خواص ذرتدانستنی ها فواید مواد غذایی 

با خواص ذرت آشنا شوید

با خواص ذرت آشنا شوید
‎5 (100%) ‎1 vote

در این مقاله به این سوال پاسخ داده خواهد شد که چرا خوردن ذرت برای سلامتی مفید است؟

ارزش غدایی ذرت

۱۲۳ کالری
۵ گرم پروتئین
۲ گرم چربی
۴ گرم فیبر
۲۷ گرم کربوهیدرات
۰.۱ میلی گرم تیامین
۰.۱ میلی گرم ویتامین B6
۳ میلی گرم ویتامین C
۱۵۸ میلی گرم پتاسیم
۱۸.۳ میلیگرم منیزیم
۴۷.۲ میلی گرم فسفر

خواص ذرت:

منبع  آنتی اکسیدان

ذرت منبع آنتی اکسیدان است. انواع مختلف رنگ دانه های ذرت به انواع مختلف ترکیبات گیاهی و ارزش غذایی ذرت اشاره دارند. محبوب ترین نوع ذرت زرد به ویژه منبع خوبی از آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی، به ویژه لوتئین و زاکسنتین استانواع دیگر آنتی اکسیدان های موجود در  ذرت مانند آنتوسیانین ها، پروتوکاتوچوئیک اسید و اسید هیدروکسی بنزو، بتا کاروتن، اسید کافئیک و اسید فرولی می باشد.

آنتی اکسیدان کاروتنوئیدی، که به وفور در ذرت وجود دارد، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از چشم  و پوست می شود.

البته توجه داشته باشید بسیاری از آنتی اکسیدان ها به گرما حساس هستند و می توانند در طول پخت و پز کاهش پیدا کنند.

  فیبر بالا

مانند تمام سبزیجات و تمام مواد غذایی گیاهی، ذرت یک منبع فیبر است که حدود ۴.۵ گرم فیبر در هر فنجان ذرت یافت می شود.

منبع کربوهیدرات

ذرت نشاسته بالایی است دادر که این نشاسته یک نوع کربوهیدرات پیچیده است که برای کنترل سطح قند خون مفید هستند زیرا فیبر باعث کاهش سرعت گلوکز (قند) در جریان خون می شود.

علاوه بر فیبر، ذرت همچنین دارای مقدار قابل توجهی از پروتئین است.. فیبر و پروتئین با هم به ما کمک می کنند تا دستگاه گوارش عملکرد بهتری داشته باشد و همچنین به جلوگیری از نوسانات شدید قند خون کمک می کند.

به طور نسبی، ذرت  کالری کم است در حالی که  مواد مغذی  زیادی دارد. به همین دلیل از ذرت به عنوان یک وعده غذایی سالم نام می برند.

امروزه افرادی که به طور متوسط ​​رژیم غذایی آمریکا مصرف می کنند، روزانه به طور یکنواخت بیشتر از هر زمان دیگری معتاد می کنند. اشتباه در مورد ارزش غذایی ذرت و اینکه آیا آن برای شما بد است یا خیر؟ خب، تو تنها نیستی

گرچه بدون ذرت، ذرت آلی و غلات غیر GMO خود شما لزوما بد نیست – با توجه به اینکه آن را برای هزاران سال خورده شده و در واقع دارای برخی از مزایای بهداشتی – نوع ذرت به طور گسترده ای مصرف امروز یکی دیگر از داستان است. انواع ذرت که معمولا در رژیم های کودکان و بزرگسالان شامل می شوند، امروزه از انواع مختلفی هستند که در چیپس ترتلتی ذرت سرخ شده، پاپ کورن کره ای، شربت ذرت فروکتوز بالا، روغن ذرت، آرد ذرت و سایر محصولات غذایی بسته بندی شده یافت می شود.
جوانب مثبت و منفی خوردن ذرت

