فواید آرتیشواخبار کوتاه سلامتی فواید مواد غذایی 

خواص و فواید آرتیشو برای سلامتی + ارزش غذایی آرتیشو

خواص و فواید آرتیشو برای سلامتی + ارزش غذایی آرتیشو
۴ (۸۰%) ۳ votes

آرتیشو موجب جلوگیری از بیماری های جدی مانند بیماری های قلبی و سرطان می شود، آرتیشو تاثیر مثبت بر روی کبد و دستگاه گوارش و توانایی کاهش التهاب بدن را دارد.

برگها جایی که بسیاری از مواد مغذی قوی آرتیشو در آن ذخیره می شوند.

 

خواص و فواید آرتیشو

 

۱. آرتیشو دارای قدرت آنتی اکسیدانی است که می تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند
۲. مبارزه با بیماری قلبی عروقی
۳. سیستم کبد و دستگاه گوارش را سم زدایی می کند
۴. منبع عالی از فیبر، که می تواند به کاهش وزن کمک کند
۵. کمک به کنترل دیابت
۶. منبع خوب آهن، که مانع از کم خونی می شود
۷. بهبود سلامت و ظاهر پوست

 

Benefits of artichokes - Dr. Axe

 

ارزش غذایی آرتیشو

 

حدود ۱۲۰ گرم آرتیشو شامل:

۶۴ کالری
۱۴.۳ گرم کربوهیدرات
پروتئین ۳.۵ گرم
۰.۴ گرم چربی
۱۰.۳ گرم فیبر
۱۰.۷ میکروگرم ویتامین B12 (27 درصد DV)
۱۷.۸ میکروگرم ویتامین K (22 درصد DV)
۸.۹ میلی گرم ویتامین C (15 درصد DV)
۵۰.۴ میلی گرم منیزیم (۱۳ درصد DV)
۰.۳ میلی گرم منگنز (۱۳ درصد DV)
۳۴۳ میلی گرم پتاسیم (۱۰ درصد DV)
۸۷.۶ میلی گرم فسفر (۹ درصد DV)
۰.۲ میلی گرم مس (۸ درصد DV)
۱.۳ میلیگرم نیاسین (۷ درصد DV)
۰.۱ میلیگرم ریبوفلاوین (۶ درصد DV)
۰.۱ میلی گرم ویتامین B6 (5 درصد DV)
۰.۷ میلی گرم آهن (۴ درصد DV)
۰.۱ میلی گرم تیامین (۴ درصد DV)
۰.۳ میلی گرم اسید پانتوتنیک (۳ درصد DV)
۲۵.۲ میلی گرم (۳ درصد DV)
۰.۵ میلی گرم روی (۳ درصد DV)

Artichokes دارای قدرت آنتی اکسیدانی است که می تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند

Artichokes کاملا با تعدادی از آنتی اکسیدان های حیاتی و مواد مغذی مانند کورستین، روتین، اسید گالیک و سینارین بسته بندی می شوند. Artichokes فهرست من برای ۱۰ غذای آنتی اکسیدان را به دلیل نمره بالا ORAC (ظرفیت جذب رادیکال اکساینی)، که قدرت گیاه برای جذب و حذف رادیکال های آزاد را آزمایش می کند، می کند.

Artichokes در رتبه یازدهم در لیست من قرار دارند که دارای نمره ORAC بالایی هستند و بنابراین توانایی قوی برای مبارزه با استرس اکسیداتیو در بدن است.

یکی از مهمترین مزایای یک غذای حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان ها، توانایی آن در جلوگیری از انواع مختلف سرطان است، زیرا سلول های سرطانی می توانند بخشی از رشد به علت اکسیداسیون و ایجاد “رادیکال آزاد” در بدن در زمانی که “کنترل نشده” .

آنتی اکسیدان ها دقیقا همان چیزی است که بدن ما برای مبارزه با رادیکال های آزاد نیاز دارد و برای بیماری هایی که اغلب در جمعیت های پیری مشاهده می شود، شروع به کند شدن می کند. آنتی اکسیدان های موجود در artichokes – specificially rutin، quercetin و اسید گالیک – در مطالعات نشان داده شده اند که باعث کاهش رشد سلول های سرطانی و در نتیجه جلوگیری از تکثیر تومورهای سرطانی می شوند.

