اخبار کوتاه سلامتی http://www.healtharticles.irاخبار کوتاه سلامتی سلامت کبد 

آنتی اکسیدان قدرتمند می تواند پیشرفت بیماری کبد چرب را متوقف کند

آنتی اکسیدان قدرتمند می تواند پیشرفت بیماری کبد چرب را متوقف کند
۵ (۱۰۰%) ۳ votes

آنتی اکسیدان قدرتمند می تواند پیشرفت بیماری کبد چرب را متوقف کند

 

تحقیقات جدید دانشگاه پزشکی انشوتز دانشگاه کلرادو کشف کرده است که یک آنتی اکسیدان قوی که در کیوی، جعفری، کرفس و پاپایا  به عنوان پیرلووینولین کینون یا PQQ شناخته شده می تواند مانع از پیشرفت بیماری کبدی چرب شود.

سایر منابع مهم PPQ عبارتند از جعفری، اسفناج، فلفل سبز، توفو و چای سبز.

 

همانطور که چاقی همچنان در ایالات متحده افزایش می یابد، بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) به یک موضوع مهم بهداشت عمومی تبدیل شده است، که به طور پیوسته منجر به پیوند سرطان و کبد می شود.

اما تحقیقات جدید دانشگاه پردیس پزشکی دانشگاه کلرادو انشوتز کشف کرده است که یک آنتی اکسیدان قوی موجود در میوه، جعفری، کرفس و پاپایای شناخته شده به عنوان “پیرلووینولین کینون” یا PQQ می تواند مانع پیشرفت بیماری کبد چرب در پسران شود از موشهای تغذیه شده با رژیم غذایی سبک غنی با چربی بالا.

این مطالعه که امروز در نشریه “Hepatology Communications” منتشر شد، توسط Karen Jonscher، PhD، دانشیار بیهوشی و فیزیکدان CU Anschutz رهبری شد.

شواهد حاکی از آن است که چاقی کودکان و بیماری کبد چرب تحت تاثیر رژیم غذایی مادرانه و میکروبیوم نوزاد قرار دارند، جامعه از میکروارگانیسم ها در بدن بدن است.

جانسر و همکارانش دریافتند که موش های مادر تغذیه ای با رژیم غذایی غربی دارند که تاثیرات منفی این رژیم را به فرزندانشان منتقل می کنند.

پیشگام Jonscher در PQQ نشان داد که این کمک به برگشت این اثرات مضر در موش های تازه متولد شده در فرم های ملایم بیماری کبد. در این مطالعه، او نشان داد که همچنین در میکروبیوم فرزند اولیه برای جلوگیری از بیماری کبد چرب کار می کند.

طی دهه گذشته مشخص شده است که میکروبیوم در حال رشد نوزادان مبتلا به بلوغ سیستم ایمنی بدن و دستگاه گوارش، متابولیسم و ​​رشد مغز است.

“شواهد بیشتر نشان می دهد که قرار گرفتن در معرض چاقی مادر باعث ایجاد محیط التهابی در داخل رحم می شود و این باعث می شود که اختلالات پس از زایمان طولانی مدت از سیستم ایمنی ذاتی نوزاد و سلامت باکتری های روده، که ممکن است خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را افزایش دهد،” Jonscher گفت:

چاقی، که اغلب ناشی از رژیم غذایی با چربی بالا، کلسترول بالا و شیرین است، عامل اصلی NAFLD است. طبق گزارش مجله انجمن پزشکی آمریکایی، نزدیک به ۶۰ درصد از زنان آمریکایی در سن بلوغ، دارای اضافه وزن یا چاق هستند. مطالعات متعدد نشان می دهد که کودکان آنها افزایش چربی کبد و خطر ابتلا به چاقی را افزایش می دهند.

جونشر گفت: “بیماری کبدی چربی یکی از بیماری های کبدی در جهان است.” “در حال حاضر علت اصلی پیوند کبد، هپاتیت در بسیاری از مناطق ایالات متحده است”. محققان دریافتند که می توانند از طریق تغذیه مادران خود PQQ، در بیماری های کبدی از رشد موش های جوان جلوگیری کنند.

نتایج این مطالعه نشان می دهد که اهمیت دوره نوزاد به عنوان یک پنجره توسعه حیاتی برای محافظت از فرزندان چاق از اثرات مضر سمیت لیپوئیدی ناشی از رژیم غذایی و به طور بالقوه روند نابود کننده افزایش NAFLD اطفال مرتبط با چاقی کودکان است.

جانسر خاطر نشان کرد که برای تعیین اینکه آیا این مطالعات ممکن است به انسان اعمال شود، کار بیشتر لازم است.

او گفت: “اما احتمال وجود دارد که افراد مبتلا به بیماری کبد چرب به طور بالقوه سود ببرند.” “مکمل در دسترس آنلاین و در فروشگاه های مواد غذایی است، اما افراد باید قبل از استفاده از آنها با پزشک خود مشورت کنید.”

پست های مرتبط