رژیم غذایی کم چربی موجب افزایش امید زندگی مبتلایان سرطان سینه می شود

رژیم غذایی کم چربی موجب افزایش امید زندگی مبتلایان سرطان سینه می شود
۵ (۱۰۰%) ۱ vote

تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف کمتر چربی در رژیم غذایی پس از تشخیص سرطان سینه ممکن است به میزان قابل توجهی میزان بقای فرد را بهبود بخشد.

حفظ یک رژیم غذایی کم چرب در طول مدت زمانی طولانی می تواند به طور چشمگیری چشم انداز عمر مبتلایان سرطان سینه را بهبود بخشد.

اگر سرطان فقط در سینه یافت شود و به سایر قسمت های بدن گسترش نیابد، ۹۹ درصد از افرادی که چنین تشخیصی دریافت می کنند، حداقل ۵ سال زندگی می کنند .

و اگر سرطان به غدد لنفاوی اطراف گسترش یافته باشد، ۸۵ درصد از بیماران مبتلا به سرطان سینه همان میزان بقای ۵ ساله دارند. با این حال، اگر سرطان به قسمت های دور بدن منتقل شود، این میزان به ۲۷ درصد کاهش می یابد.

عواملی که بر چشم انداز عمر مبتلایان تاثیر می گذارند چیست؟

بعضی مطالعات نشان داده اند که چاق بودن، به عنوان مثال خطر ابتلا به سرطان سینه را ۳۵-۴۰ درصد را افزایش می دهد.

این مطالعه نشان داد که “بقای کل سرطان سینه در زنان با رژیم غذایی کم چربی به طور معنی داری بیشتر از گروه مقایسه ای بود.

علاوه بر این، مرگ و میر کمتر در گروهی که مصرف کمتر چربی را در مقایسه با گروه رژیم معمولی داشتند ، ثبت شد.

منبع :
medicalnewstoday.com/articles/321926.php

تحقیقات جدید در حال حاضر نشان می دهد که مصرف کمتر چربی های رژیم پس از تشخیص سرطان سینه ممکن است به میزان قابل توجهی میزان بقای فرد را بهبود بخشد.
خوردن ارشد زن
حفظ یک رژیم غذایی کم چرب در طول مدت زمانی طولانی می تواند به طور چشمگیری چشم انداز بازماندگان سرطان سینه را بهبود بخشد.
برآوردها نشان می دهد که در حدود ۱ در ۸ زن در ایالات متحده با یک سرطان سرطانی مهاجم، در یک نقطه از زندگی آنها تشخیص داده می شود.

اگر سرطان فقط در پستان یافت می شود و به سایر قسمت های بدن گسترش نمی یابد، ۹۹ درصد از افرادی که چنین تشخیصی دریافت می کنند، حداقل ۵ سال زندگی می کنند تا بدون سرطان زندگی کنند.

و اگر سرطان به غدد لنفاوی اطراف گسترش یافته باشد، ۸۵ درصد از بیماران مبتلا به سرطان سینه همان میزان بقای ۵ ساله دارند. با این حال، اگر سرطان به قسمت های دور بدن منتقل شود، این میزان به ۲۷ درصد کاهش می یابد.

اما برخی از عواملی که بر چشم انداز بازماندگان تاثیر می گذارند چیست؟ بعضی مطالعات نشان داده اند که چاق بودن، به عنوان مثال خطر ابتلا به سرطان پستان، حتی مرگ، ۳۵-۴۰ درصد را افزایش می دهد.

آیا این بدان معناست که پس از یک رژیم کم چربی احتمال شانس ابتلا به سرطان و بقاء کلی بیمار را تحت تاثیر قرار خواهد داد؟ دانشمندان به رهبری دکتر رووان ت. چلوبوسکی، Ph.D. – مرکز پزشکی ملی امید در شهر دوارته، کالیفرنیا – برای تحقیق تعیین شده است.

یافته های آنها در مجله JAMA Oncology منتشر شد.

‘زنده ماندن به طور کلی عمیق تر’
دکتر Chlebowski و همکارانش مجددا بررسی نتایج حاصل از کارآزمایی بالینی تصادفی زنانه (WHI) را انجام دادند که نشان می داد که بین بقای کلی بهتر و رژیم کم چربی پس از تشخیص سرطان پستان، نشان داده شده است.

محاکمه WHI سپس ۴۸۸۳۵ زن یائسه را که در این مطالعه در سالهای ۱۹۹۳ و ۱۹۹۸ ثبت نام کرده بودند مورد بررسی قرار داد. اما در این زمان، محاکمه بینش را ارائه نکرد که آیا چشم انداز بهبود یافته ناشی از عادات غذایی است که زنان قبل از ایجاد سرطان پستان داشتند .

داروهای معمول ممکن است به نابودی سرطان سینه سرطانی کمک کنند
داروهای معمول ممکن است به نابودی سرطان سینه سرطانی کمک کنند
آیا یک داروی مورد استفاده برای درمان پوکی استخوان میتواند به شکستن سرطان سینه تهاجمی کمک کند؟
الان بخوان
همچنین احتمال وجود یک رژیم کم چرب باعث بهبود نتایج سلامتی دیگر که به سرطان پستان مربوط نیست. بنابراین، عمر طولانی تر می تواند به این نتایج دیگر منجر شود.

بنابراین، برای روشن شدن این عدم قطعیت، دکتر Chlebowski و همکارانش این مطالعه را انجام دادند که همچنین یک محاکمه تصادفی است.

به طور خاص، محققان ۱۹،۵۴۱ زن مبتلا به سرطان سینه را تشخیص دادند که مصرف چربی های رژیم غذایی آنها را ۲۰ درصد کاهش داد و میزان میوه ها و سبزیجات مصرفی آنها را افزایش داد.

محققان همچنین یک گروه کنترل از ۲۹،۲۹۴ بیمار مبتلا به سرطان پستان که رژیم معمول خود را ادامه دادند، مورد بررسی قرار دادند. مداخلات رژیم غذایی به طور متوسط ​​۸.۵ سال طول کشید، در حالیکه تجزیه و تحلیل انجام شده توسط محققان به طور متوسط ​​۵/۱۱ سال پس از تشخیص آنها انجام شد.

این مطالعه نشان داد که “بقای کل سرطان پستان در زنان مداخله در رژیم غذایی به طور معنی داری بیشتر از گروه مقایسهای معمول بود.”

در واقع، میزان بقای ۱۰ ساله برای زنان که مصرف کم چربی ۸۲ درصد بود، در مقایسه با ۷۸ درصد در گروه کنترل.

علاوه بر این، مرگ و میر کمتر در گروهی که مصرف کمتر چربی را در مقایسه با گروه رژیم معمولی ثبت کرده بودند ثبت شد. به طور مشخص، ۱۲۰ زن در گروه کنترل جان خود را از دست دادند، در مقایسه با ۶۸ گروه در گروه مداخله.

محققان توضیح می دهند که تغییرات در رژیم ممکن است موجب بروز پیامدهای سرطان پستان شود، و این نتیجه گیری می کند که “مداخله مداوم در رژیم غذایی” برای حفظ این اثر مثبت است.