سیر خاماخبار کوتاه سلامتی فواید مواد غذایی 

خواص و فواید سیر برای سلامتی و ارزش غذایی سیر و عوارض جانبی سیر

خواص و فواید سیر برای سلامتی و ارزش غذایی سیر و عوارض جانبی سیر
۵ (۱۰۰%) ۱ vote

درباره سیر

 

سیر بسیار آروماتیک و طعم دهنده، تقریبا در هر جای جهان استفاده می شود.مزایای سیر در ترکیبات گوگردی خاصی است که داراست و همچنین این ترکیبات اثرات بسیار مثبتی بر سلامت انسان دارند.

در زمان انتشار این مقاله، بیش از ۵،۱۰۰ مقاله بازبینی شده مورد بررسی قرار گرفت که توانایی سیر را برای پیشگیری و بهبود طیف وسیعی از بیماری ها نشان می داد.

خوردن سیر به طور منظم نه تنها برای ما مفید است؛ بلکه موجب کمک به جلوگیری از چهار علت عمده مرگ در سراسر جهان از جمله بیماری های قلبی، سکته مغزی، سرطان و عفونت میشود.

مؤسسه ملی سرطان مکمل های غذایی را برای پیشگیری از سرطان توصیه نمی کند، اما سیر را یکی از سبزیجات با ویژگی های ضد سرطانی بالقوه می داند.

به غیر از موارد شدید و نادر، من معتقدم که هر فردی در این سیاره باید سیر مصرف کند. سیر بسیار مقرون به صرفه، فوق العاده آسان برای استفاده است.

 

بهترین راه استفاده از سیر

 

سیر بهتر است برای خواص ضد میکروبی خام استفاده شود، گر چه سیر پخته شده هنوز ارزش زیادی دارد. زیرا برای اکثر غذاها، پخت و پز موجب کاهش محتوای تغذیه ای می شود.

شما همچنین می توانید سیر خام را به ساندویچ یا سالاد خانگی خود، سوپ یا خورش اضافه کنید تا همه این مزایای سیر را بدست آورید.

راه دیگری برای استفاده از سیر ، روغن سیر است. استفاده از روغن سیر برای عفونت گوش میتواند واقعا مفید باشد.

برای ارتقاء سلامتی عمومی بزرگسالان، سازمان بهداشت جهانی توصیه می کند روزانه دو تا پنج گرم سیر تازه، یا ۰.۴ تا ۱.۲ گرم پودر سیر، یا دو تا پنج میلی گرم روغن سیر، ۳۰۰ تا ۱۰۰۰ میلی گرم عصاره سیر یا فرمول های دیگر که برابر با دو تا پنج میلی گرم آلیسین هستند مصرف شود.

سیر بهتر است در دمای اتاق ذخیره شود و همیشه باید خشک باشد (برای جلوگیری از جوانه زدن).

 

ارزش غذایی سیر

 

گیاه سیر بومی آسیای مرکزی است اما در ایتالیا و جنوب فرانسه نیز رشد می کند.
سیر حاوی مواد مغذی حیاتی – فلاونوئیدها، الیگوساکارید ها، اسیدهای آمینه، آلیسین و گوگرد است. و سیر خوردن به طور منظم اثبات شده است که فواید سلامتی باور نکردنی دارد.
سیر خام حاوی حدود ۰.۱ درصد اسانس است که اجزای اصلی آن شامل آللییل پروپیل دی سولفید، دی آللید سولفید و دی آلل تری سولفید است.

هر حبه سیر خام تقریبا شامل:

۴ کالری
۱ گرم کربوهیدرات
۰.۲ گرم پروتئین
۰.۱ گرم فیبر
۰.۱ میلیگرم منگنز (۳ درصد DV)
۰.۹ میلی گرم ویتامین C (2 درصد DV)
۵.۴ میلی گرم کلسیم (۱ درصد DV)
۰.۴ میکروگرم سلنیوم (۱ درصد DV)

است.

این فقط بعضی از مواد مغذی در سیر است. سیر همچنین حاوی آلئیین و آلیسین است. مزایای آليسين سير در مطالعات مورد بررسی قرار گرفته است. دانشمندان علاقه مند به پتانسیل این ترکیبات گوگردی سیر هستند که برای جلوگیری و درمان بیماری های مزمن و مرگبار مانند سرطان و بیماری های قلبی عروقی و سایر مزایا بسیار مفید هستند.

 

 

ارزش غذایی سیر
ارزش غذایی سیر

 

عوارض جانبی احتمالی سیر خام

 

سیر خام می تواند موجب سوزش در دهان یا معده، بوی بد نفس ، سوزش سردل ، نفخ، تهوع، استفراغ، بوی بد عرق بدن و اسهال شود. احتمال این عوارض جانبی با افزایش میزان مصرف سیر خام افزایش می یابد.