ذرت (نام علمی Zea mays)، که ذرت را به زبان اسپانیایی نامیده می شود، هزاران سال است که جزء اصلی در جنوب، مرکزی و آمریکای شمالی است. برای اولین بار بیش از ۸۰۰۰ سال پیش اهلی شده است، ذرت غذای سنتی برای بومیان آمریکایی بوده و اکنون در رژیم هایی که مردم در سراسر جهان زندگی می کنند شامل جمعیت های زیادی در هند، مکزیک، ایتالیا و تقریبا هر کشوری در آمریکای مرکزی است.
ذرت واقعی، ذرت سنتی در طول ماه های گرم تابستان در ساقه های “گوش” رشد می کند که در رنگ های بسیار بیشتر از استاندارد زرد روشن است؛ ذرت را می توان در انواع مختلف یافت، از جمله قرمز، صورتی، سیاه و سفید، بنفش، رنگی و آبی. گرچه این عنصر به عنوان عنصر اصلی برای تهیه طرتیله، تاکو یا burritos مورد استفاده قرار می گیرد، ذرت نیز در سرتاسر جهان برای تهیه گشنیز، آرد، سرکه، سوپ و سس استفاده می شود.
در مقایسه با سایر غذاهای گیاهی مانند لوبیا، سبزیجات و آوکادو، ارزش غذایی ذرت به مدت چندین سال به حمایت از جمعیت های رو به رشد، به ویژه در مناطق فقیرنشین، کمک کرده است. امروزه ذرت به عنوان یک محصول اساسی امروزه مقدار زیادی از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر، کربوهیدرات ها و کالری های مهم را به میلیون ها نفر در سال می رساند.

هنگامی که به صورت غیرمستقیم خورده شده و به طور کامل آماده شده، دانه های ذرت کاملا غیر GMO در واقع برخی از مواد مغذی چشمگیر را ارائه می دهند – و این تکان نمی خورد چون ذرت یک سبزی است. به عنوان مثال، ذرت ارگانیک غذای ویتامین C، غذای غنی از منیزیم است و حاوی ویتامین های B و پتاسیم خاص است. همچنین دوز خوبی از دو آنتی اکسیدان های مرتبط با سلامت چشم و پوست به نام zeaxanthin و lutein دارد. خوردن ذرت تازه در کباب نیز مقدار خوبی از فیبر رژیمی روزانه شما را به همراه تعدادی از کربوهیدرات های پیچیده که منبع انرژی خوبی هستند را به شما می دهد.

متاسفانه، غذاهای GMO توسط شرکت هایی مانند مونسانتو تولید می شوند تا بتوانند در خاک های کم مصرف که مواد مغذی کمتری دارند رشد کنند. بنابراین، شما قطعا می خواهید به ارگانیک بروید و در هنگام خرید ذرت و یا هر محصول حاوی ذرت، برچسب زیتون GMO را بررسی کنید – از آنجا که از داشتن مشکلات دیگر، ذرت GMO حاوی همان ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های مفید نیست که ذرت ارگانیک دارد .

در ایالات متحده و بسیاری دیگر از کشورهای توسعه یافته غرب، خوردن ذرت تازه و ارگانیک روی کباب مشکل بزرگترین مردم نیست. بلکه مصرف بیش از حد غذاهای فرآوری شده دارای مواد شیمیایی متعدد مهندسی شده از ذرت است. مشکل این است که تقریبا تمام ذرت موجود در سوپر مارکت های استاندارد آمریکایی امروزه تغییرات ژنتیکی است، به علاوه آن نیز معمولا قابل تشخیص نیست، زیرا پردازش آن از بین رفته است.
ارزش تغذیه ای ذرت

یک گوش بزرگ ذرت بر روی کبوتر در مورد:

۱۲۳ کالری
۵ گرم پروتئین
۲ گرم چربی
۴ گرم فیبر
۲۷ گرم کربوهیدرات
۰.۱ میلی گرم تیامین (۷ درصد DV)
۰.۱ میلی گرم ویتامین B6 (7 درصد DV)
۱۹.۵ میلی گرم فولات (۵ درصد DV)
۳ میلی گرم ویتامین C (5 درصد DV)
۱۵۸ میلی گرم پتاسیم (۵ درصد DV)
۱۸.۳ میلیگرم منیزیم (۵ درصد DV)
۴۷.۲ میلی گرم فسفر (۵ درصد DV)

۵ مزایای بهداشتی ذرت غیر GMO بدون پردازش
۱. منبع خوب آنتی اکسیدان ها

ذرت غذای آنتی اکسیدان بالا است. انواع مختلف رنگ دانه های ذرت به انواع مختلف ترکیبات گیاهی و ارزش غذایی ذرت اشاره دارند. محبوب ترین نوع ذرت زرد به ویژه منبع خوبی از آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی، به ویژه لوتئین و زاکسنتین است (همچنین در اسکواش، هویج و سایر میوه ها یا سبزیجات عمیقا رنگی یافت می شود). انواع دیگر آنتی اکسیدان های عرضه شده ذرت مانند آنتوسیانین ها، پروتوکاتوچوئیک اسید و اسید هیدروکسی بنزو، بتا کاروتن، اسید کافئیک و اسید فرولی.

