اخبار کوتاه سلامتی دانستنی ها فواید مواد غذایی 

فواید عسل طبیعی برای سلامتی

فواید عسل طبیعی برای سلامتی
۴ (۸۰%) ۵ votes

فواید عسل طبیعی برای سلامتی

۱. مدیریت وزن سالم
۲.  درمان آلرژی به گرده گلها
۳. منبع انرژی طبیعی
۴. معدن غنی آنتی اکسیدان
۵. بهبود کیفیت خواب
۶. درمان زخم معده
۷. کمک به دیابت
۸. شربت سرفه طبیعی

 

تفاوت عسل طبیعی و عسل غیر طبیعی

 

تفاوت عسل طبیعی و عسل غیر طبیعی
تفاوت عسل طبیعی و عسل غیر طبیعی

 

عسل خام چیست؟ این یک شیرین کننده خالص، بدون فیلتر و بدون پاستوریزه است که توسط زنبورها از شهد گل ساخته شده است. اکثر عسل مصرف شده امروز عسل را پردازش می کند که از زمان جمع آوری آن از کندو گرم شده و فیلتر شده است. بر خلاف عسل پردازش شده، عسل خام نمی تواند از ارزش غذایی باور نکردنی و قدرت سلامت خود دوری کند. این می تواند به همه چیز از انرژی کم انرژی تا مشکلات خواب به آلرژی فصلی کمک کند. تغییر در عسل خام ممکن است حتی در مقایسه با رژیم هایی حاوی شکر یا شربت ذرت فروکتوز بالا، به کاهش وزن کمک کند. من هیجان زده هستم امروز به شما بیشتر در مورد یکی از شیرین کننده های طبیعی مورد علاقه من تمام وقت بگویم.

۸ مزایای بهداشتی عسل خام
۱. مدیریت وزن سالم

مطالعات تحقیقاتی مصرف عسل را با کاهش وزن مرتبط کرده است. مطالعه ای در دانشگاه ایالتی سن دیگو نشان داد که جایگزین شکر با عسل می تواند به جلوگیری از بسته شدن پوند اضافی و کاهش قند خون کمک کند. نتایج همچنین نشان می دهد که در مقایسه با شکر، عسل ممکن است ترگلسیرید های سرم را کاهش دهد. (۳)

مطالعه دیگری از دانشگاه وایومینگ نشان داد که عسل خام می تواند هورمون هایی را فعال کند که اشتها را سرکوب می کنند. در مطالعه به صورت تصادفی دو سو کور، پس از مصرف صبحانه حاوی عسل یا شکر، در ۱۴ زن سالم غیر چاق سالم، هورمون های اشتها و پاسخ گلیکوزمی اندازه گیری شد. به طور کلی، محققان نتیجه گرفتند که مصرف عسل سبب افزایش اثرات محافظتی چاقی می شود. (۴)
۲. شمارنده آلرژی گرده

عسل خام حاوی گرده زنبور عسل است که شناخته شده است برای کنار آمدن با عفونت ها، تسکین آلرژی طبیعی و افزایش ایمنی کلی. توانایی عسل برای پیشگیری از آلرژی بر اساس مفهوم ایمونوتراپی است. چطور؟ زنبور عسل در محله شما از گرده گل تا گرده جمع آوری می کند که موجب رنج می شود، اما هنگامی که شما یک عسل خام محلی را مصرف می کنید، همان گرده گیاه محلی را نیز مصرف می کنید. بعد از مدتی یک فرد مبتلا به آلرژی ممکن است به این گرده کمتر حساس شود که قبلا باعث مشکلات و علائم آلرژی کمتر فصلی شده است. بسیاری از افراد مبتلا به آلرژی فصلی، عسل محلی، خام را برای مفید بودن پیدا کرده اند، زیرا آنها را به حیواناتی که باعث واکنش آلرژیک آنها می شود، حساس نمی کند.

یک مطالعه ۲۰۱۳ نشان داد که مصرف عسل در دوزهای بالا (یک گرم در هر کیلوگرم وزن بدن عسل در روز) می تواند علائم آلرژی را طی یک دوره هشت هفته افزایش دهد. محققان دریافتند که مصرف عسل به طور کلی و علائم فردی رینیت آلرژیک بهبود یافته است. (۵) رینیت آلرژیک یک پاسخ آلرژیک است که باعث خارش، چشم های آبدار، عطسه و سایر علائم مشابه می شود.

