چرا ماهی تیلاپیا نخوریمدانستنی ها فواید مواد غذایی 

چرا ماهی تیلاپیا نخوریم

چرا ماهی تیلاپیا نخوریم
‎5 (100%) ‎1 vote

مضرات ماهی تیلاپیا

 

۱. مطالعات اخیر نشان داده است که تیالیپای پرورشی باعث التهاب بیشتر می شود.
۲. ماهی تیلاپیا پرورشی ممکن است حداقل ۱۰ برابر بیشتر آلاینده های آلی سرطان زا نسبت به انواع آزاد داشته باشد.
۳. ماهی های تیلاپیا پرورشی دارای غلظت های بالایی از آنتی بیوتیک ها و آفت کش ها هستند.
۴. ماهی های پرورش دارای سطوح پایین تر مواد مغذی سالم هستند.
۵. سطح Dibutylin ، یک ماده شیمیایی که در پلاستیک های پی وی سی استفاده می شود، در تیلاپیا پرورشی نسبت به تیلاپیا آزاد شش برابر بیشتر است.
۶. میزان دیوکسین در ماهی تیلاپیا پرورشی ۱۱ برابر بیشتر نسبت به ماهی تیلاپیا آزاد است.
۷. میزان جیوه در میان ماهی های تیلاپیا بیشتر است و به ویژه برای زنان باردار بسیارخطرناک است.

 

Infographic on farmed fish - Dr. Axe

۱. مطالعات اخیر نشان داده است که تیالیپیا مزرعه باعث التهاب بیشتر می شود

تیلایپای مزرعه همیشه یک منبع محبوب برای ماهی است، نه تنها به دلیل اینکه در ایالات متحده به طور گسترده ای در دسترس است، بلکه بسیار ارزان نیز می باشد. (۱) با این حال، قبل از اینکه شما در تیالیپیا ذخیره کنید، ممکن است بخواهید درباره وابستگی آن به التهاب بدانید. مطالعات اخیر نشان داده است که خوردن تیلایپیا ممکن است التهاب را افزایش دهد که می تواند منجر به بیماری های قلبی، آرتریت، آسم و دنیای سایر مشکلات جدی سلامتی شود.

افرادی که به خوردن ماهی بیشتر به عنوان راهی برای دریافت دوز اسیدهای چرب امگا ۳ کمک می کنند و خطر ابتلا به حمله قلبی را کاهش می دهند، ممکن است مایل به ترک تیلیاپیا باشند. در واقع، یک دانشمند از دانشگاه ویک جنگل دریافته است که پتانسیل التهابی tilapia بسیار بیشتر از یک همبرگر یا گوشت خوک است و به همین دلیل ماهی را که نباید بخورید می سازد. (۲)
۲. ماهی قزل آلا در مزرعه ممکن است حداقل ۱۰ برابر مقدار آلاینده های آلی ناشی از سرطان نسبت به گونه های وحشی داشته باشد

این به احتمال زیاد می تواند به خوراکی هایی که در ماهی های مزرعه ای مورد استفاده قرار می گیرند، نسبت داده شود. اگر می دانستید که چه چیزی در خوراک ماهی پرورش یافته مزرعه قرار گرفت، شما می ترسید. ظاهرا مدفوع مرغ یکی از مواد اصلی است که به خوراک ماهی مزرعه وارد می شود. نه تنها این، انتقال زباله خوک و اردک به مزارع ماهی نیز یک عمل معمول است، مانند با تیلیپای چینی.

۳. ماهی های مزرعه یافت شده دارای غلظت های بالایی از آنتی بیوتیک ها و آفت کش ها هستند

ماهی های پرورش یافته از کجا می توانند آنتی بیوتیک های خود را دریافت کنند؟ شرایط شلوغ مزارع ماهی باعث می شود که ماهی ها بیشتر به بیماری مبتلا شوند. برای نگه داشتن آنها زنده، صاحبان مزرعه به آنتی بیوتیک ها برای جلوگیری از بیماری کمک می کنند – شبیه به آنچه در عملیات محدود غذا برای گاوها رخ می دهد. (۳)

ماهیان مزرعه مانند چینی تیلیپیا نیز با مبارزه با آفت کش ها برای مبارزه با چروک های دریایی درمان می شوند. آفت کش ها استفاده می شود برای درمان این ماهی ها بسیار مرگبار است که آنها ماهی قزل آلا وحشی را که به طور تصادفی در معرض آنها قرار می گیرند، می کشند. این آفت کش ها نیز در نهایت در اقیانوس منتشر می شوند، جایی که آنها به بدن و سیستم های دیگر زندگی دریایی می رسند.
۴. ماهی های پرورش ماهی نیز دارای سطوح پایین تر مواد مغذی سالم هستند

بسیاری از ما ماهی ها را مصرف می کنیم، امیدواریم از مزایای اسید چرب امگا ۳ که از آن استفاده می کنند بهره ببریم. با این حال، آیا می دانستید که اسید های امگا ۳ که در ماهی های تولید شده در مزرعه یافت می شوند، در بدن ما کمتر در مقایسه با ماهی های وحشی استفاده می شود؟ ماهی پرورش یافته دارای محتوای پروتئینی پایین تر است.