به طور کلی، سیر در هر شکل می تواند خطر خونریزی را افزایش دهد. با توجه به نگرانی ها در مورد خونریزی، حداقل دو هفته قبل از عمل جراحی برنامه ریزی شده مصرف سیر را متوقف کنید.

اعتقاد بر این است که مصرف سیر در طول بارداری و تغذیه با شیر مادر در مقدار کم ایمن است، اما در مقادیر داروئی ممکن است ناسالم باشد.

گفته می شود که سیر برای مقادیر کم، برای کودکان ایمن است. با این حال، سیر نباید به بچه ها در دوزهای زیاد داده شود.

اگر مشکلات گوارشی دارید، مهم است بدانید که سیر خام میتواند دستگاه گوارش را تحریک کند. افراد مبتلا به زخم معده باید احتمالا مصرف سیر خام را قطع کنند.

سیر خام ممکن است باعث ایجاد سوزش پوستی شود ، بنابراین هنگام تماس سیر با پوست محتاط باشید.

قبل از مصرف سیر خام، اگر فشار خون پایین، زخم معده یا سایر مسائل مربوط به GI، مشکلات تیروئید، و یا سایر مشکلات مربوط به سلامت جسمی دارید، با پزشک خود مشورت کنید.

اگر داروهای زیر را مصرف می کنید قبل از مصرف سیر خام  با پزشک خود صحبت کنید

داروهای ضد خونریزی
ایزونییزید (نیدرازید)
قرصهای کنترل قند خون
سیکلوسپورین
داروهای ضد HIV / ایدز
داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs)

این بهترین راه برای محافظت در مقابل هر گونه عوارض جانبی سیر است:

سیر را در دوزهای معمول برای آشپزی مصرف کنید.
اجتناب از مصرف سیر خام در مقادیر زیاد.

 

خواص و فواید سیر برای سلامتی

 

۱. سیر برای بیماری های قلبی

با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری، بیماری قلبی قاتل شماره ۱ در ایالات متحده است و به دنبال آن سرطان است. سیر به طور گسترده ای به عنوان عامل پیشگیری کننده و درمان بسیاری از بیماری های قلبی-عروقی و متابولیک، از جمله آترواسکلروز، هیپرلیپیدمی، ترومبوز، فشار خون بالا و دیابت شناخته شده است. بررسی علمی مطالعات تجربی و بالینی نشان داد که مصرف سیر دارای اثرات محافظتی قلبی است.

احتمالا شگفت انگیز ترین ویژگی سیر این است که نشان داده شده است که به درمان بیماری های قلب با برداشتن پلاک ها در سرخرگ ها کمک می کند.
مطالعه نشان داد که عصاره سیر در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک به طور موثر پلاك در شريان های كرونر (شريانی كه خون را به قلب می رسانند) را كاهش داد.
عصاره سیر می تواند به درمان آترواسکلروز کمک کند و مراحل اولیه بیماری قلبی را معکوس کند.

۲. سیر برای سرطان

به گفته موسسه ملی سرطان NIH “مطالعات متعدد نشان می دهد که بین افزایش مصرف سیر و کاهش خطر برخی از سرطان ها، از جمله سرطان های معده، روده بزرگ، مری، پانکراس و سینه، ارتباط وجود دارد .
موسسه ملی سرطان توضیح می دهد که “اثرات محافظتی سیر ممکن است از خواص ضد باکتریایی آن یا از توانایی آن برای جلوگیری از تشکیل مواد سرطان زا، توقف فعال سازی مواد سرطان زا، افزایش بازسازی DNA، و یا کاهش تکثیر سلولی باشد. ”

افزایش مصرف سیر، پیاز و فیبر با کاهش قابل توجهی در میزان خطر سرطان سینه همراه بود. تحقیقات علمی نشان داده است مصرف سیر ممکن است خطر ابتلا به سرطان پانکراس را کاهش دهد.

تحقیقات جمعیتی انجام شده در منطقه خلیج سان فرانسیسکو نشان داد که خطر ابتلا به سرطان پانکراس در افرادی که مقادیر بیشتری سیر و پیاز در مقایسه با افرادی که مقادیر کمتری مصرف می کردند، ۵۴ درصد کمتر بود. این مطالعه همچنین نشان داد که افزایش مصرف سبزیجات و میوه ها می تواند در برابر سرطان پانکراس محافظت کند.

به طور کلی، سیر به وضوح پتانسیل واقعی را به عنوان یک غذای ضد سرطانی نشان می دهد که نباید نادیده گرفته شود.

۳. سیر برای فشار خون بالا

نشان داده شده است که سیر به کنترل فشار خون بالا کمک می کند. یک مطالعه تأثیر عصاره سیر به عنوان یک درمان اضافی برای افرادی که در حال حاضر داروهای ضد فشار خون مصرف می کنند ، سیر را بسیار موثر نشان داد.