بعضی ها می گویند یک قاشق غذاخوری عسل واقعا می تواند مانند یک عفونت آلرژیک عمل کند. نوع عسل کلیدی است، گرچه عسل پاستوریزه هیچ گرده ای ندارد. برای تسکین آلرژی فصلی ممکن است، شما باید عسل خام را با گرده در آن مصرف کنید.
۳. منبع انرژی طبیعی

عسل خام شامل قندهای طبیعی (۸۰ درصد)، آب (۱۸ درصد) و مواد معدنی، ویتامین، گرده و پروتئین (۲ درصد) است. تعجب آور نیست که عسل “سوخت کامل سوخت” است. این منبع انرژی به راحتی جذب شده در قالب گلیکوژن کبدی را فراهم می کند، و آن را برای شروع انرژی پر انرژی و به عنوان یک منبع انرژی قبل و بعد از ورزش، ایده آل می کند.

مطالعات انجام شده در دانشگاه آزمایشگاه تغذیه ورزش و ممفیس نشان می دهد عسل یکی از بهترین انتخاب های کربوهیدرات برای مصرف درست قبل از ورزش است. علاوه بر این، مطالعات نشان داده است که به عنوان یک سوخت ورزشی، عسل بر روی گلوکز عمل می کند که شکر مورد استفاده در اکثر ژل های تجاری تجاری است. (۶)

وقتی که به استفاده از عسل خام در تلاش های ورزشی می آید، من به شدت توصیه می کنم عسل خام برای سوخت رسانی و بازیابی. به همین دلیل است که عسل خام در بعضی از بهترین غذاهای قبل از تمرین و بعد از تمرین استفاده می شود.
۴. نیروگاه آنتی اکسیدان

مطالعات نشان داده اند که دوز روزانه عسل خام باعث افزایش سطح آنتی اکسیدان ها در بدن می شود. آنتی اکسیدان ها باعث جلوگیری از رادیکال های آزاد در بدن می شوند که باعث بیماری می شوند. همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و به عنوان پیشگیری کننده در برابر هر گونه بیماری عمل می کند. عسل حاوی پلی فنول ها است که آنتی اکسیدان های قوی هستند که نشان داده شده است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان را کاهش می دهد.

یک مطالعه ۲۵ مورد را در حدود ۴ قاشق غذاخوری عسل در روز به مدت ۲۹ روز به علاوه رژیم غذایی منظم خود تغذیه کرد. هنگامی که نمونه های خون در ابتدای و پایان مطالعه گرفته شد، محققان پیوند روشن و مستقیم بین مصرف عسل و افزایش سطح پلی فنول های مبارزه با بیماری در خون را کشف کردند. (۷)

مطالعات نشان داده اند که عسل حاوی فلاونوئیدهای آنتی اکسیدانی آنتی اکسیدان پینوکامبرین، پینوستروبین و کریسین است. (۸) Pinocembrin از فعالیت آنزیم حمایت می کند و مطالعات بسیاری نشان داده اند که پینوكاندرین باعث ایجاد آپوپتوز (مرگ سلولی برنامه ریزی شده) بسیاری از انواع سلول های سرطانی می شود. (۹) تحقیقات آزمایشگاهی نشان می دهد که کریسین ممکن است هورمون مردانه تستوسترون را افزایش دهد و نتایج بدن سازی را بهبود بخشد اما هوم