Artichokes توانایی های غذایی سرطان مبارزه خود را بر روی دو سرطان خاص، سرطان پستان و کارسینوم سلول های خونی نشان داده اند. تحقیقات منتشر شده در مجله فیزیولوژی سلولی و پزشکی اکسیداتیو و طول عمر سلولی نشان داد که عصاره های پلی فنیکی از قسمت های خوراکی آرتیشو “باعث آپوپتوز و کاهش پتانسیل تهاجمی سلول های سرطان بشر MDA-MB231 می شود” (۱، ۲)

مطالعه دیگری که توسط گروه تحقیقات مرکز ملی تحقیقات در Dokki Giza مصر انجام شد، به بررسی اثرات محافظتی روغن ماهی و آرتیشو در کارسینوم سلولهای سرطانی در موش صحرایی پرداخت. محققان پس از تقسیم موش ها به هشت گروه نتیجه گرفتند که “نتایج نشان می دهد که ۱۰ درصد روغن ماهی و ۱ گرم برگ آرتیکاک، به میزان معینی از کارسینوم سلول های حنجره محافظت می کنند. علاوه بر این، آنها را می توان به عنوان مواد محافظتی علیه آنژیوژنز در نظر گرفت. »(۳)

۲. مبارزه با بیماری قلبی عروقی

مصرف عصاره میوه و عصاره با کاهش میزان کلسترول ناچیز، التهاب آرام بخش در بدن و بهبود جریان خون مرتبط است.

افرادی که سطح کلسترول بالاتری دارند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی هستند و در معرض ابتلا به اختلالات قلبی یا سکته مغزی هستند اما خوشبختانه سیناریس قدرتمند موجود در artichokes یکی از بهترین داروهای طبیعی برای آوردن کلسترول به سطح سالم است. (۴) عمل کاهش قند خون و گلیسمی artichokes نیز کمک می کند تا از بیماری های قلبی عروقی و اختلالات متابولیکی جلوگیری کند. (۵)

۳. سیستم کبد و دستگاه گوارش را تخریب کنید

به دلیل توانایی آنها در تقویت تولید گوارشی گوارشی و سم زدایی بدن، آرتیشوها در رژیم غذایی GAPS شامل رژیم غذایی هستند که به طور خاص برای تقویت دستگاه گوارش و بازگرداندن سلامت روده مناسب ایجاد شده است.

خوردن غذاهای حاوی رژیم غذایی GAPS مثل غذاهای آرتیشوک با بهبود فلور روده، کاهش علائم مربوط به بیماری های گوارشی و افزایش ایمنی همبستگی دارد – زیرا اکثر سیستم ایمنی در واقع در داخل روده قرار دارد. Artichokes حاوی یک آنتی اکسیدان قدرتمند فلاونوئید سیلیمارین است که یک محافظ موثر کبد است.

یک ماده خاص در artichokes به نام cynarin نشان داده شده است که مثبت تحریک تولید صفرا، که توسط کبد تولید می شود و در نهایت مسئول هضم توانایی و کمک به جذب مواد مغذی. بدون تولید صفرا مناسب، رژیم غذایی مناسب برای تقویت سلامت نمی تواند استفاده شود، زیرا بسیاری از مواد مغذی ضروری و اسیدهای چرب جذب نمی شوند. (۵)

مطالعات نشان داده اند که عصاره برگ عصاره می تواند در کاهش علائم همراه با سندرم روده تحریک پذیر (IBS)، یکی از اختلالات گوارشی پیشرو در جهان باشد. IBS شرطی است که اغلب باعث علائم دردناك مانند یبوست، اسهال، نفخ كردن، معده و ناراحتی می شود. (۶)

اعتقاد بر این است که آرتیکاک مزایای IBS و سایر اختلالات گوارشی را به دلیل داشتن محتوای فیبر بالا، توانایی کاهش التهاب و تأثیر تغذیه کننده آن بر روی چروک و کبد، منعکس می کند.

۴. منبع عالی از فیبر، که می تواند به کاهش وزن کمک کند

Artichokes در فیبر بسیار بالا است، که برای توابع متعدد در بدن حیاتی است. فیبر، سیستم گوارش را به آرامی اجرا می کند و شرایط مانند یبوست و اسهال را از بین می برد.