مطالعه دیگری که در سال ۲۰۱۴ منتشر شد نشان داد که سیر دارای پتانسیل کاهش فشار خون بالا به طور مشابه به داروهای استاندارد است .
این مطالعه بیشتر توضیح می دهد که پلی سولفید سیر باعث باز شدن رگ های خونی و کاهش فشار خون می شود.

۴. سیر برای سرما خوردگی و عفونت

آزمایشات نشان داده اند که سیر (یا ترکیبات شیمیایی خاص مانند آلیسین موجود در سیر) در درمان سرماخوردگی، بسیار موثر است. سیر واقعا می تواند به جلوگیری از سرماخوردگی و همچنین عفونت های دیگر کمک کند.

مطالعات توانایی سیر را برای جلوگیری از ویروس سرماخوردگی مشخص می کند.

خواص ضد میکروبی، ضد ویروسی و ضد قارچی سیر می تواند به کاهش عوارض سرماخوردگی و سایر عفونت ها کمک کند. به طور خاص، آليسين سير به طور خاص نقش مهمی در قدرت ضد ميکروبي گياه دارد.

۵. سیر برای ریزش مو در مردان و زنان (آلوپسی)

آلوپسی یک بیماری پوستی معمولی است که موجب ریزش مو در پوست سر، صورت و گاهی اوقات در سایر نقاط بدن می شود. درمان های مختلف در حال حاضر در دسترس هستند، اما درمان قطعی هنوز شناخته شده نیست.

محققان دریافتند که استفاده از ژل سیر به طور معنی داری در درمان اثر کورتیکواستروئید موضعی در درمان آلوپسی آرئاتا افزوده است.

۶. سیر برای درمان بیماری آلزایمر

سیر حاوی آنتی اکسیدان هایی است که می تواند به بیماری آلزایمر کمک کند.

در یک مطالعه منتشر شده در مجله علوم نورولوژیکی ، محققان از یافته های آنها نتیجه می گیرند که عصاره سیر در کنار SAC می تواند برای توسعه داروهای آینده برای درمان بیماری آلزایمر استفاده شود.

۷. سیر برای دیابت

سیر توانایی خود را برای کمک به بیماران دیابتی را نیز نشان داده است. خوردن سیر برای کمک به تنظیم سطح قند خون، به طور بالقوه باعث توقف یا کاهش اثرات برخی عوارض دیابت، همچنین مبارزه با عفونت، کاهش کلسترول و بهبود گردش خون می شود.

مطالعه ای روی موش های دیابتی نشان داد که سیر ممکن است در بهبود سلامت کلی افراد دیابتی، از جمله کاهش عوارض دیابت نوع یک، مانند آترواسکلروز و نفروپاتی، بسیار مفید باشد.

مطالعه دیگری نیز نشان داد که برای بیماران دیابتی نوع II، سیر به طور قابل توجهی سطح کلسترول خون را بهبود می بخشد.

همه این نشان می دهد که چگونه سیر به عنوان بخشی از برنامه رژیم غذایی به بهبود دیابت کمک می کند.

 

خواص و فواید سیر برای سلامتی
خواص و فواید سیر برای سلامتی

RAW MACHINE TRANSLATED TEXTهمانطور که می بینید، مزایای سیر خام بسیار زیاد است. این می تواند به عنوان شکل موثر داروهای گیاهی به روش های مختلفی از جمله موارد زیر استفاده شود.

۱. سیر برای بیماری های قلبی

با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری، بیماری قلبی قاتل شماره ۱ در ایالات متحده است و به دنبال آن سرطان است. (۳) سیر به طور گسترده ای به عنوان عامل پیشگیری کننده و درمان بسیاری از بیماری های قلبی-عروقی و متابولیک، از جمله آترواسکلروز، هیپرلیپیدمی، ترومبوز، فشار خون بالا و دیابت شناخته شده است. بررسی علمی مطالعات تجربی و بالینی مزایای سیری نشان داد که مصرف سیر دارای اثرات محافظتی قلبی در مطالعات حیوانی و انسان است. (۴)

احتمالا شگفت انگیز ترین ویژگی سیر این است که نشان داده شده است که کمک به معکوس بیماری های قلب اولیه با برداشتن پلاک در سرخرگ ها. یک مطالعه ی دوسو کور در سال ۲۰۱۶ که در مجله تغذیه منتشر شد، شامل ۵۵ بیمار ۴۰ تا ۷۵ ساله بود که با سندرم متابولیک تشخیص داده شده بودند. نتایج این مطالعه نشان داد که عصاره سیر عصبی در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک به طور موثر پلاك در شريان های كرونر (شريانی كه خون را به قلب می رسانند) را كاهش داد. (۵)