تحقیقات N هیچ تاثیری بر میزان تستوسترون نداشته است. (۱۰) عسل خام در مقابل عسل تجاری – دکتر تبر ۵. عسل PromoterRaw خواب ترویج خواب ترمیم در دو راه. با مصرف عسل قبل از خواب، گلیکوژن موجود در کبد را تامین می کند و از مغز شروع به جستجو برای سوخت می کند که می تواند شما را بیدار کند. در مرحله دوم، خوردن عسل خام موجب آزاد شدن ملاتونین در مغز می شود، با ایجاد یک سنسور کوچک در سطوح انسولین، که باعث آزاد شدن تریپتوفان در مغز می شود. تریپتوفان به سروتونین تبدیل می شود که سپس به ملاتونین تبدیل می شود. (۱۱) ملاتونین همچنین ایمنی را افزایش می دهد و در طول دوره های استراحت به بازسازی بافت کمک می کند. به نظر می رسد که خواب ضعیف، یک عامل خطر برای فشار خون بالا، چاقی، دیابت نوع ۲، بیماری قلبی، سکته مغزی و آرتریت است. به عنوان عسل یک کمک طبیعی خواب شناخته شده است، به طور طبیعی خطر ابتلا به تمام این مشکلات سلامتی را کاهش می دهد. جراحت زخم و زخم معده ای که برای جراحی کمک می کند شناخته شده است. پیتر چارلز مولان در دانشگاه وایکیتو، نیوزیلند، در مطالعات متعدد معتقد است که عسل یک ضد باکتری طبیعی با اثرات زخم است. او همچنین متوجه شد که عسل با مایعات بدن واکنش می دهد تا پراکسید هیدروژن تولید کند، محیطی بی فایده برای باکتری ایجاد می کند. (۱۲) برای درمان سوختگی و زخم، عسل معمولا به طور مستقیم به منطقه مشکل یا در یک پانسمان تغییر می کند که هر ۲۴ تا ۴۸ ساعت تغییر می کند. گاهی اوقات پانسمان تا ۲۵ روز باقی می ماند. (۱۳) ترکیبی از عسل و گی نیز از سال ۱۹۹۱ در چهار بیمارستان بمبئی برای زخم های آلوده مورد حمایت قرار گرفته است. (۱۴) عسل برای کاربرد آن در درمان انواع مختلف زخم ها نیز مورد مطالعه قرار گرفته است. عسل ممکن است اندازه، درد و بوی زخم پوستی مشکل ساز را کاهش دهد. (۱۵) ۷ کمک به دیابت مصرف عسل خام می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد و کمک به داروهایی که برای درمان دیابت استفاده می شود کمک کند. ترکیبی از عسل خام و دارچین می تواند به ویژه برای کنترل قند خون سالم و همچنین بسیاری از نگرانی های بهداشتی دیگر مانند گینگویت و آکنه سودمند باشد. طبق مطالعه ای که در خارج از دبی انجام شد، عسل باعث افزایش سطح گلوکز پلاسما در بیماران دیابتی در مقایسه با دکستروز و ساکارز. برخی معتقدند که قدرت تقویت انسولین دارچین می تواند این افزایش قند خون را در عسل مقابله کند، که مخلوط عسل و دارچین خود را یک ترکیب غذای کم گلیسمی می کند. (۱۶) عسل خام باعث افزایش انسولین می شود و هیپرگلیسمی را کاهش می دهد. سعی کنید کمی در یک زمان مصرف کنید و ببینید که قند خونتان چگونه به آن واکنش نشان می دهد و هر دو عسل و دارچین را به برنامه رژیم غذایی دیابتی خود اضافه کنید. سرماخوردگی طبیعی عسل شربت روو در درمان سرفه ها به عنوان ضد شربت سرفه های تجاری سرخ شده است. افزایش شواهد علمی نشان می دهد که یک دوز عسل می تواند ترشح موکوس و سرفه را کاهش دهد. در یک مطالعه، عسل به همان اندازه به عنوان دیفن هیدرامین و دکسترومتورفان نیز شناخته شده است، مواد شایع موجود در داروهای ضد سرفه. (۱۷) برای یک سرفه، یک قاشق چای خوری دو قاشق چایخوری عسل در هنگام خواب یک دوز مورد مطالعه و توصیه شده برای هر کسی است که بیش از یک سال است. چگونه برای پیدا کردن و استفاده از HoneyLooking خام در مصرف عسل، ۵۰ درصد از مردم به طور مستقیم عسل را خریداری می کنند ، ۳۵ درصد هرگز عسل را نمی خورد، و ۱۵ درصد باقی مانده عسل را در محصولات تولید شده با عسل، مثل بادام زمینی بو داده عسل مصرف می کند. (۱۸) عسل خام ممکن است در نزدیکترین فروشگاه خواروبار شما موجود باشد، اما باید در فروشگاه غذای محلی یا حتی بهتر از زنبورستان محلی خود موجود باشد. این نیز در دسترس آنلاین است. انتظار می رود عسل خام به مات شدن، به جای آن که درخشان، روشن، رنگ طلایی است که از طریق حرارت حاصل می شود. هرگز با عسل خام نوشیدنی نگذارید زیرا خواص خوب آن را از بین می برد. همچنین، آن را در نزدیکی منبع گرما ذخیره نکنید. اگر از چای یا قهوه لذت ببرید، صبر کنید تا نوشیدنی ها به اندازه کافی شفاف باشد تا بتوانید راحت بخورید و سپس عسل را به طعم و مزه اضافه کنید. آن را بر روی غلات صبحانه، روی غلات و یا ماست پخته کنید. علاوه بر این علاوه بر شیرینی و سس سالاد، علاوه بر این جفت خوبی با میوه ها مانند عسل و سیب است. عسل خام می تواند یک جایگزین سالم برای شکر بسیار فرآوری شده در دستور العمل هایی باشد که نیازی به گرما ندارد. برای هر یک قاشق غذاخوری قند در یک دستور غذا (که حرارت لازم را نداشته باشد)، شما معمولا می توانید از دو قاشق چای خوری عسل استفاده کنید. آیا ایده های بیشتری برای چگونگی ترکیب عسل خام در زندگی روزانه خود دارید؟ پس از بررسی این مقاله در مورد ۲۰ عطری خام استفاده می شود که شما را شگفت زده خواهد کرد. دستورالعمل های بسیاری از هیئت ملی عسل در دسترس است و من نیز برخی از موارد مورد علاقه من: دستور العمل سالمون کباب شده عسل لوبیای قهوه کباب قهوه کازینو با FruitHoney مقادیر عسل عسل در مقابل عسل RawRaw یک عصاره خام از عسل است که بلافاصله از سلول های شانه های عسل درون کندو زنبور عسل بیرون می شود. این شکل از عسل بسیار خالص است. این معمولا گرده زنبور عسل و پروپولیس است که هر دو دو مورد بسیار مثبت سلامت هستند. با این حال،