آنتی اکسیدان کاروتنوئیدی، نوعی فراوان در هسته ذرت، برای حمایت از سیستم ایمنی بدن و دفاع از چشم ها و پوست در برابر استرس اکسیداتیو شناخته شده است. اگر چه بسیاری از آنتی اکسیدان ها حساس به گرما هستند و می توانند در طول پخت و پز کاهش پیدا کنند، برخی تحقیقات نشان داده اند که خشک کردن ذرت به آرامی در دماهای پایین – مانند جمعیت های سنتی برای حفظ هسته در طی ماه های سرد تر – حفظ درصد بالایی از ارزش غذایی ذرت، espeبه طور خاص آنتی اکسیدان ها مفید است. فیبر بالا در تمام سبزیجات و تمام مواد غذایی گیاهی، ذرت یک غذای است که دوز خوبی از پر شدن فیبر را با حدود ۴.۵ گرم فیبر در هر فنجان دانه فراهم می کند. نسبت فیبر نامحلول به محلول، به این معنی است که اثرات مفید متعددی بر سیستم گوارش دارد. فیبر نامحلول نوعی است که در سراسر دستگاه گوارش حرکت می کند و جذب نشده و متابولیزه می شود، که این امر به ما کمک می کند تا به حمام برویم ! و برخی از انواع فیبر، به ویژه فیبر محلول، به قسمت پایین روده بزرگ ما می رسند که در آن باکتری های روده متابولیزه می شوند و به اسید های چرب پایه کوتاه (SCFA) تبدیل می شوند. این برای حمایت از “باکتری های خوب” در روده شما و ایجاد میکروبیوم سالم مفید است. SCFA ها از غذاهایی با فیبر بالا همچنین انرژی را برای سلول هایی که روده بزرگ ما را نگه می دارند، حفظ می کنند و دستگاه گوارش را به شکل خوبی حفظ می کنند، حرکات و سوزاندن بدن ما از ضایعات و سموم. به همین دلیل است که SCFA به عملکرد بهتر سلول روده ای مرتبط است و بنابراین می تواند برای پیشگیری از سرطان اعصاب گوارشی، از جمله سرطان روده بزرگ مفید باشد. منبع كاهنده كربوهیدرات كاهنده كلسیم، نشاسته ای است كه نوع كربوهیدرات پیچیده ای است كه از سطوح انرژی پایدار پشتیبانی می كند. بر خلاف کربوهیدرات های تصفیه شده که انرژی ما را می پوشانند و برای مدت طولانی پر نمی کنند، غذاهایی که دارای نشاسته و فیبر بالا هستند، برای کنترل سطح قند خون مفید است زیرا فیبر میزان کالری گلوکز (قند) را به جریان خون منتقل می کند. از تهیه فیبر، ذرت نیز یک مقدار مناسب از پروتئین برای سبزیجات با پنج تا شش گرم در هر گوش دارد. فیبر و پروتئین با هم به ما کمک می کنند تا از کربوهیدرات ها بهتری داشته باشیم زیرا آنها از طریق دستگاه گوارش ما را کنترل می کنند و به جلوگیری از نوسانات شدید قند خون کمک می کنند. علاوه بر این، غذاهای پروتئینی لیستی از مزایای خود را دارند. به طور خاص، ذرت نیز کالری کم است و در عین حال مواد مغذی را نیز عرضه می کند. گوش فراوان از ذرت فقط حدود ۱۲۵ کالری دارد و علاوه بر این یک وعده غذایی سالم نیز دارد. در واقع، این کمتر از اکثر دانه ها است و تقریبا معادل آن با خوردن یک موز مغذی است، به جز ذرت، شکر بسیار کمتر و پروتئین و فیبر بیشتر دارد. معمولا افراد با افراد سالم دیگری که ذرت ارگانیک و غیر GMO دارند، به خصوص در مقایسه با کربوهیدراتهای تصفیه شده مانند ماکارونی یا نان، محصولات پخته شده شیرین و دانه های حاوی گلوتن، هیچ گاه اشتباه نیست. ۴. به طور طبیعی گلوتن آزاد است، گرچه ذرت معمولا با دانه های دیگر گروه بندی می شود و به روش های مشابه استفاده می شود، در واقع دانه ای نیست و هیچ گلوتن ندارد. گلوتن چیست؟ مصرف گلوتن با بسیاری از علائم مختلف منفی همراه است، از جمله مسائل گوارشی مثل نفخ، گرفتگی، اسهال، یبوست، خستگی و مشکلات پوستی. از آنجا که گلوتن برای بسیاری از افراد مشکل است – حتی کسانی که بیماری سلیاک و یا آلرژی گلوتن را تایید نمی کنند – آرد ذرت یا ذرت می تواند برای گندم یا سایر مواد غذایی حاوی گلوتن مناسب باشد. بخشی از رژیم های سنتی مرتبط با طول عمر و کلی سلامت امروزه سطوح چاقی، فشار خون بالا و مقاومت به انسولین در میان جوامع بومی که در آمریکای شمالی زندگی می کنند و از رژیم های سنتی خود دور شده اند، شروع به پذیرش استاندارد رژیم غذایی غرب کردند. گزارش منتشر شده در مجله غذای دارویی، تغییرات در الگوهای غذایی این جمعیت نسبت به مصرف بیشتر کالری های با کالری بالا، شکر، آرد آرد تصفیه شده و نوشیدنی های شیرین باعث شده است که ریسک های بهداشتی بسیار بیشتر از رژیم قبلی خود را بر اساس ذرت، حبوبات، برنج و سبزیجات. محققان بر این باورند که بازگشت به الگوهای غذایی سنتی می تواند به کاهش تعادل این کالری ها و مواد مغذی مفید کمک کند. آنها خاطرنشان می سازند که محصولات اصلی مانند ذرت و حبوبات داروی ضددردی، آنتی اکسیدان و ضد فشار خون بالقوه هستند. این غذاها همچنین فیتوکمیکال های فنولیک محافظتی مفید را برای سلامت قلب، فشار خون بالا به عنوان درمان طبیعی برای فشار خون بالا و کنترل قند خون کنترل می کند. سناریوهایی که برای جلوگیری از خوردن ذرت ۱ استفاده می شود. هنگامی که این گزارش های ژنتیکی اصلاح شده نشان می دهد که تقریبا ۸۰ درصد از غذاهایی که در رژیم استاندارد آمریکایی وجود دارد، نوعی از مواد تشکیل دهنده GMO ذرت در آنها است. متأسفانه دشوار است بدانیم که یک محصول حاوی GMO ها چرا که وزارت کشاورزی ایالات متحده هنوز هم نیازی به مواد غذایی GMO ندارد (در مورد اتحادیه اروپا که مواد غذایی GMO باید به وضوح برچسب گذاری شوند) شماره ۱ محصول کشت شده در ایالات متحده و در حال حاضر دومین ماده غذایی اصلاح شده ژنتیکی در جهان (دوم به سویا). حدود ۸۸ درصد از تمام ذرت رشد کرده در ایالات متحده در هر سال به صورت ژنتیکی اصلاح شده است. اگر شما با حقایق در مورد GMO ها آشنا نیستید، آنها دقیقا همان چیزی است که از نام آنها بدست می آید: موجوداتی که ژنتیکی شده اند. در مورد GM
ذرت دانه های ذرت واقعی قبل از کاشت در آزمایشگاه اصلاح شده اند و قصد دارند آنها را به شکارچیان مانند علف های هرز، حشرات و جوندگان مقاوم سازند. اساسا هدف GMO، ایجاد محصولاتی است که دارای مکانیزم دفاع داخلی در برابر مواردی هستند که به طور معمول آنها را تهدید می کنند. نگرانی های بهداشتی در مورد غذاهای GMO عبارتند از: تغییرات در محیط روده افزایش خطر ابتلا به آنتی بیوتیک مشکلات با عملکرد هورمونی (سیستم غدد درون ریز) اختلالات از سیستم تولید مثل افزایش علائم پیری در سال ۲۰۰۹، تجزیه و تحلیل منتشر شده در مجله بین المللی علوم زیستی نشان داد که وقتی موش ها با سه نوع مختلف از ذرت GMO تغذیه شدند، در کلیه ها، کبد و اندکس های سم زدایی آنها منفی شد. مصرف ذرت GMO نیز تأثیر قابل توجهی بر عملکرد قلب، غده فوقانی، طحال و سیستم خونریزی داشت که همه آنها به عنوان یک نتیجه مستقیم از تغییرات متابولیکی به دلیل مصرف دانه های GMO و علائم سمیت «هپاتوآننال» در نظر گرفته شدند. ذرت نیز معمولا برای تولید روغن اصلاح شده ژنتیکی است