نقش مهم کمک به بدن برای از بین بردن زباله ها، کلسترول اضافی، شکر و سموم است، به علاوه فیبر ها برای تسهیل عملکرد کبد و ایجاد احساس احساس کامل پس از خوردن غذا.

مطالعات نشان داده است که مصرف زیاد فیبر محلول، مانند نوعی که در artichokes یافت می شود، یک راه عالی برای جلوگیری از خطرناک شدن چربی احشائی است – نوعی که در اطراف اندام شما جمع می شود و می تواند منجر به بیماری های مختلف شود.

رژیم غذایی حاوی فیبر با هم ترکیب شده است
حفظ وزن سالم و همچنین کاهش خطر ابتلا به بیماری های جدی، از جمله سرطان روده بزرگ، بیماری های قلبی و غیره. فیبر از لحاظ فنی، بخشی از هر گیاهی است که نمی تواند هضم شود، بنابراین باید از طریق سیستم گوارش خود و سپس خارج از بدن شما بنابراین اساسا فیبر ماده ای است که غذا را از طریق روده خود می کشد و بدون آن شما می توانید از مسائلی نظیر احساس گرسنگی، یبوست، انشعابات انرژی و تغییرات خلقی، افزایش وزن و پرفشاری خون رنج ببرید. فیبر به کاهش وزن کمک می کند؛ زیرا توانایی swell و گسترش در معده و روده شما، مایع شدن و احساس داشتن کامل شدن را به شما می دهد. این باعث می شود که شما بیش از حد سیر شود، به علاوه آن را نیز کمک می کند تا تعادل گرایش به دلیل توانایی فیبر برای تثبیت قند خون. مزایای artichokes – دکتر تبر ۵. کمک می کند کنترل دیابت. مقدار بالای فیبر موجود در artichokes توانایی کمک به حفظ سطح قند خون پایدار، اجتناب از سنبله ها و dips در انسولین است که می تواند منجر به مشکلات جدی برای بیماران دیابتی شود. فیبر در artichokes اجازه می دهد تا گلوکز در خون به آرامی جذب می شود، و از آنجا که فیبر ماده ای است که می تواند هضم شود و نیاز به انسولین ندارد، فیبر به مقدار کربوهیدرات و یا قند مصرف می کنید. Jerusalem artichoke حتی نشان داده شده برای ترشح انسولین و حساسیت در موش های دیابتی بهبود یافته است، که نشان می دهد وعده برای انسان دیابتی نیز هست. (۷) ۶. منبع خوبی از آهن، که مانع از خوردن یک فنجان غذای آنمی می شود حدود ۱۰ درصد از نیاز روزانه افراد به مواد معدنی مهم است. در حالی که بسیاری از مردم به محصولات حیوانی مانند گوشت گاو و تخم مرغ به عنوان تنها و بهترین منابع آهن فکر می کنند، آرتیشو نیز یک منبع خوب است، مخصوصا برای خواران مبتنی بر گیاه که نیاز به اطمینان دارند که به اندازه کافی از مواد معدنی حیاتی مصرف می کنند. کمبود آهن در میان زنان، به ویژه زنان قبل از یائسگی، و همچنین کودکان، رایج است. سطح پایین آهن می تواند خستگی، سیستم ایمنی ضعیف، غلظت ضعیف و توانایی تمرکز، و همچنین اختلالات گوارشی مانند سندرم روده تحریک پذیر و بیماری روده تحریک پذیر را ایجاد کند. حتی وضعیت جدیتری نیز وجود دارد که وقتی سطح آهن پایین است زمان فعلی به نام کم خونی. کم خونی رخ می دهد زمانی که بدن نمی تواند هموگلوبین کافی تولید کند، بنابراین سلول های قرمز خون قادر به توزیع اکسیژن در تمام بدن نیستند. مصرف غذاهای غنی از آهن یک راه عالی برای جلوگیری از کم خونی و علائم منفی کمبود آهن است. بهبود سلامت پوست و ظاهر غذاهایی که می خورید این است که چگونه بدن شما آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی را دریافت می کند، که در نهایت به ظاهر شما ظاهر می شود زیرا لایه های پوست شما را تشکیل می دهند. آنتی اکسیدان ها، به شکل ویتامین ها و مواد معدنی، به جلوگیری از پیر شدن، خشک شدن پوست و از دست دادن بافت و ظاهر آن کمک می کنند. برای مثال، کلاژن ۷۰ درصد از سلول های پوست شما را تشکیل می دهد و ویتامین C آنتی اکسیدان یکی از بزرگترین مشارکت کنندگان در توسعه کلاژن سالم. بنابراین، خوردن غذاهای کافی که حاوی ویتامین ها و آنتی اکسیدان نیستند، اغلب باعث تولید کلاژن کم و سایر شرایط مرتبط با پوست می شود که پوست را قبل از موعد مقرر می کند. سیستم ایمنی قوی نیز برای حفظ پوست سالم ضروری است. ایمنی عمدتا مبتنی بر سلامت دیواره روده و میزان مواد مغذی است که به بدن شما وارد می شود و به طور مناسب جذب می شود، بنابراین سیستم ایمنی بدن شما تا حدودی مسئولیت تشخیص چگونگی بدن شما را می تواند از پوست شما محافظت کند و باکتری های ناسالم افزایش اثرات مثبت آنتی اکسیدانها بر دستگاه گوارش و کبد به این معنی است که سیستم ایمنی بدن شما به خوبی مجهز است تا سریع پوست خود را پس از آسیب، سوزش یا زمانی که با سموم و آلاینده های معمول تماس می گیرد، بهبود بخشد.
نحوه خرید و استفاده از آرتیشو