عسل خام همچنین ممکن است شامل زنبوران مرده، پاها، بال ها، هویج موم زنبور عسل و سایر ناخالصی ها باشد. نگران نباشید – اگر هر یک از این موارد ناخواسته به عسل برسد، قبل از بتلینگ آن را تحمل می کنند. عسل گربه نمی تواند بیش از ۹۵ درجه فارنهایت گرم شود، که دمای طبیعی جوجه زنبور است. در حالی که خوب است که عسل خام را تحت فشار قرار دهیم، آن را هرگز فیلتر یا پاستوریزه نخواهیم کرد. همچنین می تواند هیچ افزودنی دیگری نداشته باشد. از سوی دیگر، عسل تجاری اغلب به شدت پردازش می شود و حتی ممکن است از لحاظ شیمیایی تصفیه شود. گرما بیش از حد آنزیم های طبیعی، ویتامین ها و مواد معدنی را در عسل حذف می کند و باعث می شود که عسل یک چیز بسیار بدی باشد. فیلتر کردن و پردازش بسیاری از مواد مغذی سودمند را از بین می برد، از جمله گرده و پروپولیس غنی از آنزیم. تنها راه رسیدن به عسل روشن درخشان گرما است، بنابراین از عسل طلایی مثل شربت مانند عسل خام آلی غیرقابل مصرف استفاده کنید. عسل غیر عسل یا عسل تجاری معمولی می تواند از زنبورهایی که با آنتی بیوتیک ها درمان می شوند (از جمله به عنوان سایپروفلوکساسین در عسل چینی). آنها همچنین ممکن است به شکل شکر یا شربت ارزان قیمت به غذای زمستان داده شوند. کندوها از مواد غیر آلی ساخته شده اند که می توانند آفات را داشته باشند و با مواد غیر آلی تمیز شوند. عسل که خام نیست، پاستوریزه شده و فیلتر می شود و می تواند مواد افزودنی داشته باشد. (۱۹) تحقیقات توسط آزمایشگاه تحقیقات پالینولوژی در دانشگاه تگزاس A & M، ۶۰ محصول عسل از سوپرمارکت ها و فروشگاه های مواد غذایی مورد آزمایش قرار گرفت و دریافتند که ۷۶ درصد از هیچ علامتی از گرده زنبور عسل وجود ندارد که با مزایای بهداشت بارگذاری می شود. اداره غذا و داروی ادعا می کند که هر گونه محصولات عسل که فوق العاده فیلتر شده است، به عنوان آنها، در واقع عسل نیست و بنابراین مزایای سلامتی عسل را نمی توان فرض کرد. بعضی از “عسل” حتی ممکن است حاوی شربت ذرت فروکتوز بالا باشند. عسل عسل در مقایسه با عسل آلی OrganicOrganic معمولا عصاره آلی خام است. درست همانند عسل خام، گرمایش بیش از ۹۵ درجه فارنهایت مجاز نیست. برای اینکه به نام ارگانیک باشد، عسل باید با توجه به استانداردها و شرایط هر کشور، از مدیریت ارگانیک خوب پیروی کند. فرآوری نیز باید تنها با استفاده از رسوب و جاذب گرانشی انجام شود. مونوکا در مقابل سایر گونه ها “هدایت” یک روش غیرمستقیم برای اندازه گیری محتوای مواد معدنی عسل است. عسل مانوکا دارای هدایت الکتریکی بالاتر از حد معمول است و حدود چهار بار هدایت عسل گل عادی است. هدایت الکتریکی بالاتر، ارزش تغذیه ای عسل را بهتر می کند. هنگامیکه به مانوکا عسل در برابر سایر ارقام می