یکی از محققان اصلی، متیو J. Budoff، MD، گفت: “این مطالعه یکی دیگر از تظاهرات از مزایای این مکمل در کاهش تجمع پلاک نرم و جلوگیری از تشکیل پلاک جدید در شریان ها، که می تواند باعث بیماری های قلبی . ما چهار مطالعه تصادفی را به اتمام رسانده ایم و ما را به نتیجه گیری رسانده ایم که عصاره سیر سیر می تواند به تسریع پیشرفت آترواسکلروز کمک کند و مراحل اولیه بیماری قلبی را معکوس کند. »(۶)

۲. سیر برای سرطان

اعتقاد بر این است که سبزیجات یونانی، به خصوص سیر و پیاز، و ترکیبات گوگردی فعال زیست محیطی، در هر مرحله از تشکیل سرطان اثر می گذارند و بر بسیاری از فرآیندهای بیولوژیکی تاثیر می گذارند که باعث تغییر خطر سرطان می شوند. (۷)

به گفتهی موسسه ملی سرطان NIH “مطالعات متعدد جمعیت نشان می دهد که ارتباط بین افزایش مصرف سیر و کاهش خطر برخی از سرطان ها، از جمله سرطان های معده، روده بزرگ، مری، پانکراس و سینه، نشان می دهد.” همچنین شامل یک پاسخ یک سوال بسیار مهم: چگونه می توان سیر برای پیشگیری از سرطان اقدام کرد؟ موسسه ملی سرطان توضیح می دهد که “اثرات محافظتی سیر ممکن است از خواص ضد باکتریایی آن یا از توانایی آن برای جلوگیری از تشکیل مواد سرطان، توقف فعال سازی مواد سرطان، افزایش بازسازی DNA، کاهش تکثیر سلولی یا ایجاد انسداد مرگ سلولی. ”

مطالعه فرانسوی در ۳۴۵ بیمار مبتلا به سرطان پستان نشان داد که افزایش مصرف سیر، پیاز و فیبر با کاهش قابل توجهی در میزان خطر سرطان پستان همراه بود. (۸) سرطان دیگری که سیر به طور خاص نشان داده شده است به طور مثبت تاثیر می گذارد، سرطان پانکراس است، یکی از سرطان های مرگبار ترین شکل است. خبر خوب این است که تحقیقات علمی نشان داده است مصرف بیش از حد سیر ممکن است خطر ابتلا به سرطان پانکراس را کاهش دهد.

تحقیقات جمعیتی انجام شده در منطقه خلیج سان فرانسیسکو دریافتند که خطر ابتلا به سرطان پانکراس در افرادی که مقادیر بیشتری سیر و پیاز در مقایسه با افرادی که مقادیر کمتری مصرف می کردند، ۵۴ درصد کمتر بود. این مطالعه همچنین نشان داد که افزایش مصرف سبزیجات و میوه ها می تواند در برابر سرطان پانکراس محافظت کند. (۹)

سیر همچنین نشان می دهد وعده زمانی که آن را به درمان سرطان می آید. ترکیبات ارگانوسولفور سیر، از جمله DATS، DADS، ajoene و S-allylmercaptocysteine ​​(SAMC)، هنگامی که به آزمایشات in vitro اضافه می شوند به سلول های سرطانی منجر می شوند. علاوه بر این، این ترکیبات گوگرد نیز منجر به آپوپتوز (مرگ سلولی برنامه ریزی شده) شده است، هنگامی که به سلول های مختلف سلول های سرطانی رشد یافته در کشت افزوده می شود. گزارش شده است که عصاره سیر مایع و S-allylcysteine ​​(SAC) به صورت خوراکی نیز باعث مرگ سلول های سرطانی در مدل های حیوانی سرطان دهانی شده است. (۱۰)

به طور کلی، سیر به وضوح پتانسیل واقعی را به عنوان یک غذای سرطانی نشان می دهد که نباید نادیده گرفته شود و یا نادیده گرفته شود.