تقریبا ۱۰۰ درصد از آشیچوک هایی که امروزه در ایالات متحده به فروش می رسند، در کالیفرنیا رشد می کنند. آنها ۱۲ ماه در سال در دسترس هستند، فصل بهار و بهار و پاییز.

آرتیشوک ها نیز در منطقه مدیترانه به طور معمول و همچنین سایر نقاط دنیا که اغلب در انواع مختلف غذاهای سالم استفاده می شوند رشد می کنند. هنگام انتخاب آرتیشو، بهترین و قویترین میوه ها بهترین هستند.

انگور باید یک رنگ سبز سالم باشد، و باید به نظر می رسد تازه و نه خشک بدن. گلبرگ باید همچنان بسته شود این به این معنی است که پرتقال تازه است و هنگام غذا خوردن منصفانه خواهد بود. اگر برگها را در برابر خود فشار دهید، یک صدای کمی سوزش ایجاد می کنید، و این نشانگر خوبی از یک قارچ تازه است.

یک توپ آرتیشو متوسط ​​در حدود یک توپ تنیس است و یک توپ کوچک یک توپ گلف است. به منظور حفظ آرتیشو تازه، لازم است به درستی ذخیره شود. نگه داشتن انگور در یک کیسه پلاستیکی محکم، و قطع لبه ساقه را برای جلوگیری از خراب شدن آن در حالی که آن را ذخیره می شود. بهتر است که ظرف یک هفته از خرید آن را در صورت امکان بخورید.
آماده سازی و پخت و پز آرتیشو

با آب شستشو با آب شستشو شروع کنید. ممکن است یک فیلم سبک در artichoke، که اتفاق می افتد در حالی که آن را در حال رشد است، بنابراین آن را خوب بشویید و یا آن را با یک برس یا حوله آشپزخانه به منظور تمیز کردن آن را پاک. یک قاشق مرباخوری را بریزید و ساقه را برش دهید. سپس گلبرگ ها را به صورت جداگانه بکشید. این به شما این امکان را می دهد تا تمام کلم بروکلی را فصل کنید. شما همچنین می توانید برخی از آب لیمو بر روی آن را فشار دهید، به طوری که آن را به راحتی در حالی که پخت و پز قهوه ای نیست.

آتریشوها می توانند بخار شوند، پخته و پخته شوند. برای گرم کردن بخار، آنها را در یک سبد بخار بخورید تا ساقه رو به بالا باشد، و هنگامیکه آب جوشانده شود، آنها را در حدود ۳۰ دقیقه نگه دارید (هنگام بخار شدن یک آرچچک متوسط). حتی می توانید یک لکه سیر و بعضی از لیمو را به بخار اضافه کنید تا طعم اضافه کنید. بخار کردن آرتیشوک یک راه عالی برای حفظ مواد مغذی آن است، زیرا برخی از مواد مغذی ظریف و آنتی اکسیدان ها را از بین نمی برد.