نه تنها این دلیل این است که ماهی هایی که در مزرعه نگهداری می شوند در قفس نگهداری می شوند، تمایل به چرب شدن دارند و می توانند غلظت بیشتری از اسید های امگا ۶ را داشته باشند. مشکل گرفتن اسیدهای امگا ۳ و امگا ۶ بیشتر است که ممکن است دوباره سبب التهاب بدن شوند.
۵. سطح دوابوتیلین، یک ماده شیمیایی که در پلاستیک های پی وی سی استفاده می شود، در شتر مرغ های مزرعه نسبت به حیوانات وحشی شش برابر بیشتر است

Dibutylin سمی است و می تواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را در حالی که همچنین به التهاب کمک می کند. Dibutylin ممکن است دلیل این باشد که چرا در سال های اخیر افزایش آسم، چاقی، آلرژی و سایر اختلالات متابولیکی وجود دارد. (۴)
۶. میزان دیوکسین در ماهی قزل آلا در مزرعه ۱۱ برابر بیشتر نسبت به ماهی قزل آلا وحشی است

طبق گزارش گروه محیط زیستی، “آزمایش های اولیه آزمایشگاه ماهی قزل آلا تولید شده از فروشگاه های مواد غذایی ایالات متحده نشان می دهد که ماهی قزل آلا کشاورزی بیشترین منبع پروتئین آلوده به PCB را در تامین مواد غذایی ایالات متحده دارد”. (۵) دیوکسین در واقع یک ماده شیمیایی بسیار سمی است که می تواند به سرطان و سایر عوارض کمک کند. مشکل با دیوکسین این است که وقتی سیستم وارد سیستم ما می شود، زمان زیادی طول می کشد تا برگردد. به سختی، نیمه عمر دیوکسین حدود ۷ تا ۱۱ سال است!

۷. میزان جیوه بیش از حد در میان ماهی های پر زرق و برق حتی در دریاچه ها و به ویژه در زنان باردار خطرناک است

در یک مطالعه توسط دکتر J.K. McCrary منتشر شده در مجله آلودگی محیط زیست، کل غلظت جیوه در آب و ماهی دریاچه Managua و دریاچه Apoyo اندازه گیری شد. یک چهارم قابل توجه از تیلیپای تجاری ماهیگیری در دریاچه ماناگوئه بیش از حداکثر میزان جیوه توصیه شده برای مصرف در میان زنان باردار و دیگر گروه های خطرناک بود. (۶) در نتیجه، مطالعه توصیه شده جیوه بسیار دقیق تر در میان ماهی های آب شیرین است که برای تجارت بین المللی در نظر گرفته شده است.

اینها تنها برخی از خطراتی است که به ماهی خوراکی مزرعه مرتبط شده است. این چه چیزی به ما می گوید؟ شماره ۱، ما باید دریابیم که از کجا ماهی ما می آید. همه ماهی ها برابر نیستند، و غم انگیز است که ماهی به طرف مزرعه، به جای کمک به ما، حتی ممکن است به ما آسیب برساند.

Infographic در ماهی های زراعی – دکتر تبر

تاریخچه Tilapia، آمار Tilapia + انواع Tilapia

نام معمول برای نزدیک به ۱۰۰ گونه ماهی سیچلد، از سه جنس متمایز می آید: Oreochromis، Sarotherodon و Tilapia. به طور عمده یک ماهی آب شیرین، tilapia زندگی می کنند در جریان های کم عمق، حوضچه ها، رودخانه ها و دریاچه ها – و به خوبی به کشاورزی می آیند.

