فواید آنتی اکسیدانها ، قویترین آنتی اکسیدان های طبیعی

فواید آنتی اکسیدانها ، قویترین آنتی اکسیدان های طبیعی
۵ (۱۰۰%) ۱ vote

فهرست ۱۰ غذای سرشار  از آنتی اکسیدان

 

  • گوجی بری: ۴،۳۱۰ نمره ORAC
  • بلوبری وحشی: ۹،۶۲۱ نمره ORAC
  • شکلات تیره: ۲۰،۸۱۶ نمره ORAC
  • گردو : ۱۷،۹۴۰ نمره ORAC
  • آرتیشو : ۹،۴۱۶ نمره ORAC
  • آقطی : ۱۴،۶۹۷ نمره ORAC
  • لوبیا قرمز: ۸۶۰۶ نمره ORAC
  • کرن بری: ۹،۰۹۰ نمره ORAC
  • بلک بری : ۵،۹۰۵ نمره ORAC
  • گشنیز : ۵،۱۴۱ امتیاز ORAC

 

فهرست ۱۰ سبزی و گیاه سرشار  از آنتی اکسیدان

 

  • میخک صدپر: ۳۱۴،۴۴۶ نمره ORAC
  • دارچین: ۲۶۷،۵۳۷ نمره ORAC
  • پونه: ۱۵۹،۲۷۷ نمره ORAC
  • زردچوبه: ۱۰۲،۷۰۰ نمره ORAC
  • کاکائو: ۸۰،۹۳۳ نمره ORAC
  • زیره سبز: ۷۶،۸۰۰ نمره ORAC
  • جعفری (خشک شده): ۷۴،۳۴۹ نمره ORAC
  • ریحان: ۶۷،۵۵۳ نمره ORAC
  • زنجبیل: ۲۸،۸۱۱ نمره ORAC
  • آویشن: ۲۷،۴۲۶ نمره ORAC

 

فواید آنتی اکسیدانها برای سلامتی

 

۱. کاهش اثرات پیری  با کاهش آسیب رادیکال آزاد
۲. از بینایی و چشم محافظت می کنند
۳. کاهش اثرات پیری پوست
۴. کمک به جلوگیری از سکته مغزی و بیماری های قلبی
۵. ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد
۶. کمک به پیشگیری از بیماری های التهابی یا آلزایمر

 

 

غذاهای آنتی اکسیدان بالا
غذاهای آنتی اکسیدان بالا

 

 

 

انجمن قلب آمریکا، همراه با درمانگاه Mayo و کلیولند کلیولند، توصیه می شود آنتی اکسیدان ها را از تمام مواد غذایی و انواع غذاها فرا بگیرد. در حالی که همیشه ایده آل و معمولا سودمند است، برای دریافت آنتی اکسیدان ها یا سایر مواد مغذی به طور مستقیم از منابع غذایی واقعی، انواع خاصی نیز ممکن است هنگامی که در فرم مکمل مصرف می شود مفید باشد.

هنوز بحث در مورد آنتی اکسیدان ها ممکن است کمک به جلوگیری و یا درمان بیماری ها زمانی که مصرف در دوزهای متمرکز شده است. برخی از تحقیقات نشان داده اند که آنتی اکسیدان ها مانند لوتیئن و گلوتاتین ممکن است مفید باشند در صورت مصرف مکمل، مثلا در جلوگیری از از بین رفتن بینایی، مشکلات مفصلی یا دیابت. اما تحقیقات دیگر همواره نتایج مشابهی را نشان نمی دهد و گاهی اوقات حتی مکمل های خاص مانند ویتامین A و یا ویتامین C ممکن است در مقادیر زیاد مضر باشد.

پس فقط به یاد داشته باشید که در حالی که آنها ممکن است به شما در موارد خاص کمک کند، به نظر نمی رسد که مصرف آنتی اکسیدان های مکمل کمک می کند تا شما را به زندگی طولانی تر. این جایی است که رژیم غذایی و شیوه زندگی شما در آن قرار دارد. خط مقدم: ما نباید بر روی مکمل ها متمرکز شویم تا بتوانیم شیوه زندگی ناسالم و تغذیه نامناسب را کنار بگذاریم.