برای جوشاندن انگور، قوری را در آب جوش فرو بریزید، سپس آب را در حدود ۳۰ دقیقه در دمای بالا بجوشانید.

برای پختن یک انگور، پدال را کنار بگذارید و آن را با روغن زیتون قهوه سالم و ادویه جات ترشح کنید. سپس آن را با دو لایه فویل بسته بندی کنید و آن را روی یک ورق پخت بگذارید، حدود یک ساعت آن را در دمای ۴۲۵ درجه سانتیگراد پخت کنید. مراقب باشید از artichokes زیر و یا overcooking؛ هنگامی که زیر پخته می شود آنها می تواند سخت و جویدن و overcooked آنها می توانید باریک و مسخره دریافت کنید.

هنگامی که به طور کامل پخته شده، آرتیشو ابریشمی و کرم می شود و باید با هم خوب نگه داشته شود. به یاد داشته باشید که بزرگتر شترمرغ، بیشتر آن نیاز به طبخ دارد.
دستور العمل آرتیشوک

غذای آرتیشوک آسان است. با کشیدن یک گلبرگ از داخل پیتزای قارچ شروع کنید. سپس گوشت نرم و خوشمزه را با دندان های چسبیده خود بکشید. هنگامی که همه گلبرگها را مصرف می کنید، لایه فازی را که قلب آرتیشوک را پوشش می دهد حذف کنید. سپس قلب را بخورید، که اکثر ما از آن لذت بخش تریم.

آرتیشوک می تواند به عنوان یک غذای آماده یا غذای خوشمزه ای باشد، پرتقال پرتقال به عنوان یک غذای خوشمزه به همراه غذا و قارچ آرتیشوک می تواند به سالاد و پاستا اضافه شود. طعم مکمل ترین برای یک artichoke روغن زیتون، لیمو، جعفری، نمک و فلفل است.

یکی دیگر از راه های محبوب و خوشمزه استفاده از artichokes خود را در یک شیب آرتیکوی خوشمزه است. سعی کنید دستور العمل پنیر و گوجهفرنگی بز را امتحان کنید

شما همچنین می توانید دستور العمل اسپینات و دسر آرتیکاک خود را و دستور العمل مرغ ایتالیایی پخته، که همچنین دارای artichoke.
تاریخچه آرتیکوک

آیا می دانید که در واقع حدود ۱۴۰ گونه مختلف قارچ Artichoke وجود دارد؟ از ۱۴۰ مورد، تنها ۴۰ مورد به صورت تجاری به فروش می رسد که به عنوان غذا فروخته می شود.

نام artichoke از کلمه articiocco می آید که به احتمال زیاد تحت تاثیر کلمه ciocco قرار می گیرد، به معنی “stump” است. کلم بروکلی – نوعی که اغلب امروز خورده می شود – از گونه خار است، گروهی از گیاهان روان که دارای برگ های تکه های تیز در حاشیه آنها.

بخش خوراکی قارچ، که معمولا “قلب” نامیده می شود، در واقع جوانه گل گل مصنوعی است که قبل از گل شروع به شکوفه می کند. گل گل آفتابگردان خوشه ای از بسیاری از گل های جوانه زده کوچک است که همراه با پایه خوراکی گیاه است. گیاه انگور می تواند به اندازه شش فوت در قطر و به ارتفاع ۳ تا ۴ فوت رشد کند.

هنگامی که گل های گیاهی، حدود هفت اینچ قطر است و دارای یک رنگ بنفش بنفش است. هنگامی که گیاه شکوفه می شود، دیگر خوراکی نیست و آن را درشت می کند، به همین دلیل است که قبل از رسیدن به این مرحله بالغ، بریده می شود و خورده می شود.