از لحاظ تاریخی، تیلیپیا در ماهیگیری به اصطلاح ماهیگیری در آفریقا محبوب شد و به زودی در آبزی پروری و
آکوپونیک خارج از آفریقا. از آنجا که تیلایپای شمال آفریقا به سرعت رشد می کند، از تراکم دامداری مقاوم هستند و قابل انطباق هستند. در آبزی پروری مدرن، نوعی نیل تایلیاپیا نوعی وحشی است که اغلب دیده نمی شود، زیرا رنگ تیره گوشت آنها توسط مشتریان بسیار نامطلوب محسوب می شود. Tilapia در بسیاری از مناطق آسیا و آمریکا به طور گسترده ای کشت می شود. آنها به طور فزاینده ای در مزارع ماهی آزاد در کشورهای گرمسیر مانند چین، پاپوآ گینه نو، فیلیپین و اندونزی یافت می شود. در مناطق معتدل زیست محیطی، مانند در ایالات متحده، عملیات کشاورزی تالابیا به منظور گرم کردن آب به درجه حرارت گرمسیری نیاز به انرژی دارد. (۷) بزرگترین تولید کنندگان تیلاپیا در جهان، چین، و سپس مصر (!) است. در حال حاضر، این ماهی چهارم بیشتر از ماهی های مصرف شده در سرتاسر ایالات متحده است. در حال حاضر، آبزی پروری با استفاده از تیلایپیای نیل در مصر باستان آغاز شده است. در واقع، تییلاپیا یکی از سه نوع اصلی ماهی است که از دریای گالیله در دوران کتاب مقدس گرفته شده است. امروزه سه گونه شایع ترین ماهی خورده و خورده از تیلیاپیا، نیل، آبی و موزامبیک هستند. Oreochromis niloticus، یا Nile Tilapia، قدیمی ترین انواع تیلاپیا هستند. Nile Tilapia یکی از ماهی های قابل انعطاف است که می تواند از طریق روش های مختلف مانند حوضچه ها و دریاچه های بکر افزایش یابد و می تواند یکی از پایدار ترین مزرعه ها باشد ماهی. بهترین تیلابیای تازه خورده شده در ایالات متحده، طبیعی است (بدون استفاده از مواد شیمیایی یا آنتیبیوتیک) و رشد دریاچه. بیشتر تیلایپیا از دریاچه در واقع از هندوراس یا مکزیک می آید. (۸) بنابراین، اگر شما تا به حال tilapia مصرف، مطمئن شوید که شما بپرسید که آن مطرح شد. سازمان دیده بان غذای دریایی توصیه می کند که “tilapia (izumidai در سوشی) که در سراسر جهان در زمینه سیستم های آبزی پروری، اکوادور در استخرها و پرو در سرتاسر جهان تولید می شود، تولید شود”. (۹) Tilapia آبی در دریاچه ها، رودخانه ها و رودخانه های فلوریدا یافت می شود در آب شور و آب شیرین. از آنجایی که به سرعت به عنوان Nile Tilapia رشد نمی کند، به طور معمول این مزرعه نیست. در همین حال، موزامبیک تیلاپیا در ماهیگیری های ورزشی ایالات متحده به عنوان وسیله ای برای کنترل گیاهان آبی معرفی شده است. میگوی ماهی: نابودترین همه غذاهای دریایی، بسیاری از حقایق تغذیه میگو، اما میگو در واقع نامیده می شود که خاکستر ترین غذاهای دریایی است ماریان کافون، مدیر غذا و آب سازمان دیده بان می گوید. او می گوید سخت است که از آن اجتناب شود، زیرا ۹۰ درصد میگو در ایالات متحده وارد می شود. Cufone می گوید: “میگو های مزرعه ای وارد شده با کل آبی از آلاینده ها همراه است: آنتی بیوتیک ها، باقی مانده از مواد شیمیایی مورد استفاده برای تمیز کردن قلم، کثیف مانند موش های موی، موی موش و قطعات حشرات”. “من حتی چیزهایی مثل E. coli را که در میگو وارد شده بود یاد نمی گیرم.” بخشی از این موضوع مربوط به این واقعیت است که کمتر از ۲ درصد از غذاهای دریایی (میگو، خرچنگ، گربه و دیگران) وارد می شوند بازرسی قبل از فروش آن، به همین دلیل است که بسیار مهم است برای خرید غذاهای دریایی داخلی.چیز خوردن به جای دستور العمل TilapiaFish می تواند یک غذای سلامت باور نکردنی اگر شما با ماهی های وحشی مانند ماهی قزل آلا دوست داشتنی است که مزایای سلامت اثبات شده است . این روغن با چربی های سالم لود می شود و می تواند به مغز، مفاصل، ماهیچه ها و پوست شما کمک کند. اما به جای خرید ارزان، یخ زده تیلایپیا، یک گزینه بهتر است که هر دو ارزان و آسان است، یک دستور العمل خانگی برای پودر ماهی قزل آلا است که در امگا ۳ چربی و پروتئین. پلاس، ماهی قزل آلا حاوی آساکسانتین است که اثبات شده است که قوی تر از تقریبا هر آنتی اکسیدان دیگر در جذب رادیکال های آزاد است. اگر ماهی را در طول هفته مصرف ماهی قزل آلا و ماهیگیری غیر عادی مصرف نکنید، من به شدت توصیه می کنم که یک مکمل روغن ماهی حاوی غنی از سود را با آساتکسانتین مصرف کنید. وقتی من غذا می خورم، از سرور خودم نیز می پرسم اگر ماهی در مزرعه تولید شود یا وحشی گرفتار شد بیشتر سرورها این پاسخ را می دانند یا می توانند به سرعت از آشپز سر بخواهند. به عنوان یک قاعده سریع برای ماهی قزل آلا، اگر آن را اقیانوس آرام و یا آلاسکا، به احتمال زیاد به دام افتاده است؛ اگر ماهی قزل آلا اقیانوس آرام باشد، تقریبا همیشه مزرعه رشد می کند.

پست های مرتبط