اگر شما به طور کلی سالم هستید و یک رژیم غذایی متنوع دارید، ممکن است از مصرف مکمل های آنتی اکسیدان ها سود نبرید. با این حال، اگر شما در معرض خطر چاقی یا بیماری قلب هستید، با پزشک خود در مورد اینکه آیا مکمل های آنتی اکسیدان در دوزهای مناسب (و با یک شیوه زندگی سالم) مفید هستند، با پزشک خود صحبت کنید:
۱. گلوتاتیون

گلوتاتیون مهم ترین آنتی اکسیدان بدن است، زیرا در داخل سلول ها یافت می شود و باعث تقویت فعالیت های آنتی اکسیدان های دیگر و یا ویتامین ها می شود. گلوتاتیون پپتید متشکل از سه اسید آمینه کلیدی است که نقش چندانی در بدن بازی می کند، از جمله کمک به استفاده از پروتئین، ایجاد آنزیم ها، سم زدایی، هضم چربی و تخریب سلول های سرطانی.
۲. Quercetin

به نظر می رسد کورستین به طور طبیعی از غذاها مانند انواع توت ها و سبزیجات برگ محافظت می کند و تقریبا همه آنها را در معرض خطر قرار می دهد. اکثر مطالعات به هیچ وجه عوارض جانبی در افرادی که غذاهای رژیم غذایی با مواد مغذی بالا در کورستین دارند و یا مکمل های کوتاه مدت دهان را دریافت می کنند، کم پیدا کرده اند.

مقدار بیش از ۵۰۰ میلی گرم دو بار در روز به مدت ۱۲ هفته برای کمک به مدیریت تعدادی از مشکلات بهداشتی التهابی، از جمله بیماری های قلبی و رگ های خونی، آلرژی، عفونت، خستگی مزمن و علائم مربوط به اختلالات خود ایمنی مانند آرتروز بسیار مفید است.
۳. لوتئین

لوتئین برای چشم ها، پوست، شریان ها، قلب و سیستم ایمنی مفید است، هرچند به نظر می رسد مواد غذایی به طور کلی مؤثرتر و مطمئن تر از مکمل ها هستند. برخی شواهد نشان می دهد که افرادی که از رژیم غذایی خود بیشتر لوتئین دریافت می کنند، میزان پایین سرطان سینه، روده بزرگ، سرطان دهانه رحم و ریه را تجربه می کنند.
۴. ویتامین C

ویتامین C برای محافظت از سرماخوردگی، آنفولانزا و به طور بالقوه سرطان، مشکلات پوستی و چشم، برای بهبود ایمنی شناخته شده است.
۵. رزوراترول

رزوراترول یک ماده فعال در کاکائو، انگور قرمز و انواع توت های تیره است، مانند انگور، انگور، زغال اخته، زغال اخته و زغال اخته. این یک آنتی اکسیدان بیوفلاونوئیدی پلیفونیک است که توسط این گیاهان به عنوان پاسخ به استرس، آسیب و عفونت قارچی تولید می شود و به محافظت از قلب، شریان ها و موارد دیگر کمک می کند.
۶. Astaxanthin

Astaxanthin در ماهی قزل آلا و کریل یافت می شود و دارای مزایای مانند کاهش لکه های سنی، افزایش سطح انرژی، حمایت از سلامتی مشترک و جلوگیری از نشانه های ADHD است.
۷. سلنیوم

سلنیوم معدنی است که به طور طبیعی در خاک یافت می شود که در غذاهای خاص نیز ظاهر می شود و حتی مقدار کمی در آب وجود دارد. این دستگاه از غدد آدرنال و تیروئید پشتیبانی می کند و از شناخت کمک می کند. همچنین ممکن است با ویروس ها مبارزه کند، در مقابل بیماری های قلبی محافظت کند و علایم را با سایر شرایط جدی مانند آسم مرتبط کند.
۸. اسانس اسطوخودوس

روغن اسطوخدوس التهاب را کاهش می دهد و از بسیاری جهات به بدن کمک می کند، از جمله تولید آنزیم های آنتی اکسیدان مهم – به ویژه گلوتاتین، کاتالاز و سوپر اکسید دیسموتاز.
۹. کلروفیل

کلروفیل برای سم زدایی بسیار مفید است و به پیشگیری از سرطان طبیعی، جلوگیری از اثرات سرطان زا در بدن و محافظت از DNA از آسیب های ناشی از سموم یا استرس می پردازد. این در مواردی مانند اسپیرولینا، سبزیجات سبز برگ، برخی از سبزیجات پودری سبز و جلبکهای آبی سبز یافت می شود.
۱۰. روغن اسانس