که یک التهاب قوی است و به شدت در معرض خطرناک (یا “سمی”) در هنگام استفاده در آشپزی استفاده می شود. در واقع، چون روغن ذرت حاوی اسیدهای چرب حساس است که به شدت حساس به گرما و نور هستند، شانس خوبی است که بسیاری از روغن ذرت بطری نشسته در قفسه های مواد غذایی در حال حاضر بد است. ۲. هنگامی که استفاده از آن برای تولید فراورده های ذرت با فروکتوز بالا باشد به رغم اینکه تولید کنندگان ممکن است آن را به نظر برساند، شربت ذرت فروکتوز بالا طبیعی نیست و چیز بدی از سالم بودن است. شربت ذرت فروکتوز بالا (HFCS) یک جایگزین مایع فروکتوز گلوکز مایع برای سقز (شکر معمولی) است. این کاملا ساخته شده و بسیار پردازش شده است و برای صنایع غذایی و آشامیدنی در دهه ۱۹۷۰ به عنوان یک روش ارزان برای شیرین کردن غذاهای فرآوری شده مورد استفاده قرار گرفت. هرچند که کالری کالری برای کالری، HFCS ممکن است بیش از شکر منظم ارگانیک فراهم کند، این نوع شکر به نام فروکتوز بیشتر است و این بدان معنی است که اثرات متفاوتی بر بدن و روش های تغییر متابولیک دارد. این که آیا ارتباط بین فروکتوز، HFCS یا ساکارز وجود دارد و خطر ابتلا به بیماری قلبی، سندرم متابولیک یا نفوذ چربی در کبد یا ماهیچه وجود دارد؟ ما می دانیم که رژیم های غذایی با قند بالا هر نوع خطر ابتلا به سلامت فقیر، چاقی و بیماری های مختلف را افزایش می دهد، اما مطالعات مختلف به نتیجه گیری های مختلف در مورد اینکه آیا HFCS سبب افزایش وزن بیشتری نسبت به قند معمولی سفید می شود یا خیر، به این نتیجه رسیده است. تخمین زده می شود که تقریبا ۲۵ درصد از مصرف کالری مصرفی آمریکایی ها از قندهاست و بیشترین مقدار آن به شکل فروکتوز است که معمولا در محصولات شیرین بسته بندی شده و نوشیدنی های شیرین یافت می شود. گزینه های بسیار خوبی عبارتند از شیرین کننده های طبیعی فرآوری شده مانند عسل خام، پنیر ملاس سیاه و یا شربت خالص افرا. با این حال، حتی این شیرین کننده های طبیعی باید در آرامش استفاده شود و نباید روزانه مقدار قابل توجهی کالری برای رژیم غذایی خود داشته باشند. هنگامی که آن را در سایر مواد غذایی پردازش یافت می شود، ذرت GMO برای ساخت ده ها تن از مواد مختلف اضافه شده به مواد غذایی بسته بندی شده، پردازش شده است. قبل از اینکه هر محصول غذایی بخرید، همیشه تمام برچسب غذایی را بخوانید تا اطمینان حاصل کنید که محصول ایمن است و به طور کلی از چیزی که نمیتوانید تلفظ کنید آزاد است. همچنین به یاد داشته باشید که تولید کنندگان مواد غذایی همیشه مواد غذایی بسته بندی شده و همچنین روش های آماده سازی مواد تشکیل دهنده را تغییر می دهند بنابراین حتی چیزهایی که نمی دانید مواد تشکیل دهنده ذرت GMO در آنها هنوز هم ممکن است. با توجه به وب سایت Live Corn Free، برخی از این ها به دنبال برچسب ها شامل اسید سیتریک، شکر قنادی، آرد ذرت، طعم کارامل، فروکتوز ذرت، وعده غذایی ذرت، روغن ذرت، شربت ذرت، دکسترول و دکستروز، فروکتوز، اسید لاکتیک، مالت، کلسیم، منو و دیگوسیرید، گلوتامات سدیم و سوربیتول. برای یک لیست کامل تر با بیش از ۵۰ مواد تشکیل دهنده مشتق شده از ذرت، می توانید به وب سایت ذرت آلرژن مراجعه کنید. فقط یک دلیل دیگر برای از بین بردن “مراکز میانی” فروشگاه مواد غذایی که موارد جعلی یافت می شوند و “خرید محیط” به جای اینکه