
عروق مسدود شده تا حدودی یا به طور کامل در ۹۱ درصد از بیماران رفع انسداد شده است.
خطر فشار خون بالا ۳۴ درصد کاهش می یابد.

همچنین میزان کلسترول در گیاهخواران نسبت به غیر گیاهخواران بسیار پایینتر است. علاوه بر این، یک رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان با کاهش وزن نیز همراه بود.

“رژیم غذایی گیاهی نه تنها دارای قدرت جلوگیری از بیماری قلبی است، بلکه همچنین بیماری قلبی را مدیریت و گاهی اوقات روند آن را معکوس می کند – چیزی که هیچ دارویی تا به حال انجام نداده است.”

Dr. Hana Kahleova, Ph.D

طبق بررسی جدید منتشر شده در مجله پیشرفت بیماریهای قلب و عروق، رژیم های گیاهی، مخصوصا وگان، با سلامت قلب و عروق بهتر مرتبط هستند.

محققان با کمیته پزشکان پزشکی مسئول بررسی چندین مطالعه بالینی و مطالعات مشاهده شده و شواهد قوی و سازگارانه ای را نشان می دهند که الگوهای غذایی مبتنی بر گیاهان می توانند آترواسکلروز را جلوگیری و معکوس کنند و سایر نشانگرهای خطر بیماری قلبی عروقی (CVD) را کاهش دهند، از جمله فشار خون، خون چربی ها و وزن.

این بررسی نشان داد که رژیم غذایی گیاهی:

خطر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی را ۴۰ درصد کاهش می دهد.
کاهش خطر بیماری قلبی عروقی ۴۰ درصد را کاهش می دهد.
تا ۹۱ درصد از بیماران به طور کامل یا به طور جزئی عروق مسدود شده را باز می کند.
کاهش خطر ابتلا به فشار خون توسط ۳۴ درصد کاهش می یابد.
با ۲۹ میلی گرم در دسی لیتر و ۲۳ میلیگرم در دسی لیتر کلسترول پایین و LDL-C به ترتیب در مقایسه با رژیم های غیر گیاهی افزایش می یابد.
با کاهش وزن ارتباط دارد

می گوید: “یک رژیم غذایی گیاهی دارای قدرت نه تنها برای جلوگیری از بیماری های قلبی است، بلکه همچنین مدیریت و گاهی اوقات آن را معکوس می کند، چیزی که تا کنون هیچ دارو مصرف نکرده است، می گوید:” نویسنده هانا Kahleova، MD، Ph.D.، مدیر کمیته پزشکان تحقیقات بالینی.

بررسی نشان می دهد که یک رژیم غذایی سالم و سبک زندگی باعث کاهش خطر ابتلا به حمله قلبی به میزان ۸۱-۹۴ درصد می شود، در حالی که دارو تنها می تواند این خطر را با ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش دهد.

رژیم های غذایی مبتنی بر گیاهان به سلامت قلب کمک می کنند، زیرا آنها غنی از فیبر و مواد مغذی مانند کاروتنوئید، آنتوسیانین ها و لیکوپن هستند که باعث کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو می شوند. محصولات حیوانی با چربی اشباع، کلسترول، هام آهن و آلاینده های محیطی بسته بندی می شوند و می توانند به سلامت قلب آسیب برسانند.

دکتر Kahleova می گوید: “بیماری قلبی علت اصلی مرگ در جهان است. این مطالعه ثابت می کند که این نباید باشد.”

در سراسر جهان، بیماری قلبی عروقی ۴۶ درصد از موارد مرگ و میر ناشی از بیماری را شامل می شود و یا ۱۷.۵ میلیون مرگ و میر در سال است.

پست های مرتبط