روغن بنزن به صورت بالینی نشان داده شده است که یک درمان حیاتی برای انواع مختلف سرطان، از جمله سرطان سینه، مغز، روده بزرگ و پروستات است. Frankincense توانایی کمک به تنظیم عملکرد اپيگنتیک سلولی است که بر ژن ها تاثير مثبت دارد تا بتواند بهبود یابد. اسانس frankincense را بر روی بدن خود (ناحیه گردن) سه بار در روز بشویید و سه بار در روز به صورت هشت اونس آب سه بار در روز به عنوان بخشی از یک برنامه پیشگیری طبیعی استفاده کنید.
مزایای بهداشت عمومی مواد غذایی آنتی اکسیدان
۱. کاهش اثرات پیری را با کاهش آسیب رادیکال آزاد کاهش دهید

همانطور که در بالا توضیح داده شد، تنها مهمترین مزیت آنتی اکسیدان ها i

رادیکال های آزاد موجود در داخل هر بدن انسان را که به چیزهایی مانند بافت و سلول ها بسیار مخرب است، می پردازد. رادیکال های آزاد مسئول کمک به بسیاری از مسائل بهداشتی هستند و ارتباطی با بیماری هایی مانند سرطان و پیری زودرس پوست یا چشم دارند. چه رادیکال های آزاد دقیقا انجام می دهند و چرا آنها بسیار مخرب هستند؟ بدن از آنتی اکسیدان ها برای جلوگیری از آسیب های ناشی از اکسیژن استفاده می کند. الکترونها در جفت وجود دارند؛ رادیکال های آزاد یک الکترون را از دست می دهند. این نوع سلاح آنهاست. آنها “واکنش” خود را فقط در مورد هر چیزی که با آن در تماس هستند، سرکوب سلول ها و ترکیبات یکی از الکترون های آنها. این باعث می شود سلول یا ترکیب آسیب دیده قادر به عملکرد و تبدیل برخی از سلول ها به “بازدارنده های الگوریتم جستجو”، منجر به واکنش زنجیره ای در بدن و گسترش رادیکال های آزاد است. سپس رادیکال های آزاد به DNA، غشاهای سلولی و آنزیم ها آسیب می رسانند. محافظت از بینایی و چشم آثار آنتی اکسیدان ها ویتامین C، ویتامین E و بتا کاروتن اثرات مثبتی بر پیشگیری از دژنراسیون ماکولا و یا از دست دادن بینایی / نابینایی مرتبط با سن دارد. بسیاری از غذاهایی که این مواد مغذی را فراهم می کنند، آنتی اکسیدان ها را نیز به نام لویتین و زاکسنتین عرضه می کنند که به ویتامین های چشم به چشم میخورد و در غذاهای رنگارنگ مانند میوه ها و سبزیجات یافت می شوند، مخصوصا سبزی های برگ و انواع نارنجی عمیق یا زرد. در اطراف بدن، به خصوص به قسمت های ظریف چشم به نام ماکولا و لنز. در حقیقت، بیش از ۶۰۰ نوع مختلف کاروتنوئیدهای موجود در طبیعت وجود دارد، اما فقط حدود ۲۰ راه را به چشم می رسانند. (۴) از ۲۰ مورد، لوتئین و zeaxanthin تنها دو است که در مقادیر بالایی در بخش macular از چشم ها قرار می گیرد، که یکی از اولین بار است که در طول پیری آسیب دیده است. بر اساس غلظت چیزهایی مانند لوتئین و دیگر کاروتنوئیدها ، نمونه هایی از غذاهای آنتی اکسیدانی که محافظت از دید را دارند، شامل اسفناج، کلم، توت، کلم بروکلی و حتی زرده تخم مرغ است. تحقیقات نشان می دهد که منابع بالا لوتئین مانند اسفناج اثبات شده به کاهش دژنراسیون مربوط به چشم و بهبود دقت بینایی است. (۵) به همین ترتیب، آنتی اکسیدانهای فلاونوئیدهای موجود در انواع توت ها، مانند