واقعی، غذاهای کل! ۴. اگر سیستم گوارشی حساس دارید حتی اگر ذرت بدون گلوتن باشد و از لحاظ فنی دانه نیست، ممکن است ذرت هنوز سیستم گوارش شما را تشدید کند و باعث ایجاد درد معده شود، به خصوص اگر شما از دیگر آلرژی های غذایی رایج، حساسیت به مواد غذایی FODMAP، IBS و یا سندرم روده تحریک پذیر. دلیل این ممکن است این مورد به دلیل محتوای فیبر و توانایی ذرت در تشنج در روده است. ذرت غنی از فیبر میتواند برای شما مفید باشد اما همچنین دارای سلولز است که نوعی فیبر است که انسانها نمیتوانند به راحتی تجزیه شوند. این اتفاق می افتد زیرا ما آنزیم لازم برای کامل شدن هضم آن را نداریم و بنابراین برخی از افراد هنگام مصرف برخی مواد غذایی فیبر مانند گاز و سایر ناراحتی ها را تجربه می کنند. یکی از راه های ممکن ممکن است ترکیب، پوره یا جویدن دانه ذرت طولانی تر باشد، که به آن کمک می کند تا از طریق دستگاه گوارش عبور کندآلرژی های آلرژی Y. در واقع بسیار نادر هستند، اما اگر از خوردن ذرت (پوسیدگی، تغییرات در مدفوع، اسهال یا گاز) رنج می برید، تنها راه درمان واقعی این است که اجتناب از ذرت و تمام مشتقات ذرت تا آنجا که امکان پذیر است برای قطع کردن محصولات ذرت از رژیم غذایی خود، می توانید سعی کنید جایگزینی: میوه خالص یا آب میوه خالص، عسل خام، نخود فرنگی نارگیل، شربت خالص افرا، نشاسته سیب زمینی، نشاسته برنج، آرد نارگیل، آرد بادام یا تاپیوکا. خط پایین در CornOrganic، ذرت غیر GMO می تواند بخشی از یک رژیم متعادل و سالم باشد، اما برای ذرت GMO و مواد تشکیل دهنده مشتق شده ذرت نیز چنین نیست. چگونه می توان مطمئن باشید که شما ذرت GMO را مصرف نمی کنید؟ بدون برچسب مناسب، اجتناب از هر ماده ای که با ذرت GMO تولید می شود می تواند بسیار سخت باشد، بنابراین کلید خوردن غذاهای واقعی و جلوگیری از آنهایی است که در بسته ها قرار می گیرند. در اینجا توصیه هایی برای نگهداری مواد غذایی GMO، از جمله ذرت، خارج می شود از بدن خود را تا آنجا که ممکن است: به دنبال و خرید مواد غذایی که برچسب GMO آزاد و ایده آل آلرژی؛ مواد غذایی ارگانیک طبق قانون می توانند بیش از ۵ درصد مواد تشکیل دهنده GMO را شامل نمی شود. هر زمان که مواد غذایی بسته بندی شده را با دقت بررسی کنید، به طور دقیق می دانید که چه چیزی در غذا به شما می رسد. اجتناب از تمام مواد غذایی با روغن ذرت (یا سایر روغن های گیاهی تصفیه شده مانند کلزا و گلرنگ که احتمالا GMO نیز هستند). اجتناب از غذاهای ساخته شده با شربت ذرت فروکتوز بالا. در بازار کشاورزان محلی خود بخرید و درباره کیفیت ذرت بپرسید. با توجه به رشد ذرت خود (با استفاده از دانه های غیر GMO)، بنابراین شما می دانید که شما تازه ترین و با کیفیت ترین شما می توانید خوردن. هنگام خرید، در نظر داشته باشید که بین “ذرت شیرین” و “ذرت مزرعه” در اکثر موارد ذرت شیرین نوعی است که اکثر مردم کل را می خورند، در حالی که ذرت مزرعه معمولا نوعی اصلاح ژنتیکی است که به خوراک دام ساخته شده است و برای ساختن بسیاری از مواد شیمیایی پردازش شده استفاده می شود. در حالی که تقریبا تمام ذرت که در ایالات متحده رشد می کند، GMO است، بیشتر ذرت شیرین وجود ندارد. بعضی از گزارش ها نشان می دهد که تنها ۳ تا ۴ درصد ذرت شیرین که در هر ساله در ایالات متحده رشد می کند، GMO است.

پست های مرتبط