۳. سیر برای فشار خون بالا

یک پدیده جالب سیر است که نشان داده شده است که به کنترل فشار خون بالا کمک می کند. یک مطالعه به بررسی تأثیر عصاره سیر سالم به عنوان یک درمان اضافی برای افرادی که در حال حاضر داروهای ضد فشار خون مصرف می کنند، هنوز با فشار خون بالا کنترل نشده دارند. سیر خود را یک بار دیگر بسیار موثر نشان داد. این مطالعه که در مجله علمی Maturitas منتشر شده است، ۵۰ نفر را با فشار خون “غیرقابل کنترل” ارزیابی کرده است. کشف شد که صرفا مصرف چهار کپسول عصاره سیر سالم (۹۶۰ میلی گرم) روزانه به مدت سه ماه موجب کاهش فشار خون به طور میانگین به ۱۰ امتیاز می شود. (۱۱)

مطالعه دیگری که در سال ۲۰۱۴ منتشر شد نشان داد که سیر دارای “پتانسیل کاهش BP در افراد مبتلا به فشار خون بالا به طور مشابه به داروهای استاندارد BP است.” بنابراین سیر، بویژه از نظر استاندارد اکستر سیر
برای این مطالعه عمل می کند، می تواند به درستی و همچنین داروهای فشار خون بالا تجویز کند. این مطالعه بیشتر توضیح می دهد که پلی سولفید سیر باعث باز شدن یا افزایش رگ های خونی و کاهش فشار خون می شود. (۱۲) راهنمای مزایای استفاده از سیر خام – دکتر تبر ۴. سیر برای سردی و عفونت ها آزمایش ها نشان داده اند که سیر (یا ترکیبات شیمیایی خاص مانند آلیسین در سیر یافت شده) بسیار موثر در کشتن میکروارگانیسم های بی شماری است که مسئولیت برخی از رایج ترین و کمترین عفونت را دارند ، از جمله سرماخوردگی. سیر واقعا می تواند به جلوگیری از سرماخوردگی و همچنین عفونت های دیگر کمک کند. در یک مطالعه، افراد در طول فصل سرد (بین ماه نوامبر و فوریه)، دو بار مصرف سم یا پلاسبو را به مدت ۱۲ هفته مصرف کردند. گیرندگان سیر احتمال ابتلا به سرماخوردگی کمتر داشتند و اگر سرماخوردگی داشتند، سریعتر از گروه پلاسبو بهبود یافتند. کسانی که سیر را نداشتند (گروه پلاسبو) احتمال بیشتری داشتند که بیش از یک دوره سرد در طی دوره درمان ۱۲ هفته ای داشته باشند. این مطالعه توانایی سیر را برای جلوگیری از ویروس سرماخوردگی به مولکول مولکولی فعال آن در ستارگان آلیسین مشخص می کند. (۱۳) خواص ضد میکروبی، ضد ویروسی و ضد قارچی سیر می تواند به کاهش عوارض و عفونت های دیگر کمک کند. به طور خاص، آليسين سير به طور خاص نقش مهمی در قدرت ضد ميکروبي گياه دارد. ۵. سیر برای از دست دادن موی مرد و زن (آلوپسی) یک آزمایش بالینی برای بررسی آنچه که یک نظرسنجی نشان داده است، یک عمل رو به رشد در ترکیه است: استفاده از سیر برای درمان طاسی. محققان دانشگاه علوم پزشکی مازندران از چگونگی استفاده از ژل سیر بر روی پوست سر دو بار در روز به مدت سه ماه، می توانند بر افرادی که کورتیکواستروئیدها را برای آلوپسیا مصرف می کنند، تحت تاثیر قرار دهند. آلوپسی یک بیماری پوستی معمولی است که موجب ریزش مو در پوست سر، صورت و گاهی اوقات در سایر نقاط بدن می شود. درمان های مختلف در حال حاضر در دسترس هستند، اما درمان هنوز شناخته شده نیست. محققان دریافتند که استفاده از ژل سیر به طور معنی داری در درمان اثر کورتیکواستروئید موضعی در درمان آلوپسی آرئاتا افزوده شده است. (۱۴) گرچه مطالعات آن را به طور مستقیم انجام ندادند، استفاده از روغن نارگیل سیر تزریق شده به عنوان یک درمان مستقل حتی ممکن است به عنوان درمان ریزش مو مفید باشد، زیرا خطر ابتلا به کورتیکواستروئیدهای مضر را در پوست کاهش می دهد. سیر برای بیماری آلزایمر و آلزایمر بیماری آلزایمر یک شکل از زوال عقل است که می تواند افراد را از توانایی تفکر واضح، انجام کارهای روزمره و در نهایت به یاد آوردن کسانی که حتی آنها را می بیند، بکشاند. سیر حاوی آنتی اکسیدان ها است که می تواند مکانیسم های محافظ بدن را در مقابل آسیب های اکسیداتیو