انگور یا انگور (همچنین یک منبع عالی از رزوراترول آنتی اکسیدان)، ممکن است به ویژه در حمایت از بینایی در سن بالاتر کمک کنند. ۳. کاهش اثرات پیری پوست. شاید بیشتر از همه، رادیکال های آزاد باعث افزایش سرعت رشد پیری می شوند که به ظاهر و سلامت پوست شما می رسد. آنتی اکسیدان ها ممکن است به مقابله با این آسیب کمک کنند، به خصوص از خوردن منابع با ویتامین C، بتا کاروتن و سایر آنتی اکسیدان ها. ویتامین A و C به کاهش چین و چروک و خشکی پوست متصل شده اند. ویتامین C، به طور خاص، آنتی اکسیدان قوی است که می تواند به کاهش اثر آسیب اکسیداتیو ناشی از آلودگی، استرس یا رژیم غذایی ضعیف کمک کند. کمبود ویتامین A نیز به خشکی پوست، پوسته پوسته شدن و ضخامت فولیکول پوست مرتبط است. به طور مشابه با اینکه چگونه رادیکالهای آزاد پوست سبب آسیب رساندن به سطوح پوستی می شوند، کراتینیزاسیون پوست، هنگامی که سلول های اپیتلیال رطوبت خود را از دست می دهند و سخت و خشک می شوند، می توانند در غشاهای مخاطی دستگاه تنفسی، دستگاه گوارش و دستگاه ادراری رخ دهند. مزایای آنتی اکسیدان ها – دکتر Ax4 کمک به جلوگیری از سکته مغزی و بیماری قلبی از آنجایی که آنتی اکسیدان ها به جلوگیری از آسیب رساندن به بافت ها و سلول های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند، برای حفاظت در برابر بیماری های قلبی و سکته مغزی ضروری هستند. در این مرحله، داده ها نشان می دهد که تمام آنتی اکسیدان ها در حفاظت از بیماری های قلبی موثر هستند اما بعضی از آنها مانند ویتامین C به نظر می رسد. مجله آمریکایی تغذیه بالینی با مطالعه ای انجام شد که افرادی با سطوح بالای ویتامین C در خون آنها تقریبا ۵۰ درصد کاهش خطر سکته مغزی بود. مطالعات بی شماری نیز یافته اند که افرادی که رژیم های غذایی بسیار گیاهی را مصرف می کنند – با مواد غذایی مانند سبزیجات تازه، گیاهان، ادویه جات و میوه ها – دارای شانس بیشتری برای زندگی با دیگر بیماری های قلبی می باشند. (۶) وزارت پیشگیری و بهداشت عمومی دانشگاه ناوارا می گوید: “میوه ها و سبزیجات، منابع غذایی آنتی اکسیدان های طبیعی هستند و به طور کلی پذیرفته شده است که آنتی اکسیدان ها در این غذاها در توضیح رابطه معکوس بین مصرف میوه ها و سبزیجات و خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی و یا افزایش سطح فاکتورهای خطر بیماری قلبی عروقی “(۷). با این حال، هنگامی که به سلامت قلب مربوط می شود، مطالعات خاص نشان داده اند که استفاده از ویتامین E یا مکمل های بتا کاروتن به دلیل افزایش خطر مرگ و میر مرتبط با قلب. (۸) ۵. ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند. یافته های این تحقیق نشان می دهد که مصرف زیاد ویتامین A، ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها می تواند به جلوگیری یا درمان انواع مختلف سرطان کمک کند تا توانایی کنترل سلول های بدخیم در بدن را داشته باشند و باعث توقف چرخه سلولی و آپوپتوز (تخریب) از سلولهای سرطانی. اسید رتینوئیک مشتق شده از ویتامین A است