آید، مانوکا همیشه دارای یک عامل مانوکا منحصر به فرد (UMF) است که یک استاندارد جهانی در شناسایی و اندازه گیری قدرت ضد باکتری مانوکا است. اساسا، UMF تضمین می کند که عسل که به فروش می رسد از کیفیت دارویی است. این استاندارد ارزش سلامتی کاملا منحصر به فرد مانوکا است. حداقل امتیاز UMF به رسمیت شناخته شده است UMF5 – با این حال، آن را در نظر گرفته نمی شود مفید است مگر اینکه آن حمل UMF10 + سطح فعالیت ضد باکتری در عسل. هر چیزی که از UMF10-UMF15 متغیر است، یک سطح مفید است، و هر چیزی که UMF16 و بالاتر از نظر کیفیت برتر است. در حالی که عسل های دیگر مثل عسل آلی خام مطمئنا می توانند اثرات بسیار مثبتی در سلامتی داشته باشند، آنها این اندازه گیری دقیق و یا رتبه بندی مانند Manuka ندارند. National Honey Board “یک گروه ارتقاء بخش کشاورزی است که به مصرف کنندگان در مورد مزایا و برای محصولات عسل و عسل استفاده می شود، “طبق وب سایت خود، اطلاعات بیشتری در مورد انواع عسل نیز دارد. یکی از گزینه های سالم عسل تخمیر شده است. همچنین اگر کریستال شدن را در عسل خود مشاهده کنید، ممکن است به این معنی باشد که بیش از حد فراوان قندها وجود دارد، بنابراین چشم را حفظ کنید. این یک فرآیند طبیعی است. اما عسل پلیفلورال در مقابل عسل مونوفلارال، از عناصر مختلف عسل، هر عسل می تواند به عسل عنصر پلیفلور یا عسل مونو فلل اضافه شود. تفاوت در چیست؟ عسل مونو فلور از زنبوران استفاده می شود که از شهد فقط یک گونه گل استفاده می کنند، از این رو مونو، در حالی که عسل پلیفلور از زنبورها استفاده می کند که از شهد از منابع گل چند منظوره استفاده می کنند. (۱۹a) اطلاعات مربوط به تغذیه علوفه خام عسل یکی از خالص ترین مواد غذایی طبیعی است و خیلی بیشتر از یک شیرین کننده طبیعی است. این غذای “عملکردی” است که به این معنی است که غذای طبیعی با مزایای بهداشتی است. تغذیه عسل خام قابل توجه است. عسل خام شامل ۲۲ اسیدهای آمینه، ۲۷ مواد معدنی و ۵،۰۰۰ آنزیم است. مواد معدنی شامل آهن، روی، پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیم و سلنیوم است. ویتامین های موجود در عسل عبارتند از ویتامین B6، تیامین، ریبوفلاوین، اسید پانتوتنیک و نیاسین. علاوه بر این، مواد پاک کننده حاوی عسل نیز باعث خنثی شدن فعالیت های رادیکال های آزاد می شوند. یک قاشق غذاخوری عسل حاوی ۶۴ کالری می باشد، اما یک قاشق غذاخوری سالم را حدود ۱۰ قاشق غذا خوری دارد که کمی کمتر از موز است. عسل خام موجب افزایش میزان انسولین و افزایش قند سفید می شود. گرچه عسل یک غذای مقرون به صرفه است، زنبورها هزاران ساعت صرف گرده از حدود ۲ میلیون گل می کنند تا یک پوند عسل خالص تولید کنند. عسل معمولا حدود ۱۸ است

پست های مرتبط