که می تواند در این بیماری های شناختی کمک کند پشتیبانی می کند. وقتی که به بیماران آلزایمر می آید، پلاکت های پپتیدی β-آمیلوئید معمولا در سیستم عصبی مرکزی مشاهده می شود و این رسوبات پلاک از گونه های اکسیژن واکنشی و عصبی (سلول های سیستم عصبی) آسیب می رساند. یک مطالعه منتشر شده در مجله علوم نورولوژیکی، “عناصر قابل توجه عصبی حفاظتی و نوروپلاستی” عصاره سیر و ترکیب فعال آن، S-allyl-L-cysteine ​​(SAC) را یافت. محققان از یافته های آنها نتیجه می گیرند که عصاره سیر عصاره سیر در کنار SAC می تواند برای توسعه داروهای آینده برای درمان بیماری آلزایمر استفاده شود. (۱۵) ۷ سیر برای دیابت گارلیک توانایی خود را برای کمک به بیماران دیابتی نیز نشان داده است. خوردن سیر برای کمک به تنظیم سطح قند خون، به طور بالقوه باعث توقف یا کاهش اثرات برخی عوارض دیابت، همچنین مبارزه با عفونت، کاهش کلسترول LDL و تشویق گردش خون می شود. (۱۶) مطالعه ای روی رت های دیابتی نشان داد که سیر ممکن است در بهبود کلی سلامت دیابت، از جمله کاهش عوارض دیابت نوع یک مانند آترواسکلروز و نفروپاتی مفید باشد. این موشها که عصاره روزانه سیر خام را برای هفت هفته دریافت کردند، به طور قابل توجهی سطح گلوکز سرم (سطح قند خون)، میزان کلسترول و تری گلیسیرید را پایین آوردند. در مقایسه با گروه شاهد، موشهایی که سیر خام دریافت کردند، ۵۷ درصد گلوکز سرم، ۴۰ درصد پایین تر از کلسترول سرم و ۳۵ درصد تری گلیسیرید پایین داشتند. علاوه بر این، میزان پروتئین ادرار در موشهای صحرایی ۵۰٪ کمتر بود. (۱۷) مطالعات دیگری نیز نشان داد که برای بیماران دیابتی نوع II، سیر به طور قابل توجهی بهبود سطح کلسترول خون بود. به طور خاص، مصرف سیر باعث کاهش کلسترول و LDL (بد) کلسترول و کاهش کلسترول HDL نسبت به پلاسبو شد. (۱۸) همه این نشان می دهد که چگونه سبزی سیر به عنوان بخشی از یک برنامه رژیم غذایی دیابت را نشان می دهد. بهترین راه استفاده از GarlicGarlic بهترین استفاده برای خواص میکروبی است، گرچه سیر پخته هنوز ارزش زیادی دارد. در حقیقت ارزش آنتی اکسیدان در هنگام پخته برابر است (یا گاهی اوقات حتی بالاتر)، که غیرقابل انعطاف است، زیرا برای اکثر غذاها، پخت و پز تمایل به کاهش محتوای تغذیه ای دارد. شما می توانید سیر خام را برای دستور غذاها که می خورند، بو داده یا پخته می شوند اضافه کنید. شما همچنین می توانید برخی از سیر خام را بریزید
به ساندویچ سالاد خانگی خود، ماریناد، سس گوجه فرنگی، سوپ یا خورش را برای به دست آوردن همه این مزایای سیر فوق العاده. اضافه کردن سیر خام به هر سبزی، ماهی یا گوشت حتما باعث تقویت عطر و طعم و مزایای بهداشتی می شود. آیا شما در نهایت از سیر خام یا پخته شده استفاده می کنید، می توانید از مزایای سیر توسط خرد کردن یا خرد کردن آن و دادن آن قبل از غذا خوردن آن جلوگیری کنید آن را برای یک دستور العمل گرم کنید. تقسیم آنزیم های آلینایا را در سلول های سیر فعال می کند و نشست اجازه می دهد تا این آنزیم ها برخی از آلینین سیر را به آلیسین تبدیل کنند. سپس آليسين به سرعت از بين ميرود تا انواع مختلفي از ترکيبات ارگانوفسور را تشکيل دهد. دانشمندان توصیه می کنند که سیر را قبل از پختن آن ۱۰ دقیقه پس از خرد کردن یا خردایش بگذارید. راه دیگر استفاده از سیر برای عفونت است. استفاده از روغن سیر یک عفونت گوش عالی است که میتواند واقعا مفید باشد. فرهنگهای سنتی که به طور معمول با این نوع بیماریها مبارزه نمی کنند، در رژیم غذایی خود مصرف منظم سیر را دریافت می کنند و به مداخلات پزشکی نیاز ندارند، زیرا بیماری قلبی، سرطان و التهاب بیماری های مبتنی بر آن آسان می شود قابل پیشگیری در هنگام غذا خوردن مناسب است. برای ارتقاء سلامتی عمومی بزرگسالان، سازمان بهداشت جهانی توصیه می کند دوز روزانه دو تا پنج گرم (حدود یک گلاب) سیر تازه، ۰.