یک ماده شیمیایی است که نقش مهمی در توسعه و تمایز سلول و همچنین درمان سرطان دارد. ریه، پروستات، پستان، تخمدان، مثانه، سرطان دهان و پوست، توسط اسید رتینوئیک سرکوب شده است. (۹) مطالعه دیگری از منابع متعدد نشان داد که یافته های اسید رتینوئیک در محافظت در برابر ملانوم، هپاتوم، سرطان ریه، سرطان پستان و سرطان پروستات است. با این حال، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مزایای مواد شیمیایی مانند اسید رتینوئیک، به طور طبیعی از مواد غذایی به جای مکملها، بیشترین خطر را دارند. ۶. اعتقاد بر این است که استرس اکسیداتیو نقش مهمی را در پاتوژنز بیماری های نورودنژراتیک ایفا می کند، اما رژیم غذایی ضعیف مواد مغذی به نظر می رسد خطر ابتلا به آن را پایین می آورد. مجله انجمن پزشکی آمریکایی Neurology گزارش می دهد که مصرف بیش از حد غذاهای غنی از آنتی اکسیدان ها، مانند ویتامین C و ویتامین E، ممکن است به طور متوسط ​​خطر ابتلا به زوال عقل و آلزایمر را کاهش دهد. (۱۰) بسیاری از مطالعات نشان داده اند که افرادی که رژیم های گیاهی مبتنی بر آنتی اکسیدان های بالا مانند رژیم غذایی مدیترانه ای دارند، دارای حفاظت بهتر از شناخت هستند. (۱۱) آیا هر گونه احتیاط یا عوارض آنتی اکسیدان وجود دارد؟ درست مثل هر مکمل دیگر، به نظر نمی رسد مفید باشد و یا حتی لزوما ایمن به مصرف دوزهای بالایی از آنتی اکسیدان ها در فرم مکمل باشد. به عنوان مثال، زیرا در طول ورزش مصرف اکسیژن می تواند با یک عامل بیش از ۱۰ افزایش یابد، مصرف دوزهای بالایی از آنتی اکسیدان ها ممکن است با بهبود عملکرد مناسب تداخل داشته باشد. (۱۲) تحقیقات دیگر نشان داده است که مکمل های آنتی اکسیدان با دوز بالا ممکن است با مزایای قلبی عروقی ورزش تاثیر داشته، اثرات منفی بر فعالیت های ضد سرطانی طبیعی بدن داشته و بر میزان چربی بدن تاثیر می گذارد. (۱۳، ۱۴) هنگامی که برای محافظت در برابر چیزهایی مانند سرطان یا بیماری قلبی می آید، به طور کلی ادبیات پزشکی به نظر می رسد متناقض است. گرچه بعضی از مطالعات ارتباط مثبت بین مکمل های آنتی اکسیدان و کاهش خطر را نشان دادند، اما برخی دیگر اثرات مثبت نشان ندادند. (۱۵) برای حفظ ایمنی، همیشه با دقت به دنبال دستورالعمل ها و با پزشک خود صحبت کنید، اگر مطمئن نیستید که آیا مکمل برای شما مناسب است یا نه. و برای حفظ سلامت شما به سنین بالاتر، هدف از کاهش بارهای رادیکال آزاد در بدن خود را با تمرین چیزهایی مانند: جلوگیری از آلودگی های محیط زیست در کاهش مواد شیمیایی در مواد شیمیایی خانگی و محصولات آرایشی محدود کردن مصرف مواد غذایی پردازش شده و تصفیه شده محدود کردن مصرف آفت کش ها و علف کش – خوردن غذاهای کم کالری مصرف غذاهای آنتیبیوتیک و هورمونی را محدود می کند اجتناب از مصرف بیش از حد داروها کاهش استرس مقادیر متوسط ​​ورزش با استفاده از روغن های طبیعی طبیعی و سرد (روغن حرارت دادن اسیدهای چرب در روغن های تصفیه شده) افکار نهایی درباره آنتی اکسیدان ها و مواد غذایی آنتیاکسیدان بالا آنتی اکسیدان ها اکسیداسیون را در بدن نیز آسیب رادیکال آزاد است که به تنش وابسته است. ما اکثر آنتی اکسیدان ها را از رژیم های ما دریافت می کنیم که به مقابله با اثرات شیوه زندگی ناسالم، از قبیل افزایش سن، سلول های آسیب دیده یا جهش یافته، بافت شکسته شده در داخل پوست یا چشم ها، فعال سازی ژن های مضر درون DNA و ایمنی کم کمک می کنند. بعضی از غذاهای آنتی اکسیدان قابل توجه، گیاهان و مکمل ها شامل سبزیجات سبز برگ، آرتیکوک، کاکائو، توت ها وحشی، چای سبز، دارچین، گل میخک، سبزیجات دریایی مانند زغال اخته، اسپیرولینا، کورستین یا مکمل لووتین و روغنهای ضروری مانند اسطوخودوس و نعناع هستند.