اسناد خوردن artichokes بازگشت به یونان باستان و امپراتوری روان، که در آن ما پیدا کردن متون نشان می دهد که این جمعیت مصرف نوع طبیعی از artichoke، cardoon. امروزه این گیاه بومی می تواند در همان مناطق مدیترانه ای یافت شود
در اینجا این غذای اصلی در رژیم غذایی سالم و مدیترانه است. این انگور در طول این مدت برای ظرافت و فست فود طبیعی شناخته شده بود؛ همچنین برای اطمینان از تولد پسران نیز شناخته شده است. بذرهای آفتابگردان در طول حفاری در دوره رومی کشف شد و به زودی پس از آن به شمال آفریقا آورده شد، که در آن بسیاری از مردم به مزایای بهداشت آرتیشوک معرفی شدند. گونه های آرتیشو نیز از زمان کلاسیک در سیسیل کشت شده اند دوره یونانی های باستانی و در ناپل از اواسط قرن نهم. اسناد نشان می دهد که برخی از نخبگان ثروتمند همچنین از آتریشو لذت می برند. هنگامی که آنها در انگلستان توسط هلندی معرفی شدند، در سال ۱۹۳۰ در باغ هنری هشتم در نیوهل رشد یافتند. در قرن نوزدهم، مزایای سلامت آرتیشو به ایالات متحده آورده شد. مهاجران فرانسوی که در لوئیزیانا زندگی می کنند، حدود ۱۸۰۶ با آنها به ارمغان آوردند، جایی که آنها شروع به راه رفتن به پخت و پز کریول فرانسه کردند. اسپانیایی ها در اواخر دهه ۱۸۰۰ در جزایر مونتری، کالیفرنیا، منطقه آوریل را در کنار ساحل غربی آمریکا آورده اند، جایی که آنها هنوز هم رشد کرده و از امروز لذت می برند. چطور می توان از آشیچوک ها در شمال شرقی فرود آمد و در واقع خنده دار است داستان. در دهه ۱۹۲۰، یکی از اعضای مافیایی که “King Artichoke King” نامیده می شد، تمام آرتیکوک ها را به مبلغ ۶ دلار به نیویورک از کالیفرنیا خریداری کرد و یک شرکت تولید کننده آرتیشوک را ایجاد کرد. او با فروش ۳۰ تا ۴۰ درصد سود خالص آرتیکوس را فروخت و رقبای خود را مورد حمله و ترور قرار می داد، تا اینکه در نهایت شهردار یا نیویورک فروش، نمایش و نگهداری آرتیشو را در نیویورک غیرقانونی اعلام کرد. خوشبختانه این ممنوعیت تنها پس از یک هفته برداشته شد. عوارض Side Effects Artichoke برای یک درصد کوچک از افراد. artichokes می تواند برخی از عوارض جانبی مانند گاز روده و واکنش های آلرژیک را ایجاد کند. افرادی که به گیاهان حساس هستند مانند مارماهی، گیلاس و سایر گیاهان مشابه در معرض خطر ابتلا به واکنش های آلرژیک قرار می گیرند. عصاره می تواند واکنش های آلرژیک در افرادی که به خانواده گیاهان Asteraceae / Compositae حساس هستند، باشد. اعضاء این خانواده شامل آرومی، گل داودی، گلبرگ، گل رز و بسیاری دیگر هستند، بنابراین اگر شما به هر کدام از اینها حساسیت داشته باشید، قبل از مصرف عصاره آتریشاک و یا خوردن artichokes مراقب باشید. همچنین نگرانی نیز وجود دارد که ممکن است artichokes انسداد کانال مجرای صفرا را با افزایش جریان صفرا، که مایع به طور طبیعی توسط کبد آزاد می شود، بدتر می کند. اگر این شرایط دارید، از عصاره عصاره نارنگی استفاده نکنید و بدون استفاده از artichokes بدون در نظر گرفتن تصمیم خود با پزشک خود. با افزایش جریان صفراوی در بدن، سنگهای صفراوی ممکن است بدتر شوند، بنابراین اگر از سنگهای صفراوی رنج می برید، هنگام مصرف artichokes از احتیاط استفاده کنید. افکار قطعی در مورد ArtichokesArtichokes دارای قدرت آنتی اکسیدانی هستند که ممکن است به جلوگیری از سرطان، مبارزه با بیماری های قلبی و عروقی، سم زدایی کبد و سیستم گوارش ، فیبر و کمک به مدیریت وزن، کمک به کنترل قند خون و دیابت، تهیه منبع خوب آهن برای مبارزه با کم خونی و بهبود سلامت و ظاهر پوست است. هنگام انتخاب آرتیشو، بهترین و قویترین میوه های آبی بهترین هستند. اگر برگها را در برابر خود فشار دهید، یک صدای کمی سوزش ایجاد می کنید، و این نشانگر خوبی از یک قارچ تازه است.

پست های مرتبط