۴ تا ۱.۲ گرم پودر خشک سیر، دو تا پنج میلی گرم روغن سیر، ۳۰۰ تا ۱۰۰۰ میلی گرم عصاره سیر یا فرمول های دیگر که برابر با دو تا پنج میلی گرم آلیسین هستند. (۱۹) سیر بهتر است در دمای اتاق نگهداری شود و همیشه بایستی خشک شود (برای جلوگیری از انقباض). دستور العمل گرمسیر برای شفا اگر میخواهید قدرت سیر را بهبود ببخشید، سعی کنید آن را به برخی از دستور العمل های مورد علاقه خود اضافه کنید. امکانات با سیر واقعا بی پایان هستند. در اینجا چند مورد از دستور العمل های سیر مورد علاقه من را امتحان کنید تا بتوانید تمام مزایای استفاده از سیر را برای شما به ارمغان بیاورید: سیر مرغ سیر سیب سیب زمینی شیرین سیر سس سس سس سس سس سس قارچ جوجه های گوشتی جوجه های گوشتی جارچی در زیر خاک رشد می کند یک لامپ این لامپ دارای شاخه های طولانی سبز است که از بالا می آیند، در حالی که ریشه های آن به سمت پایین حرکت می کنند. سیر (Allium sativum) یک گیاه چند ساله از خانواده Amaryllis (Amaryllidaceae) است که یک کلاس از گیاهان لامپ دار است که شامل چیپس، پیاز، پیاز و گل سرخ است. گیاه سیر بومی آسیای مرکزی است اما در ایتالیا نیز وحشی است به عنوان جنوب فرانسه. لامپ گیاه چیزی است که همه ما آن را به عنوان سیر، سبزی می دانیم. گل میخک سیر چیست؟ لامپ سیر با چندین لایه پوست پوستی غیر قابل خوردن پوشانده شده است که زمانی که پوست کنده می شود تا ۲۰ لکه ی خوراکی به نام گل میخک وارد می شود. گارلیک حاوی مواد مغذی بی شمار است – فلاونوئیدها، الیگوساکارید ها، اسیدهای آمینه، آلیسین و سطح بالای گوگرد (فقط نام یک تعداد کمی) – و سیر خوردن به طور منظم اثبات شده است که به نفع بهداشت باور نکردنی است. سیر خام نیز حاوی حدود ۰.۱ درصد اسانس است که اجزای اصلی آن شامل پروتئین دی سولفید آللییل، دی دی الیه دی سولفید و دی آلل تری سولفید است. سیر خام به طور معمول برای پخت و پز و اهداف دارویی توسط گل میخ مورد سنجش قرار می گیرد. گل میخک سیر حاوی حدود ۲۰ کالری است. ۱ گرم کربوهیدرات ۰.۲ گرم پروتئین ۰.۱ گرم فیبر ۰،۱ میلیگرم منگنز (۳ درصد DV) 0.9 میلی گرم ویتامین C (2 درصد DV) 5.4 میلی گرم کلسیم (۱ درصد DV) 0.4 میکروگرم سلنیوم (۱ درصد DV) اینها تنها برخی از مواد مغذی بالا در سیر هستند. سیر همچنین حاوی آلئیین و آلیسین است که هم ترکیبات گوگردی را ارتقا می دهند. مزایای آليسين سير مخصوصا در مطالعات مورد بررسی قرار گرفته است. دانشمندان علاقه مند به پتانسیل این ترکیبات گوگرد از سیر هستند که برای جلوگیری و درمان بیماری های مزمن و مرگبار مانند سرطان و بیماری های قلبی عروقی و سایر مزایای سیر علاقه مند هستند. تغذیه سیر خام – دکتر تبر چگونه می توان سیر را در خانه رشد داد یکی از محصولات ساده تر برای رشد است. این در مناطق مختلف سراسر ایالات متحده رشد می کند. برای آنهایی که از ما در نیمکره شمالی هستند، ما باید در طول فصل پاییز میخکوب کنند و آنها را در اواخر بهار / اوایل تابستان ببریم. نخ دندان از غذای بعدی خود را دور نیندازید. سیر گشنیز مواد غذایی از بین بردن شگفت آور است که ساده برای استفاده از گیاه سیر. گل میخک را در یک مکان آفتابی در باغ خود بگذارید و بعد از اینکه لامپ آن را تولید می کند، شاخه ها را خالی کنید. سیر در خشكی های خشک، شل و خوب تخلیه شده در مناطق آفتابی شکوفا می شود. تاریخ گارلیک و جوایز جالب Garlic دارای تاریخچه بیش از ۷۰۰۰ ساله مصرف و استفاده انسان است. در دوران باستان و قرون وسطی، به خاطر خواص دارویی آن احترام گذاشته شد و به عنوان یک جذابیت در برابر خون آشام ها و سایر شرارت ها تحقق یافت. در فرانسه در اوایل قرن ۱۸ میلادی، قارچ ها شراب حاوی سیر خرد شده را برای محافظت از خود از طاعون نوشیدند. در طول جنگ جهانی اول و دوم، سیر به عنوان یک ضد عفونی کننده برای زخم ها مورد استفاده قرار گرفت و برای جلوگیری از آن استفاده شد
عفونت ها (مثل گانگرن) در سربازان. هر لامپ سیر از چهار تا ۲۰ میخک با هر گلدان سیر وزن حدود یک گرم ساخته شده است. مکمل سیر را می توان از سیر تازه، خشک شده یا سیر یا سیر استفاده کرد. سیر سیب یک نوع سیر کاراملیزه است که برای اولین بار به عنوان یک ماده غذایی در غذاهای آسیایی مورد استفاده قرار می گیرد. برای ایجاد سیر سیاه، سر سیر در طی چند هفته گرم می شود. این فرآیند حرارت باعث می شود سیر سیاه و سفید رنگ باشد. همچنین باعث می شود شیرین و شیرین باشد. سیر سیاه در حال حاضر برای خرید در ایالات متحده در دسترس است. اثرات جانبی سیر خام بالقوه: هنگام مصرف دهان، سیر خام می تواند موجب سوزش در دهان یا معده شود، نفس بد، سوزش سر دل، گاز، نفخ، حالت تهوع، استفراغ، بوی بدن، و اسهال. احتمال این عوارض جانبی با افزایش میزان مصرف سیر خام افزایش می یابد. به طور کلی، سیر در هر شکل می تواند خطر خونریزی را افزایش دهد، زیرا آن را به عنوان یک نیتروژن طبیعی طبیعی عمل می کند. قبل از مصرف سیر خام، اگر دچار ترشحات خون می شوید، با پزشک خود صحبت کنید. با توجه به نگرانی های خونریزی، حداقل دو هفته قبل از هرگونه جراحی برنامه ریزی شده، مصرف سیر را متوقف کنید. در دوران بارداری و شیردهی، سیر در مقادیر غذایی محتاط است، اما ممکن است در مقدار های دارویی ناسالم باشد. گفته شده است که دوره های زمانی، سیر برای کودکان ایمن است. با این حال، سیر نباید هرگز به کودکان در دوزهای بزرگ داده شود. اگر مشکلی دارید، باید بدانید که سیر خام میتواند دستگاه گوارش را تحریک کند. افراد مبتلا به زخم باید احتمالا سیر خام را از بین ببرند. سیر خام ممکن است باعث سوزش شدید و سوزش پوستی شود اگر به صورت پوستی به تنهایی اعمال شود، به طور مستقیم با پوست تماس نداشته باشید. قبل از مصرف سیر خام، قبل از مصرف سیر خام، اگر فشار خون پایین، زخم یا سایر مسائل GI، مشکلات تیروئید یا هر گونه مشکالت سلامت جسمی دیگر. همچنین قبل از مصرف سیر خام پزشکی با پزشک خود قبل از مصرف داروهای تجویز شده در صورت استفاده از داروها، به ویژه موارد زیر را ذکر کنید: (۲۱) داروهای کاهش دهنده خون ایزونیازید (Nydrazid) قرص های ضد بارداری سیکلوسپورین داروهای ضد HIV / داروهای التهابی (NSAIDs) این بهترین راه برای محافظت در برابر هر گونه عوارض جانبی منفی سیر می باشد: مصرف سیر در دوزهای آشپزی. خوردن دستور العمل های سنتی اجتناب از مصرف سیر خام در مقادیر زیادی. افکار نهایی درباره مزایای سیر خام برخی از مزایای سقفی عمیق شناخته شده توسط علم، شامل کمک به معکوس بیماری های قلبی در مراحل اولیه، جلوگیری و مبارزه با انواع مختلف سرطان، بهبود سلامت دیابت، و حتی نشان دادن وعده برای بیماری های شناختی جدی مانند آلزایمر است. برای به دست آوردن بیشتر ترکیبات فعال سیر، بهتر است که یا سیر خام را بخورید یا آن را خرد کنید / برش دهید و آن را کمی (۱۰ دقیقه) قبل از اضافه کردن آن به دستور العمل های پخته شده خود بگذارید. اگر شما قبلا یک فن سیر نیستید، من به شدت توصیه می کنم شروع به فروتنی در این گیاه خوشمزه و دارویی می کنید. یک گلدان سیر خام با یک وعده غذای هر روز یک راه عالی و آسان برای شروع مزایای سیر به طور ثابت است. قطعا به یاد داشته باشید مصرف سیر خام خوراکی به جای شکم خالی برای جلوگیری از مشکلات گوارشی و همچنین نفس بد. اگر دشوار است که از نفس سیر خود خلاص شوید، سعی کنید بعد از آن یک جعفری خام را بخورید.

پست های مرتبط